Tudor Chirilă, reacție acidă după ce o fată l-a pozat în metrou și a postat imaginea pe Facebook: "Lipsă de bun-simț"

 Dumitrache Laura
.

Tudor Chirilă a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce o fană l-a pozat în metrou și a postat imaginea pe Facebook. Artistul s-a declarat indignat de reacție acesteia și ulterior a izbucnit un schimb de replici între cei doi în mediul online, în comentarii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar atunci când este văzut în public, fanii săi se bucură de moment, iar unii dintre ei profită de ocazie și imortalizează momentul. Același lucru s-a întâmplat și zilele trecute, când o fană l-a pozat pe Tudor Chirilă în timp ce acesta se afla în metrou, și a postat imaginea pe Facebook. Se pare că artistul nu a fost de acord cu gestul tinerei și a răbufnit pe rețelele de socializare.

tudortudor

Artistul a repostat imaginea cu el pe Facebook și susține că tânăra ar fi trebuit să îi ceară voie să îi facă poză. Postarea lui Tudor Chirilă a adunat numeroase comentarii, iar printre ele se numără și mesajul tinerei care l-a fotografiat, care se declară fana artistului.

Citește și: Ce gest a făcut Tudor Chirilă pentru Dorina Chiriac, fosta sa iubită, de Valentine’s Day: „Când marketingul dragostei…”

Citește și:Tudor Chirilă, la un pas să cheme Poliția pentru o angajată a Teatrului de Comedie: „Fuma liniștită și…

Citește și:Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj neașteptat lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui onomastică. Ce fotografie a postat impresara: „Să trăiți…'

Citește și:Cum arată Nelu Curcă din La Bloc, la 15 ani de când s-a retras din televiziune. De ce s-a mutat la mănăstire: „Am căzut într-un păcat greu…”

Tudor Chirilă a răbufnit după ce a fost pozat de o tânără în metrou

Tudor Chirilă, 48 de ani, este cunoscut și apreciat de mulți români. Solistul trupei Vama Veche a răbufnit recent pe rețelele de socializare după ce a fost pozat de o tânără în metrou, care a postat imaginea pe Facebook. Juratul de la Vocea României nu a fost de acord cu gestul tinerei și a spus că e lipsă de educație. „Stii ca ai o zi buna; cand nu te astepti il vezi pe.. Chirila’, a scris una dintre urmăritoarele lui Tudor Chirilă pe Facebook..

Ulterior, cântărețul a văzut imaginea și a redistribuit-o, fiind extrem de deranjat de situație.  „Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie’.

Cum au reacționat fanii artistului

Postarea lui Tudor Chirilă a adunat numeroase comentarii, iar multi dintre internauți l-au criticat pe artist pentru gestul lui. Multi fani i-au scris că tânăra a fost foarte fericită că l-a văzut în metrou și poate a fost timidă să meargă la el pentru a face o poză. De asemenea, Chirilă nu a fost de acord cu această teorie și a răbufnit, din nou.

Am decis să fac niște precizări legate de o postare pe care am făcut-o ieri (n.r. – sâmbătă, 8 aprilie) și valul de comentarii care s-a dezlănțuit ulterior. Asta nu e postare în care să-mi cer scuze. Nu am de ce. Ieri mă aflam în metrou și mergeam ca orice om normal și am constatat ulterior pe Facebook că un așa-zis fan mi-a făcut o poză pe ascuns. Faptul că s-a vorbit de fata asta că e timidă și de asta nu a îndrăznit să-mi ceară o poză, nu scuză comportamentul ei (…) Și în metrou este vorba de invadarea unui spațiu privat. Faptul că este un spațiu public nu înseamnă că noi nu putem să avem propria noastră intimitate. Sunt mult mai mulți cei care îmi cer să fac poze cu ei decât cei care îmi fac poze pe ascuns’, a transmis Tudor Chirilă.

Fana care i-a făcut poza lui Tudor Chirilă a reacționat

Tânăra care i-a făcut poza lui Tudor Chirilă a reacționat la postarea artistului. Aceasta a punctat faptul că este fană artistului și că nu este obișnuită să vadă persoane publice în metrou. . „Nu a fost pe ascuns; asa e cu fanii,mai ales ca nu sunt obisnuiti sa vada in metrou persoane publice ; chiar imi spunea o amica in privat ca poate o sa ma certi' mi s-a parut un bun motiv de asa de…ca toata lumea acuza aglomeratia din Bucuresti dar nimeni nu face nimic in privinta asta'.

Chiar și așa, Tudor Chirilă i-a transmis,încă o dată, că nu are bun-simț. „Nu-mi aduc aminte să-mi fi cerut voie să-mi faci poză. Așa cum ar trebui să procedeze o persoană manierată. Sigur, te poti prevala de faptul că e spatiu public, că-s persoană publică, blah, blah. Lipsa de bun-simț rămâne. Punct'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton