Tudor Chirilă și Smiley, schimb de replici la Vocea României: "Oricât de mult ne-am bate cu pumnii în piept, o mai dăm și în bară..." / Ce se întâmplă în seara aceasta în emisiune

 Dumba Gabriela
.

Tudor Chirilă și Smiley au un schimb de replici acide în seara aceasta, la Vocea României ce par să facă trimitere la finala Vocea României 2023, câștigată de Alexandra Căpitănescu, care făcea parte din echipa lui Tudor Chirilă. S-a calificat atunci, în finală, și Alex Maxim din echipa lui Smiley, iar Tudor Chirilă pare să-i amintească asta colegului său de la masa juriului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Scena de la Vocea României este pregătită să primească noi participanți în etapa audițiilor pe nevăzute! De la 20:30, 12 concurenți vor face tot posibilul să întoarcă scaunele și să meargă mai departe în competiție.

vocea-romaniei-1-scaledvocea-romaniei-1-scaled

Smiley și Tudor Chirilă, replici acide la Vocea României 2024

Bătălia pentru cele mai bune voci îi va face pe antrenori să se lupte în argumente tăioase în încercarea de a-i convinge pe concurenți să vină în echia lor.

„Concurentul câștigă Vocea României, nu antrenorul!', va fi remarca lui Smiley, la una dintre discuții, iar Tudor nu va ezita să răspundă: „E adevărat, concurentul poate câștiga Vocea României, dar am văzut foarte multe cazuri în care antrenorul a pierdut-o'.

La rândul său, Smiley le promite concurenților că îi va ajuta să facă o carieră în muzică, și după Vocea României, dacă vin în echipa lui.

„Oricât de mult ne-am bate cu pumnii în piept că știm noi exact, se întâmplă să o mai dăm și în bară. Dar ce pot să-ți garantez eu este că sunt îndrăgostit de vocea ta – e foarte important pentru mine pentru că de aia sunt la Vocea României de atâtea sezoane – caut voci care să mă inspire, cu care să-mi doresc să lucrez nu numai la Vocea României, ci și dincolo de ea', îi va spune Smiley unei concurente pe care și-o dorește în echipă.

Citește și: Fiul Manuelei Hărăbor a împlinit 34 de ani. Ce declarație emoționantă i-a făcut Bianca Brad lui Andrei: „Mi-a atins inima. Mi-a făcut mie un dar foarte prețios. De câte ori ne întâlnim…'

Citește și: Silvia Dumitrescu a împlinit 65 de ani. Unde își serbează artista ziua de naștere și cum s-a transformat de-a lungul timpului: ‘Anul acesta o să fiu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a anunțat-o Karmen Simionescu pe fetița sa despre despărțirea de tatăl ei, Bogdan Căplescu: „Știe prin ce am trecut, își dorește ca mama ei să fie bine’. Ce spune artista despre infidelitate

Seara de vineri continuă cu surprize și pe scenă, nu doar în zona fotoliilor juraților. „Muzica are cel mai important rol în viața mea. În seara asta o să fac ceva ce nu a mai fost făcut la Vocea României și sper să iasă bine', va spune unul dintre concurenții care vor urca pe scena de la Vocea României 2024.

Horia Brenciu izbucnește în lacrimi la Vocea României

Seara nu va fi privată nici de emoții puternice pe care concurenții de pe scenă le vor trezi în antrenori: „A început să cânte și a fost clar pentru mine că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge', va spune Theo Rose, după una dintre interpretările de pe scenă.

În ediția precedentă, echipa Smiley s-a mărit cu trei concurenți cu voci remarcabile: Călin Lupea, Roxana Dobrițoiu și Alecsia Chirodea.

Irina Rimes a reușit să convingă trei voci feminine, dorite și de către alți antrenori: Denisa Antohi, Roxana Sava și Sevila Iriș. Bogdan Medvedi, care a făcut spectacol pe scenă, i-a ales pe Horia Brenciu și Theo Rose, iar în echipa Tudor Chirilă au ajuns două concurente cu momente senzaționale: Mihaela Straton și Andra Argișanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton