Tudor Petruț, alias Șerban din Liceenii, dezvăluie cel mai mare regret al său: "Am fost deziluzionat de faptul că a trebuit să renunț la teatru"

 Radulescu Ruxandra
.

Care este cel mai mare regret al actorului Tudor Petruț, interpretul lui „Șerban” din „Liceenii”. Tudor Petruț a jucat alături de Ștefan Bănica Jr. și Oana Sârbu, în filmul „Liceenii”, interpretând rolul lui Șerban. Tudor Petruț a devenit un actor foarte cunoscut după ce a jucat în Liceenii, însă a renunțat la celebritate pentru femeia iubită. Petruț a plecat în Statele Unite, unde locuiește de peste 30 de ani. Iată care este cel mai mare regret al artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este cel mai mare regret al actorului Tudor Petruț, interpretul lui „Șerban” din „Liceenii”. Actorul Tudor Petruț, 59 de ani, a devenit foarte îndrăgit de români, după ce a interpretat rolul lui „Șerban” din filmul Liceenii, alături de Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu. Actorul a mărturisit recent că, deși era îndrăgostit de teatru, a fost nevoit să renunțe la magia scenei, pentru televiziune. Tudor Petruț a plecat în Statele Unite, imediat după seria de filme Liceeni, pentru a o urma pe fosta sa soție, care a devenit ulterior și mama copiilor săi.

Tudor Petruț a cunoscut succesul, peste hotare, fiind distribuit în serialul „Sunnyside', de pe postul american tv NBC, în care joacă rolul lui Drazen, un imigrant din Republica Moldova care vrea cetățenie americană, notează Antena 1.

petrut-tudor-deschiderepetrut-tudor-deschidere

Care este cel mai mare regret al actorului Tudor Petruț, interpretul lui „Șerban” din „Liceenii”

Tudor Petruț a rămas nostalgic după teatru, chiar dacă are succes ca regizor de reclame de televiziune. Românul mărturisește că acesta este singurul său mare regret.

Citește și: Din cauza procesului de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu n-a putut să-și planifice vacanța cu fiicele: 'Nu se pune problema să cedez. Situația noastră atipică legat de tot procesul…'

Citește și: Ce meniu au avut la nuntă Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu: de la creveți până la sarmale și mușchi de vită

„Pentru că sunt regizor de teatru de meserie, pentru că am copilărit în Teatrul Național lângă Emanuel Petruț și pentru că am făcut Facultatea de Regie și n-am fost chiar printre ultimii și pentru că am avut șansa să montez câteva spectacole înainte să mă mut în America, da, am fost deziluzionat de faptul că a trebuit să renunț la teatru. Acum am descoperit reclamele de televiziune, am înlocuit teatrul cu reclamele…', a spus el în podcastul lui Adrian Artene.

După ce a devenit celebru în România, cu rolul din Liceenii, Tudor Petruț a luat o decizie neașteptată. A decis să se mute în Statele Unite ale Americii cu mama fiului său. Petruț a povestit în podcastul lui Adrian Artene că a fost dragoste la prima vedere cu cea care avea să-i devină soție. Din păcate mariajul a durat doar cinci ani, apoi s-a recăsătorit tot cu o româncă.

„Am avut șansa să devin tată. Un moment absolut extraordinar și băiatul meu cel mare s-a născut în America, după care mama lui l-a adus în România ca bebeluș. Am terminat amândoi facultatea în 1990 și am realizat că, sentimental, emoțional și chiar pragmatic, ea nu ar fi vrut să stea în România. Era cetățean american născut acolo, cu origini românești prin tată.

Unchiul meu Emanuel Petruț a fost într-o vizită în Los Angelesnd a revenit mi-a povestit toată istoria și mi-a și spus, așa, mai în zeflemea, «păcat că nu o să cunoști p-aia mică, fiindcă este de o dulceață senzațională».

Ei bine, dulceața senzațională a venit la Universitatea din București și am cunoscut-o. Eu am avut noroc, pentru că m-am m-am dus la această familie numeroasă și generoasă și am fost dădacă într-o bună perioadă de timp, după care am încercat eu să înțeleg cum funcționează lumea filmului și a televiziunii. E foarte greu până-i prinzi pulsul, pentru că noi venim cu, cum să spun, cu naivitatea asta, că orice se poate și că, mai ales că, vezi Doamne, eu am făcut câteva filme în România, o diplomă universitară care pentru Europa e totuși prestigioasă, dar nimic nu s-a întâmplat', a povestit actorul în podcastul lui Adrian Artene.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton