Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa: "Are 20 de ani, e nebună, eu am 45”

 Dumitrache Laura
.

Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Tudor Sișu a spus adevărul despre relația cu Bia Khalifa, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Blondina a declarat de mai multe ori că a avut o relație cu Tudor Sișu, dar acesta neagă totul. Rapper-ul susține că Bia inventează pentru a atrage atenția presei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Sișu a decis să spună adevărul despre relația cu Bia Khalifa. În trecut, concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a declarat că are o relație amoroasă cu celebrul rapper. Acesta demontează această informație, mărturisind că diferența de vârstă dintre ei este prea mare.

sidusidu

De aproape un an, Bia Khalifa susține că trăiește o poveste de dragoste cu Tudor Sișu. Recent, rapperul și-a spus părerea despre celebrul influencer, declarând că aceasta reușește doar să provoace agitație în jurul ei. Colegul lui Puya a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care o are cu blondina.

Citește și: Cine este Bia Khalifa.Câte clase a terminat fosta iubită a lui Sișu

Citește și: Sișu: „E complicat să spui că sunt tată, sunt din punct de vedere biologic'

Citește și:Vila lui Carmen Harra a fost spartă și incendiată. Ce decizie a luat vedeta:”Am luat cursuri să…”

Citește și: Părintele Visarion Alexa e acuzat de o a doua femeie de agresiune sexuală:”La mine abuzul a fost viol”

Tudor Sișu neagă relația cu Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

De aproximativ un an, Bia Khalifa a declarat în nenumărate rânduri că a avut o relație amoroasă cu Tudor Sișu. Recent, colegul de scenă al lui Puya a decis să spună adevărul. Sișu susține că între el și concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici nu a existat o relație de iubire. Rapperul susține că nu a fost niciodată împreună cu modelul OnlyFans, ci doar ea a vrut să atragă atenția presei cu acele afirmații.

„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu. E ea nebună, face d-astea, agitații d-astea că a văzut că pune presa botu și face ea de nebună așa. Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu. Are 20 de ani, e nebună, eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră, îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea', a declarat Tudor Sișu pentru cancan.ro.

Sișu: „Ea nu e un model pentru tineri neapărat”

Declarațiile controversate ale Biei Khalifa au devenit tot mai virale. În cadrul unui episod in noul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici',  s-a lăudat cu numărul de iubiți pe care îi are. Aceasta a spus că se iubește cu șapte bărbați. Sișu s-a declarat amuzat de declarațiile făcute de blondină, mărturisind că Bia nu este tocmai un exemplu bun mai ales pentru tineri.

„Se poate, nu știu, o avea, îți dai seama, dar nu împărțășesc intimități d-astea. Ce să zic, în ziua de azi, nu vezi… Bine măcar că vrea să fie femeie, asta e important, știi. Acum, na…Ea nu e un model pentru tineri neapărat. Ea e o tipă care e impăcată cu ea, foarte dezinvoltă. Face agitație, se inflamează și îi place, că așa sunt copiii, și asta e singura chestie. N-avem nicio treabă, nu', a mai spus rapperul.

Bia Khalifa, despre Tudor Sișu

Bia Khalifa a devenit cunoscută după ce a participat la iUmor cu un număr controversat. După ce au apărut mai multe imagini cu ea alături de Sișu, blondina a dat de înțeles că formează un cuplu cu rapperul, lucru pe care acesta l-a negat. Bia a declarat că Sișu este genul ei de bărbat, chiar dacă ei există o diferență de vârstă de mai bine de două decenii.

Tânăra este pasionată de operațiile estetice, călătorii și bani și a recunoscut că nu îi place să trăiască în sărăcie. Blondina a mai spus că este pasionată de muzică și că își caută un iubit care să o susțină în carieră.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton