Tudor Ștefan, fiul cel mare al Gabrielei Firea, a făcut nuntă mare la Palatul Snagov, în weekend. Imagini de la petrecerea de poveste

 Dumba Gabriela
.

Tudor Ștefan, fiul cel mare al Gabrielei Firea, a fost mire în weekend, la mai bine de jumătate de an de la cununia civilă cu aleasa inimii sale, Eva Emilie. Gabriela Firea a fost o soacră mare extrem de discretă și nu a postat nimic pe rețelele de socializare, însă invitații și organizatorii nunții au publicat câteva fotografii de la nunta cea mare, care a avut loc la Palatul Snagov.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Băiatul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor-Ștefan, s-a căsătorit civil pe 7 octombrie 2023, iar ceremonia civilă a fost oficiată chiar de primarul Florentin Pandele, tatăl său vitreg. Petrecerea a avut loc la un restaurant din centrul Bucureștiului, iar sâmbătă familia Firea-Pandele a organizat o nuntă ca în povești la Palatul Snagov.

gabriela-firea-si-cuscriigabriela-firea-si-cuscrii

Tudor-Ștefan, fiul Gabrielei Firea, a avut o nuntă ca în povești, la Palatul Snagov

Tudor este fiul Gabrielei Firea din căsnicia ei cu Răsvan Firea, care s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Ulterior, fosta jurnalistă și-a refăcut viața alături de Florentin Pandele, primarul din Voluntari, alături de care are doi băieți.

În vârstă de 29 de ani, Tudor-Ștefan Firea a îmbrăcat costumul de mire sâmbătă și și-a condus aleasa inimii la altar, pe Eva Emilie. Mireasa a optat pentru o rochie albă, spectaculoasă, cu trenă extravagantă, extrem de potrivită în decorul regal de la Palatul Snagov.

În filmulețul postat de organizatoarea nunții, se vede cum Tudor și Eva Emilie au probat câteva cadre pentru pozele oficiale, alături de echipa de fotografi și de cameramani, moment în care rochia a fost filmată, în toată splendoarea ei.

Printre invitații de la nunta fiului Gabrielei Firea, Mirela Vaida a venit cu soțul ei, dar a și cântat, Luminița Anghel a urcat, și ea, pe scenă, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au făcut atmosferă, iar tenorii Vlad Miriță, Andrei Lazăr și baritonul Marius Bălan au impresionat cu un recital de operă, potrivit libertateapentrufemei.ro.

După cum a anunțat Gabriela Firea, anul trecut, pe Facebook, nași au fost Gigi Nețoiu (fost acționar al echipelor de fotbal Rocar București, FC Dinamo București și FC Universitatea Craiova) și tânăra lui parteneră de viață, Cătălina.

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție'

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică după diagnosticul de cancer. Cum arată și ce detalii a oferit despre starea ei de sănătate: „Fac progrese, dar…’. A participat cu familia la parada aniversară a Regelui Charles

Ce urare le făcea Gabriela Firea anul trecut, la cununia civilă, fiului ei și soției sale

Pe 7 octombrie 2023, Gabriela Firea și-a însurat fiul cel mare, pe Tudor-Ștefan, iar ulterior a împărtășit cu fanii din social media cele mai frumoase momente de la cununia civilă. Mama a trei băieți, Gabriela firea a mărturisit că și-a dorit întotdeauna o fiică și iată că a trebuit să aștepte 28 de ani pentru asta.

„Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții.

Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!’, a transmis Gabriela Firea, pe o rețea de socializare'.

Mirela Vaida a fost prezentă și anul trecut, la cununia civilă a lui Tudor-Ștefan Firea, în calitate de prietenă foarte bună a soacrei mari, Gabriela Firea.

Am avut bucuria de a participa la unul dintre cele mai frumoase și mai emoționante evenimente din viața oricărei mame: cununia primului născut. Gabriela Firea a fost „soacră mare’. Eu am participat și am cântat și la botezurile celor doi băieți mai mici ai Gabrielei, așa încât am fost cu atât mai onorată să iau parte la cununia lui Tudor și a Evei, într-un eveniment super elegant și exclusivist’, a spus Mirela Vaida atunci.

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton