Tudor Turcu suferă după moartea mamei: ”S-au întâmplat multe... Simt că mă veghează” Ce a povestit și despre fiicele lui / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Tudor Turcu cântă azi la Arenele Romane. Ce spune despre experiența de la Sala Palatului, dar și despre mama lui pe care a iubit-o enorm. Artistul o plânge și acum și simte că femeia care i-a dat viață îi veghează de sus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Turcu cântă azi la Arenele Romane! Ce spune despre experiența de la Sala Palatului, dar și despre mama lui. Tudor i-a cântat soției 'La mulți ani' la Sala Palatului, iar luna aceasta își va serba fetița cea mică.

Tudor turcu si laura stone cu un tip din trupaTudor turcu si laura stone cu un tip din trupa

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Tudor Turcu, la 9 ani de când a câștigat X Factor. Din ce își câștigă banii în pandemie: s-a reprofilat

Citește și: Îl mai ții minte pe Tudor Turcu, câștigătorul X Factor? Nu-l mai recunoști, la 7 ani după concurs! S-a căsătorit și are doi copii superbi

Citește și: Magda Pălimariu a suferit de depresie postnatală: „Am trecut prin diverse stări destul de greu de gestionat. Nu e ușor deloc…'. Ce crede despre alăptatul în public / EXCLUSIV

Citește și: Horia Brenciu i-a spus fiului său adoptiv despre mama lui biologică: „Am vorbit despre ea. Are dreptul să o cunoască atunci când împlinește 18 ani'. Femeia voia să facă avort / EXCLUSIV

Ce spune Tudor Turcu despre mama lui

Tudor Turcu va cânta azi la Arenele Romane, în cadrul unui festival de rock. Artistul și-a expus tablourile joi, în cadrul unei expoziții, iar pe 14 noiembrie a cântat la Sala Palatului alături de Adrian Enache, în spectacolul 'Adrian din inimă Enache'. Întrebat cum este să cânți cu Adrian Enache, acesta a spus că îl vede ca pe un frate.

'Ca și când aș fi cu frățiorul meu. Ne întâlnim și povestim și hai să ne bucurăm de muzică și toată lumea care este în fața noastră se bucură la fel de mult. E ceva firesc. A fost extraordinar!', a declarat Tudor Turcu, pentru viva.ro. 

Tudor Turcu și-a expus tablourile la Trocadero

Artistul și-a expus tablourile joi la Trocadero, unde a și cântat. Azi el va urca pe scenă la Arenele Romane, unde va fi văzut alături de o trupă de rock mondială.

'Mi-am panotat tablourile, pentru prima expoziție personală, urmată de un concert Tudor Turcu.', a declarat Tudor Turcu, pentru viva.ro.

'O să mă vedeți la Arenele Romane, alături de o trupă mondială', spune Tudor Turcu. Artistul și familia lui se pregătesc de venirea lui Moș Nicolae și a lui Moș Crăciun.

Tudor Turcu simte că mama lui îl veghează de sus

Tudor Turcu are două fetițe superbe și o soție minunată. Acesteia din urmă i-a cântat 'La mulți ani' în cor cu 4 mii de oameni la concertul lui Adrian Enache de la Sala Palatului. Luna aceasta el își va serba fetița cea mică. Pe cea mare a serbat-o luna trecută.

'Luna aceasta o sărbătorim pe Andreea, care a împlinit 4 ani și ne pregătim de Moș Crăciun. Fetele îi scriu scrisori Moșului din 1 ianuarie, în fiecare zi. Le pun între tablourile lui tati. Și trebuie să vă spun că și Anastasia, fetița mea cea mare pictează de la trei ani de zile.', a mai spus Tudor Turcu, pentru viva.ro.

Artistul și-a pierdut mama în urmă cu doi ani, iar acum simte că aceasta îl veghează de sus… Atât pe el, cât și pe familia lui!

'Anul acesta a fost pentru mine așa și așa… Au fost repercusiunile după pierderea mamei mele, pentru că nu e ușor. S-au întâmplat multe… Simt că mă veghează. Și pe soție și pe nepoatele ei, la fel. Este o emoție frumoasă.', a mai declarat Tudor Turcu.

Tudor Turcu cântă azi la Arenele Romane

Tudor Turcu cântă azi la Arenele Romane în cadrul Festivalului de rock. Prima ediție a festivalului Power Metal Day a fost reprogramată pentru data de 17 noiembrie 2023 și are loc la Arenele Romane. Din păcate trupele Phoenix și Scarlet Aura nu vor participa la evenimentul din 17 noiembrie. Organizatorii, Amici della Musica, au anunțat că trupa germană Dark Sky va rămâne în postura de headliner. I se va alătură Ovidiu Ioncu Kempes, Anton și Antebellum, MXM și Cristian Porcari & PALM Band 

Dark Sky,  una dintre cele mai cunoscute trupe melodic power metal din Germania, vine pentru prima oară în România, odată cu lansarea, în luna august, a celui de-al 7-lea album Signs Of The Time. Cu o activitate de peste 25 de ani, Dark Sky au participat ca invitați la diverse festivaluri europene. Au cântat alături de Scorpions, Europe etc și au susținut numeroase turnee în Japonia și Europa.

Au scris imnul echipei de hochei din Stuttgart: Heroes on ice, piesă lansată în ianuarie și inclusă pe ultimul album.
Concertul din 17 noiembrie 2023 de la Arenele Romane este primul din turneul european 2023-2024, unde vor lansa cd-ul cu marile succese ale grupului, ca: Eternity, Food for a million, When the rain begins to fall.

Foto: Facebook, viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton