Tudorel Filimon și soția lui, poveste de dragoste ca în filme. Se știau din copilărie, dar fiecare se căsătorise cu altcineva: "Ne-am reîntâlnit în gară"

 Dumba Gabriela
.

Tudorel Filimon și soția sa, pe nume Drăguța, trăiesc o poveste de dragoste care poate fi lesne subiect de film. Recent, actorul a povestit că se știa încă din copilărie cu soția lui, dar viața i-a dus pe drumuri diferite și fiecare s-a căsătorit cu altcineva. Mulți ani mai târziu s-au reîntâlnit în gară și de atunci sunt nedespărțiti.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Filimon sau Nea Popa, așa cum îl știe toată lumea, în urma rolului din serialul „La Bloc” a venit alături de soția sa, Drăguța, în emisiunea lui Măruță de la Pro TV și a povestit cum s-au reîntâlnit acum aproape 30 de ani, în gară și au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt.

4dc07e8d-880b-404c-9847-8912b5c59ceb4dc07e8d-880b-404c-9847-8912b5c59ceb

Cum a început povestea de dragoste dintre Tudorel Filimon și soția lui

Tudorel Filimon trăiește de 26 de ani o poveste de dragoste demnă de filme cu soția lui, Drăguța. Cei doi se cunosc încă din copilărie, însă au ajuns să se îndrăgostească unul de altul mult mai târziu. Amândoi trecuseră printr-o căsătorie atunci când s-au reîntâlnit după mulți ani. Invitați în emisiunea „La Măruță', cei doi au povestit cum au ajuns să fie împreună.

„Ne-am reîntâlnit în 98 în gară. De atunci e povestea', a început Tudorel Filimon, amintindu-și momentul emoționant.

„Eu am fost de vină, eu am zis să merg la teatru. pe cine să sun, pe Filimon. Mai știam, nu mai știam numarul lui de fix. Mi-a răspuns tatăl lui', a continuat Drăguța.

Cei doi au fost împreună la bine și la greu și chiar dacă au trecut, de-a lungul timpului, prin momente dificile, nimic nu i-a despărțit. În urmă cu mai mulți ani, soția actorului a devenit incapabilă să mai plătească un credit. În decembrie 2020, Drăguța Filimon a pierdut procesul cu societatea care i-a acordat creditul, aceasta apărând acum pe lista debitorilor, alături de alte trei persoane, pentru un contract de împrumut încheiat în 2017 și neacoperit până azi. Valoarea acestuia este de 18.866,90 lei. Decizia Judecătoriei Cornetu este definitivă iar la suma datorată se vor adăuga cheltuieli legate de executarea silită.

Și nea Popa a avut probleme. În urmă cu aproape 10 ani, el a pierdut o vilă din cartierul Andronache, după ce a încheiat un contract de credit care a avut clauze extrem de severe. Tudorel și Drăguța Filimon încearcă și acum să întoarcă executarea silită din 2015.

Citește și: Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, mesaj în ziua în care a murit Mioara Roman: „Trăiască dragostea!'. Fanii au pus-o la zid că s-a grăbit să scrie despre Dragobete

Citește și: Motivul pentru care Mihai Bobonete postează rar fotografii cu copiii lui: „Nu suntem o familie avidă după expunere, nota de plată vine la final’. Maria și Octavian învață la școală privată / EXCLUSIV

Cu ce se ocupă acum Tudorel Filimon, care juca în serialul La Bloc, în urmă cu 22 de ani

Nea Popa, Americanu, Costel, Nelu, Lili și Bella au stârnit hohote de râs în rândul fanilor serialului „La Bloc’, difuzat la PRO TV în urmă cu 22 de ani.

La începutul anilor 2000, Tudorel Filimon îl interpreta pe nea Popa, personajul încurcă-lume din La Bloc, serial care s-a bucurat de un succes enorm.

„Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa! Am ajuns ca cei mai mici să-mi spună bunicul Popa. Nu mă supără nimic din astea, nici nu se pune problema, fiindcă îmi arată ce influență a putut avea primul sitcom românesc. În ultima vreme am decis să mă prezint ținând cont de acest serial. Așa că le spun celor din jur atunci când sunt întrebat despre identitatea mea că sunt nea Popa sau Tudorel Filimon pe numele de fată! Și găselnița mea prinde foarte bine, amuză pe toată lumea, a mărturisit Tudorel Filimon în urmă cu ceva timp.

Tudorel Filimon a făcut câteva dezvăluiri și despre drepturile de autor primite pentru serialul La Bloc. Susține că se mai câștigă din ele, însă nu atât cât și-ar dori.

„Din drepturile de autor se mai câștigă, dar nu cât am vrea noi, banii vin de două ori pe an, în iunie și în decembrie. Nu știu cât voi lua în decembrie, uneori te aștepți la mai mulți și vin puțini, nu poți conta pe ei. Dar, sunt buni, pentru sărbătorile de iarnă, te trezești că se duc pe cadouri. Asta e situația…, a declarat Tudorel Filimon.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton