Uddi a devenit tată pentru a doua oară. Ce nume poartă fetița lui: „Îmi doresc mulți copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariție"

 Tudorache Simona
.

Uddi nu își mai încape în piele de fericire. Artistul a devenit pentru a doua oară tată. Iubita lui a născut o fetiță care va purta numele Sara. Cei doi anunțaseră în ianuarie că vor fi din nou părinți. Uddi mai are un băiețel care poartă un nume cu o semnificație specială, Solomon. Solistul a recunoscut că visează la o familie numeroasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul Uddi, pe numele lui real Dragoș Udilă, în vârstă de 36 de ani, a reușit să își facă un nume în showbiz după ce a participat la X Factor. El a bifat mai multe colaborări cu artiști de calibru din muzica românească. În urmă cu doi ani s-a operat de hernie inghinală și ombilicală și a fost nevoit să ia o pauză de la concerte pentru a se recupera.

uddi-17uddi-17

Uddi a devenit tătic pentru a doua oară

Uddi a dat marea veste la Antena1. „Am devenit de câteva zile (n.r. tată), slava Domnului, numărul doi, e fetiță. Solomon și Sara (…) Doamne ajută la toată lumea', a declarat Uddi la Neatza la Răzvan cu Dani.

„E frica de bebe la tătici, pentru că e prea mic. E atât de mic, încât zici că are butoane. Eu sunt puțin mai sensibil, dar e extraordinar. Sunt tată de băiat. Am ales ca nume Solomon, pentru că am vrut să-i dau „un șut în fund', să înțeleagă în ce lume trăim, să pună mâna să studieze puțin să vadă cine este și de unde este (…) Mi-au plăcut mult din Vechiul Testament pildele lui Solomon. M-au ajutat și pe mine, m-am regăsit, m-au ajutat să evoluez, ca persoană, ca artist. M-au marcat', povestea Uddi, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce spune Uddi despre rolul de tătic

Uddi a recunoscut că rolul de tătic îl prinde foarte bine și atunci când e necesar nu ezită să schimbe și scutece.
„Dintotdeauna m-am văzut tătic. Ce e mai frumos decât să fii părinte? Eu mi-am dorit foarte mult, am fost pregătit, nu mi-a fost teamă. Nu am ținut totul secret, dar eu, fiind artist de foarte mulți ani, am încercat să-mi țin viața personală departe de ochii curioșilor, pentru că așa mi se pare corect. Eu sunt artist și am ce să vând. De ce să-mi vând intimitatea sau chestii ultra-personale? Mă simt împlinit de când sunt tătic. Acum aștept să pot să muncesc cu adevărat ca să pot să-i ofer tot ce e de oferit. În primul rând financiar, pentru că astea sunt vremurile și apoi tot ce altceva mai are nevoie‘, declara Uddi, în trecut, pentru Cancan.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune, după ce el i-a făcut plângere penală. Vila de la Snagov este vizată: „Este fără serviciu, nu mai are dreptul să antreneze…'

Citește și: Cum se înțelege în prezent Nicole Cherry cu sora ei și cum s-a schimbat relația lor de-a lungul timpului: „Certurile între frați și surori sunt normale. Când a devenit adolescentă nu a mai avut timp de mine…”. Carla a revenit în țară de 2 ani, după ce a locuit la Londra cu soțul ei/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Leu, după ce a fost adus cu elicopterul de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni: „Sper să mă refac repede”. Cum se simte acum și cu ce problemă s-a confruntat

Citește și: Fetele lui Codin Maticiuc nu au văzut niciun film în care joacă actorul: 'Nu le-am putut arăta nimic până acum…' Ce proiect a acceptat de dragul lor și când va intra în cinematografe / EXCLUSIV

Uddi vrea mai mulți copii

Artistul își dorește mai mulți copii și visează la familia numeroasă pe care o să o aibă cândva. „Îmi doresc mulți copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariție. Nu o să mai întâlnești nici oameni și nici artiști ca mine, de-asta spun că sunt pe cale de dispariție. Nu există modestie, dar cultul personalității este dezvoltat uneori prea mult și prea prost, așa că trebuie să ai curaj să fii diferit. E vorba de atitudine și de ceea ce ai de oferit. Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un copil este să îi dai viață, iar după asta… să îi oferi un frate sau o soră', a explicat artistul, pentru Antena Stars.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton