Ultima apariție a lui Nosfe pe scenă. Cum a fost surprins cu doar câteva ore înainte să moară

 Dumitrache Laura
.

Ultima apariție a lui Nosfe pe scenă.Artistul a încetat din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pe data de 15 octombrie 2022, Nosfe a urcat pe scenă alături de Șatra Benz, la Romaero Băneasa, în nordul Bucureștiului. După câteva ore, Nosfe a fost găsit fără suflare, în sufrageria casei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă seara, pe 15 octombrie, Nosfe a urcat pentru ultima oară pe scenă. Artistul a cântat împreună cu Șatra Benz, trupa pe care a fondat-o. Nici el și nici colegii săi nu aveau să știe că era ultimul lui concert. Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani.

nosfenosfe

Anunțul că artistul nu se mai află printre noi a fost făcut pe pagina oficială de Facebook al trupei Șantra Benz. Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Crețan, era căsătorit cu Mădălina, și aveau împreună o fetiță, Iris.

Citește și: Rapperul Nosfe, de la Șatra Benz, a murit.Artistul avea 37 de ani

Citește și:Ce mesaj a transmis chef Florin Dumitrescu, după moartea rapperului Nosfe:”Mi s-au terminat cuvintele…”

Citește și:Cu ce se ocupă fiul Elisabetei Lipă. Dragoș a studiat în Elveția:”M-a avertizat că el niciodată nu o să muncească la stat”

Citește și: Cum se descurcă Maria Marinescu și soțul ei cu 5 copii:”Nu te plictisești niciodată. Îți aduc stres, dar și multe bucurii”

Ultima apariție a lui Nosfe pe scenă

Nosfe, fondatul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la 37 de ani. Vestea morții a fost dată de membrii trupei pe pagina oficială de Facebook. Pw 15 octombrie, Nosfe a avut ultima apariție pe scenă, iar câteva ore mai târziu avea să fie găsit fără suflare în sufrageria casei sale.

Cu doar câteva ore înainte să moară, Nosfe a susținut un concert alături de Șatra Benz, la Romaero. Cu aproximaiv 48 de ore înainte de anunțul trist, Nosfe a lansat melodia și videoclipul „N-am de dat', alături de Guess Who, Aura și Prny. În imaginile de la concert postate de prietenii și colegii artistului , Nosfe apare în multe dintre ele. În unele imagini, acesta e surprins în culise, înainte să urce pe scenă.

Nosfe a murit la 37 de ani

Darius Vlad Crețan a murit duminică, 16 octombrie, după ce soția sa l-a găsit fără suflare în sufrageria casei. Deși medicii au ajuns de urgență la locuința artistului, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Nosfe ajunsese acasă, la Balotești, după concertul susținut alături de trupa sa, la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Potrivit comunicatului transmis de IPJ Ilfov, soția sa a fost cea care a sunat la 112, la ora 03.26. Împreună cu polițiștii, la fața locului s-a deplasat și n echipaj medical, dar Nosfe nu a mai putut fi salvat.

Soția lui Nosfe, profund îndurerată

Nosfe era căsătorit cu Mădălina, iar cei doi aveau împreună o fetiță. Darius Crețan și soția au participat împreună la Chefi la cuțite, cu putin timp înainte de decesul artistului.

Mădălina a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…', a scris Mădălina Crețan pe Instagram, în dreptul unei fotografii alb-negru cu Nosfe.Numeroase vedee i-au transmis condoleanțe Mădălinei, printe acestea Adda, Cabron, Nicole Cherry, Raluka, Alex Vela, Speak și alții.

Sursa foto: Captura video/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton