Ultima conversație dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artistul să moară: „Te rog să mai reziști... Ai fost paradisul meu...” / Ce mesaj sfâșietor a postat soțul ei pe Internet

 Calin Maria Bianca
.

Ultima conversație dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artistul vedetelor să moară. Este durere de nedescris pentru toți cei care au cunoscut-o pe Anca Molnar! Make-ip artistul vedetelor a încetat din viață la doar 34 de ani, răpusă de cancer, chiar atunci când credea din ce în ce mai tare că o să se facă bine. Iată ultima ei conversație cu soțul său, înainte de a muri! Mesajele sunt de-a dreptul sfâșietoare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Încă de când s-a aflat că a încetat din viață și a pierdut lupta cu cancerul, pe paginile de socializarea ale Ancăi Molnar au curs mesajele încărcate de suferință și durere. Toți cei dragi i-au adus un ultim omagiu, de la familie, prieteni, fani, cliente și până la cei care au cunoscut-o, însă postarea făcute de soțul ei, Claudiu Molnar, este de-a dreptul dureroasă.

299331320_5333007573401310_4901124595859775785_n-2299331320_5333007573401310_4901124595859775785_n-2

Citește și: Cum a aflat regretata Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, că suferă de cancer. Alina Radi: „Am început să plângem amândouă. Nu știa mai nimeni. O durea capul și la control…”

Citește și: Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 34 de ani, bolnavă de cancer: „Am plecat! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele…” / Alina Radi și Olguța Berbec i-au scris mesaje de adio

Citește și: Cristi Mitrea, reacție acidă la adresa lui Zanni și a lui Jador: „Eu nu suport oamenii ipocriți, care nu au coloană vertebrală. Acum faceți melodii împreună. Vă certați, v-ați înjurat…”

Citește și: Simona Gherghe a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii: „Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta”

Ultima conversație dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artistul vedetelor să moară

După ce a anunțat unde o să-i fie depus trupul neînsuflețit, dar și mai multe detalii despre înmormântare, Claudiu Molnar, soțul celebrei make-up artiste, a publicat pe rețelele de socializare ultima conversație pe care a avut-o cu partenera lui de viață, înainte cu doar câteva ore ca aceasta să se stingă din viață. Deși starea ei nu era deloc una bună, Anca Molnar l-a rugat pe soțul ei să mai rezite puțin pentru că în curând se va face bine și va reveni acasă, fiind din nou o familie fericită. Din păcate însă, Anca Molnar nu a reușit să se țină de această promisiune, iar boala nemiloasă i-a pus capăt zilelor.

Anca Molnar: „Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin…mâine sunt ca nouă„

Claudiu Molnar: „Te iubesc! Rezist oricât e nevoie!„, este conversația dintre cei doi, publicată recent de soțul regretatei make-up artiste.

Claudiu Molnar, mesaj dureros în amintirea soției sale

Sute de mesaje au apărut pe pagina de socializare a Ancăi Molnar de când s-a aflat că a murit. Unul mai dureros ca altul, însă nici măcar unul ca cel postat acum de soțul ei, Claudiu. Distrus de durere, rămas singur cu copilul pe care-l aveau împreună, acesta nu a ezitat și i-a scris soției sale un ultim mesaj de adio, înainte de a fi condusă pe ultimul drum.

 'Sunt convins că ne vom reîntâlni în altă viață, și dacă nu există altă viață să știi că tu ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna', a fost mesajul lui Claudiu Molnar postat pe o rețea de socializare.

Ce mesaj de adio a lăsat Anca Molnar

Încă de când a aflat că are o tumoare pe creier și trebuie să se lupte cu cancerul, Anca Molnar a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și pozitivă. A sperat din toate ființa ei ca o să fie bine și o să se bucure din nou de tot ceea ce o înconjoară, cum a făcut mereu înainte de acest diagnostic dur. Deși i-a spus soțului ei înainte să moară că o să fie bine, se pare că ea avea deja un mesaj de adio pregătit pentru ziua când toți o vor plânge, iar ea nu o să mai fie printre ei.

Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața. Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!', este mesajul de adio lăsat de Anca Molnar.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton