Ultima dorință a actriței Shannen Doherty, care a încetat din viață după aproape un deceniu de luptă cu cancerul: "Cenușa mea va fi amestecată cu cea a câinelui și a tatălui meu"

.

Ultima dorință a actriței Shannen Doherty. La doar 53 de ani, actrița care a devenit star internațional după ce a interpretat rolul Brendei Walsh în serialul-fenomen „Beverly Hills 90210”, a încetat din viață după ce s-a luptat aproape un deceniu cu o boală teribilă. Actrița a lăsat instrucțiuni precise cu privire la cenușa ei, doarind ca aceasta să fie amestecată cu cenușa altor două ființe dragi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Shannen Doherty, cunoscută și iubită de generații de tineri pentru rolul din „Beverly Hills 90210”, a încetat din viață pe 13 iulie, după ce a dus o luptă teribilă cu cancerul. În cele din urmă, din păcate, cancerul s-a generalizat, iar deznodământul nu a mai putut fi întârziat… Ultima dorință a actriței a fost ca cenușa ei să fie amestecată cu cea a tatălui său și cu cea a câinelui, pe care i-a iubit mai presus de orice.

shannen4-copyshannen4-copy

Ultima dorință a actriței Shannen Doherty

Lupta lui Shannen cu teribila boală a fost una de notorietate, actrița documentându-și adeseori stările și vorbind deschis despre boala ei. Prima dată, artista fusese diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Doi ani mai târziu, anunța bucuroasă că a intrat în remisie, pentru ca în 2019, din nefericire, boala să revină și să se extindă.

Conștientă că decesul era iminent, Shannen s-a ocupat din timp de detaliile funeraliilor sale, specificând exact care-i sunt ultimele dorințe. Actrița a spus că nu dorește să fie înmormântată, ci incinerată, rămășițele sale urmând a fi amestecate cu cele ale câinelui ei și ale tatălui ei, John Thomas Doherty, care a murit în 2010, la 66 de ani. Cât despre Bowie, câinele său adorat, căreia actrița îi făcuse și pagină de Instagram, acesta a stat la căpătâiul ei până în ultimul moment.

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey: meniul a fost creat de o armată de chefi, iar tortul a avut aproape doi metri / Cum au apărut cei doi miri la nunta spectaculoasă

Citește și: Ce părere are Carmen Tănase despre Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent: ‘L-am cunoscut personal pe incredibilul copil…’. Unde au făcut cunoștință / EXCLUSIV

Shannen a cerut, de asemenea, ca amestecul de cenușă să fie împrăștiat în Malibu, California, unde ea și tatăl ei au petrecut „timp prețios' împreună. Actrița și-a exprimat și dorința ca familia să folosească rămășițele ei mixte ca îngrășământ și să le „transforme într-un copac', transmite Daily Mail.

„Vreau ca rămășițele mele să fie amestecate cu ale câinelui meu și cu ale tatălui meu. Nu vreau să fiu îngropată', a spus ea în podcastul „Lets be clear!'.

Shannen Doherty: „Vreau ca înmormântarea mea să fie ca un festival al iubirii”

Actrița a specificat, de asemenea, că nu-și dorește ca la funeraliile ei să participe oricine, iar asta dintr-un motiv întemeiat.

„Sunt mulți oameni care cred că ar veni, dar pe care eu nu îi vreau acolo. Nu îi vreau acolo, pentru că motivele lor de a veni nu sunt neapărat cele mai bune. De exemplu, nu mă plac cu adevărat și, știți, au motivele lor, foarte bine! Dar nu mă plac cu adevărat suficient încât să vină la înmormântarea mea', a continuat ea.

Actrița a mai subliniat și că unii ar participa la funeralii mai mult cauza „presiunii' mediatice, pentru a bifa un eveniment unde trebuie să fie văzuți. „Vreau cumva să le iau această presiune și vreau ca înmormântarea mea să fie ca un festival al iubirii', a mai spus Shannen.

Anunțul decesului lui Shannen Doherty a fost confirmat de Leslie Sloane, publicistul de lungă durată al lui actriței, într-o declarație exclusivă pentru PEOPLE, duminică, 14 iulie. Aceasta a transmis că regretata artistă a pierdut, din păcate, lupta cu cancerul.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala’, a transmis Leslie Sloane.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton