Ultima fotografie cu Alain Delon, postată de fiica lui cu o lună înainte de moartea actorului, a stârnit controverse: "De ce îl arătați? Lăsați-l în pace!"

 Oana Pantazi
.

Ultima fotografie cu Alain Delon, postată de fiica lui cu doar o lună înainte de moartea actorului, a stârnit controverse. Marele actor s-a stins din viață ieri, 18 august, la 88 de ani, la reședința sa din Douchy, înconjurat de copiii săi. Cu doar 5 zile înainte de tragicul eveniment, fiica sa i-a făcut o ultimă fotografie, care a emoționat fanii, dar unii dintre ei nu au fost atât de încântați să-l vadă pe Alain Delon într-o stare atât de sensibilă…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Alain Delon s-a stins din viață în casa lui din Douchy pe 18 august. În ultimul timp, legenda cinematografiei franceze a avut parte de grija fiilor săi, fiind vizitat și de iubita sa fiică, Anouchka. De altfel, ea a fost și cea care a distribuit ultima fotografie a actorului, surprinsă cu puțin timp înainte ca Delon să plece dintre noi. Fanii au fost emoționați, iar poza a stârnit o mulțime de comentarii, nu toate favorabile, unii internauți arătându-se deranjați de faptul că marele actor, aflat într-o stare de sănătate precară, a fost expus în social media.

alain-delon-87-de-anialain-delon-87-de-ani

Ultima fotografie cu Alain Delon, postată de fiica lui cu doar o lună înainte de moartea actorului, a stârnit controverse

Pe 18 august 2024, Alain Delon „a murit liniștit în casa lui din Douchy' au anunțat cei trei copii – Anthony, Anouchka și Alain-Fabien. Actorul avea 88 de ani. În urmă cu o lună, iubita lui fiică a împărtășit o ultimă fotografie cu el, în care actorul părea afectat de boală.

Citește și: Anghel Damian a acceptat ușor divorțul părinților, în copilărie: „Nu simt despărțirea lor ca pe o traumă. Îmi aduc aminte că au fost extrem de delicați și grijulii, să îi simt mai prezenți ca niciodată în viața mea. Deși eram destul de mic…’/ EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant' / EXCLUSIV

Citește și: Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Națională: „Am vrut să vin gratis, mi-au spus că nu se poate. Iau de zece ori mai puţin decât luam prin alte părţi'

Pe 13 iulie, pe contul ei de Instagram, actrița Anouchka Delon a postat o fotografie cu ilustrul ei tată. Actorul a putut fi văzut la domiciliul lui din Loiret, unde s-a lăsat pe mâinile frizerului Fabien Provost. În legendă, fiica sa a scris: „Pentru că, orice s-ar întâmpla, spectacolul trebuie să continue! Delon va rămâne mereu Delon. Întotdeauna frumos, întotdeauna impecabil, întotdeauna elegant. Ca un vin bun. Veșnic măreț'. Ce frumos mi s-a părut. De asemenea, și lui i s-a părut că e frumos. Cu acordul lui, ca întotdeauna', a scris Anouchka în social media, unde a postat și hashagul „întotdeauna în picioare', ce voia să demonstreze că Delon este bine.

Fanii marelui actor au scris în număr mare pe Instagram, unde l-au complimentat pe Delon, însă au fost și voci care au subliniat că nu era cazul să-l expună în social media în starea actuală.

„De ce îl arătați? Lăsați-l în pace!”; „Cel mai frumos bărbat din lume a devenit bătrân. Este bătrân, dar este încă bărbat. Cu toate acestea, atunci când vedem aceste fotografii putem doar să constatăm că este la sfârșitul vieții. Culoarea urechilor, tenul în general… Aș fi preferat să nu văd ce este el astăzi. Este ceava intim și nu cred că el știe. Aceasta este opinia mea personală”, „Nu dă dovadă de prea mult respect și dragoste pentru tatăl ei dacă îl arată acum”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor actorului.

Care a fost ultima dorință a lui Alain Delon. Actorul nu mai avea discernământ în ultima parte a vieții

Cu toate că în fotografii era zâmbitor, în ciuda stării sale de sănătate, Alain Delon slăbise și era din ce în ce mai obosit. Procurorul Montargis, sesizat în cadrul unui dosar judiciar care îi implica pe actor și pe urmașii săi, stabilise în ianuarie, anul trecut, că discernământul lui Alain Delon „dispăruse complet'. Din păcate, marele actor a suferit un accident vascular cerebral în 2019. În ultimele luni, el a fost monitorizat și ajutat de asistente, acasă la actor fiind permanent prezent și fiul său cel mic, Alain-Fabien, care a dezvăluit că s-a mutat acolo.

Actorul, care, fără îndoială, suferea din cauza războiul purtat în instanță de cei trei copii ai săi – aceștia au depus plângeri unul împotriva celuilalt din diverse motive, Anthony acuzând în special sora lui că a ascuns rezultatele negative ale testelor cognitive ale tatălui lor – a indicat de mai multe ori că vrea să fie înmormântat la Douchy. „Să-și încheie zilele în Douchy este ultima lui dorință și va fi respectată', a dezvăluit fiul său cel mare, Anthony Delon, pentru Paris Match.

„Tatăl meu este atașat de această casă pentru că el a construit-o, a trăit în ea: fiecare centimetru pătrat de Douchy îi seamănă, este plin de istoria lui. Este casa lui…”, a mai spus fiul actorului.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton