Ultima postare a lui Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort în jacuzzi. Actorul din Friends parcă și-a prevestit sfârșitul: "Apa caldă care se învârte..."

 Dumba Gabriela
.

Ca o ironie a sorții, ultima imagine cu Matthew Perry în viață a fost surprinsă chiar în locul în care actorul din Friends a fost găsit mort. Dată fiind tragedia care a avut loc câteva zile mai târziu, pare că ultima postare de pe Instagram a lui Matthew Perry a fost o premoniție. Actorul din serialul Friends a fost găsit mort chiar în jacuzzi-ul în care s-a fotografiat relaxându-se.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima sa postare pe Instagram, Matthew Perry apare într-o fotografie în care starul din Friends se relaxează în jacuzzi, cu doar câteva zile înainte de tragica sa „moarte prin înec', la vârsta de 54 de ani, după cum relatează presa străină.

363575113_7042557095797165_4104579038617427796_n363575113_7042557095797165_4104579038617427796_n

Ultima postare a lui Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort în jacuzzi

Imaginea de pe Instagram, publicată acum șase zile, îl arată pe Matthew Perry relaxându-se în jacuzzi, același în care a fost găsit fără viață, sâmbătă. Surse din poliție au declarat pentru presa că actorul s-a înecat și susțin că a fost găsit în acest jacuzzi sâmbătă, la casa lui din Los Angeles, unde salvatorii au fost chemați pentru un stop cardiac.

Portalul de știri TMZ a scris că la fața locului că nu au fost găsite droguri și nu există indicii despre o moarte violentă.

Ultima postare pe Instagram al lui Matthew a fost publicată în urmă cu șase zile și în imagine el stă într-un jacuzzi, noaptea, în timp ce poartă căști și privește orașul. „Oh, așa o apă caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman', e textul care însoțește imaginea.

Ce a făcut Matthew Perry cu câteva ore înainte să moară

Surse citate de publicația tabloidă TMZ indică faptul că Matthew Perry a murit după ce făcuse sport. Actorul s-a întors acasă după o partidă de două ore de pickleball, iar apoi și-a trimis asistentul să rezolve ceva.

Asistentul s-a întors după aproximativ două ore și l-a descoperit pe Matthew Perry fără suflare și a sunat la numărul de urgență 911, precizează sursele citate. Nu este clar dacă activitatea fizică din acea dimineață a jucat vreun rol în moartea actorului. Ancheta privind decesul său este în curs de desfășurare, citează libertatea.ro.

Citește și: Laura Giurcanu, dezvăluiri din culisele America Express, după ce s-a cuplat cu Aris Eram: „Se întâmplă niște lucruri la care eu nu ma așteptam’

Citește și: Camelia Potec, după ce a născut al doilea copil: „În perioada de adaptare, mai avem analize și teste de făcut…'

Ultimele imagini cu el în public au fost surprinse de paparazzi chiar în ziua morții și îl arată pe actor îmbrăcat leger, purtând pantaloni scurți și un tricou de bumbac. De asemenea, actorul era vizibil obosit și ținea în mână un pahar de suc.

Dramele lui Matthew Perry, lupta cu drogurile și alcoolul

Este cunoscut faptul că Matthew Perry a avut probleme cu drogurile și alcoolul.

„Când apare faima, este un fel de Disneyland pentru o vreme. Pentru mine a durat vreo opt luni, acest sentiment de «am reușit, sunt încântat, nu am nici o problemă în lume.» Și apoi îți dai seama că celebritatea nu realizează nimic, cu siguranță nu umple nici o gaură în viața ta', a spus el pentru The New York Times în 2002, la un an după ce s-a lăsat de băutură. „Nu am făcut-o pentru că aveam chef. M-am lăsat pentru că eram îngrijorat că voi muri a doua zi', spunea Matthew Perry.

El a ajuns pentru prima dată la dezintoxicare în 1997 pentru ceea ce s-a spus atunci că avea- o dependență de medicamente pentru durere după un accident de schi jet. La un moment dat, în timpul perioadei în care filma „Friends', Matthew Perry lua și 55 de Vicodin pe zi și avea 128 de kilograme. Nu ştiam cum să mă opresc', a mărturisit el în cartea sa, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing', lansată în 2022.

Matthew Perry a fost internat la dezintoxicare de 15 ori, dar anul trecut, spunea că toate aceste intervenții au dat roade și a spus că se simte sănătos.

„Dependența este mult prea puternică și nu poți să o învingi de unul singur. Boala asta așteaptă să te prindă singur. Pentru că doar singur vei pierde în fața ei., a spus actorul, în memoriile sale.

Matthew Perry a regretat enorm că nu are copii

Deși a avut relații cu mai multe femei celebre, printre care Julia Roberts, Matthew Perry nu a fost căsătorit niciodată: „Mi-era frică. Găseam mereu ceva greșit și mă despărțeam de ele. Eu eram, de fapt, problema'.

Perry a afirmat că și-a dorit enorm de tare să aibă copii. „Cred că aș fi un tată grozav. Eu într-adevăr am crescut cu o mulțime de copii mici în jurul meu și probabil de aceea, dar abia aștept să devin tată.', a declarat el, pentru revista People, în octombrie 2022.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton