Ultimul interviu al Tinei Turner înainte să moară: "Am luptat atât de mult la viața mea..."

 Dumitrache Laura
.

Tina Turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în casa sa din Elveția. Reprezentantii artistei au declarat că decesul a survenit din cauze naturale. Cu o lună înainte de a muri, Tina Turner a oferit ultimul ei interviu. Legendara artistă a declarat care este cea mai mare frică a ei, dar și cum vrea să rămână în memoria oamenilor după ce va muri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tina Turner, supranumită Regina RocknRoll-ului a încetat din viață miercuri, la vârsta de 83 de ani. În ultimii ani, artista s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar reprezentanții vedetei au anunțat că decesul a survenit din cauze naturale. Înainte de a murit, Tina Turner a oferit un ultimul interviu.

Tina TurnerTina Turner

Tine Turner a împărtășit în ultimul ei interviu felul cum vrea să fie amintită de fanii ei, după ce moare. Din păcate, artista a plecat dintre noi, iar o lume întreagă este șocată de vestea morții sale. Regina RocknRoll-ului, așa cum este cunoscută de întreaga lume, a dezvăluit care era cea mai mare frică a sa.

Citește și: Cum a ajuns Tina Turner dintr-o artistă modestă „Regina Rockn Roll”. Rod Stewart i-a schimbat viața

Citește și:Povestea de iubire dintre Tina Turner și Erwin Bach. El i-a donat un rinichi, ea l-a adorat timp de 38 de ani: „A fost dragoste la prima vedere”

Citește și:Tina Turner a vrut să se sinucidă din cauza bolilor: „Nu mă puteam ţine pe picioare”. Regina Rockn Roll a murit la 83 de ani

Citește și:Drama neștiută a artistei Tina Turner. Și-a pierdut ambii copii: unul s-a sinucis, altul a făcut infarct

Ultimul interviu al Tinei Turner înainte să moară

Tina Turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Vedeta a fost una dintre cele mai apreciate artiste la nivel global și este supranumită Regina Rock-Roll-ului. Din păcate, vedeta a încetat din viață miercuri, în locuința sa din Elveția. În urmă cu câteva săptămâni înainte să moară, Tina Turner a oferit ultimul ei interviu în care a vorbit despre cariera ei. Tina Turner a spus care a fost cea mai mare frică a ei, dar și cum vrea să rămână în memoria oamenilor după ce ea nu va mai fi,

„Nu vreau să mă întorc niciodată. Am luptat atât de mult îm viața mea, încât trebuie să merg doar înainte. Superputerea mea? Poate toate acele concerte solo pe care le-am făcut în tocuri de 6 inch.(…) Ca Regina RocknRoll. Ca o femeie care le-a arătat altor femei că este OK să lupți pentru succes în propriile lor condiții, a spus Tina Turner pentru The Guardian.

Întrebată ce nu i-a plăcut la aspectul ei fizic, Tina Turner a răspuns: „Nimic. Femeile sunt forțate să se privească mult prea atent și să critice aspectul lor. Bărbații, nu.' De asemenea, regretata artistă a declarat că Mick Jagger a fost celebritatea pe care a plăcut-o de-a lungul anilor.

Tina Turner a murit la 83 de ani

Tina Turner a părăsit scena lumii miercuri, la vârsta de 83 de ani. Artista locuia de ani de zile împreună cu soțul ei Erwin Bach, în Elveția. Reprezentantii artistei au făcut anunțul șocant, printr-o declarație publică. „Tina Turner, Regina Rockn Roll a murit liniștit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția. Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat', au transmis reprezentanții Tinei Turner.

Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a Tinei Turner. Cu muzica ei și pasiunea ei nemărginită pentru viață, ea a vrăjit milioane de fani din întreaga lume și a inspirat vedetele de mâine. Astăzi ne luăm rămas bun de la o prietenă dragă care ne lasă pe toți cea mai mare lucrare a ei: muzica ei. Toată compasiunea noastră sinceră se îndreaptă către familia ei. Tina, ne va fi tare dor de tine', este mesajul de pe Instagramul Tinei Turner.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton