Ultimul mesaj al lui Iulian Juncănaru, înainte să moară. Ce a transmis fostul concurent de la Chefi la Cuțite: "Nu îmi stă în fire să cer, dar..."

 Laciu Andreea
.

Ultimul mesaj al lui Iulian Juncănaru, postat pe conturile lui de pe rețelele de socializare, i-a tulburat pe mulți. Nimeni nu bănuia la acel moment ce tragedie urma să se întâmple. Vorbele fostului concurent de la Chefi la Cuțite parcă sunt o lecție pentru mulți dintre noi. Decesul lui, la doar 39 de ani, a șocat o țară întreagă. Bărbatul era stomatolog de meserie și a fost găsit fără suflare chiar în propria locuință. Momentan, nu se cunosc foarte multe informații despre modul în care s-a produs moartea lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile s-a aflat că un alt fost concurent de la Chefi la Cuțite a murit, la aproximativ o lună de când s-a stins Nosfe. Medicul stomatolog Iulian Juncănaru avea doar 39 de ani. Familia, prietenii, dar și cei care l-au îndrăgit când a participat la Chefi la Cuțite, sunt în stare de șoc după decesul lui.

iulian-juncanaru-1iulian-juncanaru-1

Ultimul mesaj al lui Iulian Juncănaru, înainte să moară

Fostul concurent de la Chefi la Cuțite avea toată viața înainte. Îi plăcea enorm meseria lui și era și activ pe rețelele de socializare. Ultimul lui mesaj a apărut pe pagina personală de Facebook, iar în acesta apare și o rugăminte adresată urmăritorilor lui din mediul online.

Mai precis, medicul stomatolog le-a cerut să împărtășească public experiența pe care au avut-o în cadrul clinicii în care el lucra, sperând că astfel vor reuși să atragă și alți clienți.

Citește și: Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit. Povestea emoționantă de viață a dentistului:”Ca să fac facultate, munceam vara în Italia”

Citește și: Denise Rifai s-a întâlnit cu Gabriela Marin, actrița care o parodiază la „Cronica Cârcotașilor' :„Nu era supărată. A zis…'

Citește și: De ce a întârziat Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor la propria nuntă: „A fost o aventură să ajungem la Starea Civilă' / EXCLUSIV

Viața m-a învățat că, în cele mai multe situații, cel mai mult te bucuri când oferi, nu când ceri. Tocmai de aceea vreau să vă ofer mulțumiri celor care m-ați susținut pe parcursul anilor cu energii pozitive, chiar și în zilele mai puțin ușoare! Nu îmi stă în fire să cer, dar de data aceasta vin cu o rugăminte către voi – pentru echipa mea de la Clinica Medicum!

Au nevoie de părerile voastre și de aceeași energie bună pe care mi-o oferiti mie. Dacă doriți să le spuneți cum v-ați simtit la clinică și ce v-a impresionat, le puteti scrie o recenzie pe Google! Fiecare cuvânt de sprijin contează!', a scris Iulian Juncănaru, conform Spynews.ro.

Ce s-a aflat până acum despre cauza morții

Deocamdată, s-ar părea că ar fi vorba despre un atac de cord, dar nu este o informație confirmată în totalitate. Iulian Juncănaru a fost concurent în sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite și mărturisea atunci că își dorește să își întemeieze o familie.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate’, a dezvăluit atunci medicul Iulian Juncănaru cu lacrimi în ochi.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton