Ultimul mesaj postat de Stephan Pelger, înainte să moară: "Ne e dor de tine..."/ Designerul s-a sinucis la 44 de ani

 Raiciu Adriana
.

Ultimul mesaj postat de Stephan Pelger, înainte să moară. Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, s-a stins din viață. Designerul de modă a fost găsit fără suflare în casa sa și, din păcate, medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Înainte cu doar câteva zile de tragedie, acesta postat un mesaj emoționant pe contul său de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Stephen Pelger s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani. Designerul de modă a fost găsit fără suflare în casa sa, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a aflat cu exactitate împrejurările în care designerul și-a pierdut viața.

pelger-stepganpelger-stepgan

Citește și: Stephan Pelger a murit! Creatorul de modă s-a sinucis la 44 de ani

Citește și:Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au venit la Petrecerea VIVA! 2023 cu un bolid de 350.000 de euro. Cum arată Lamborghini care a atras toate privirile

Citește și:Lidia Roba, sora Danei Roba, noi detalii despre starea ei de sănătate, după ce a fost operată pe creier: „Vă rog să NU veniți în vizită, medicii au interzis total acest lucru’

Ultimul mesaj postat de Stephan Pelger, înainte să moară

În urmă cu doar două zile, Stephan Pelger a postat un mesaj dureros pe contul său de socializare. Mai exact, acesta a distribuit două fotografii în care apărea alături de tatăl său, care, din păcate, s-a stins și el din viață… La descriere, designerul de modă a scris: „La mulți ani, tată! Ne e dor de tine, te iubesc așa mult!”.

De asemenea, acesta apărea în ultimele postări cu zâmbetul pe buze, alături de persoane pe care le cunoștea, iar nimeni nu prevestea o așa tragedie.

Mesajul transmis de Poliție, după moartea lui Stephan Pelger

Bărbat, 43 de ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publică-designer de modăLa data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei', se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Stephan Pelger se confrunta cu depresia

În urmă cu ceva timp, Stephan Pelger spunea că se confruntă cu depresia și chiar avea zile în care nu se putea ridica din pat.

Eu am o depresie latenta. Nu e o depresie care apare in fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucura de viata, de prieteni, de ceea ce am realizat in atatia ani, dar am momente in care cad atat de rau… Am avut aproape o saptamana in care nu am putut sa ma ridic din pat’, spunea Pelger.

sursă foto- facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton