Un alt fel de frumusețe – Au desființat stereotipurile din fashion și showbiz și au devenit vedete!

 Oana Pantazi
.

Standardele de frumusețe actuale sunt extrem de greu de atins, pentru cei mai mulți dintre noi faimosul 90/60/90 fiind un ideal imposibil de atins. Iată însă că există oameni care nu doar că au reușit să facă față discriminării, să spargă tiparele și să înlăture tabuurile, ci și-au făcut și un nume în lumea atât de exclusivistă a fashionului și a showbizului, afișând un alt fel de frumusețe!

 

Într-o lume tot mai obsedată de perfecțiune, în mod normal o femeie de talia lui Ashley Graham, care se apropie de 90 de kg, n-ar fi fost niciodată băgată în seamă, dar iată că frumusețea sa exotică și formele armonioase au transformat-o în model pentru costume de baie. Și nu orice fel de model, ci unul XXL. La 80 de ani, Carmen DellOrefice este cel mai în vârstă fotomodel din lume și nu duce deloc lipsă de angajamente. Una dintre cele mai populare femei tatuate din lume este Kat Von D, realizatoarea emisiunilor LA Ink și Miami Ink, care și-a făcut un nume în showbiz datorită pasiunii sale. O altă vedetă care a făcut dintr-un defect un atu este Alex Minsky, un este un veteran de război medaliat, care și-a pierdut piciorul drept în teatrul de război din Afganistan, iar acum lucrează ca model de fitness și face furori pe Facebook și Instagram.

Stacey McKenzie este fotomodel și actriță, însă nici acum lumea nu s-a obișnuit cu chipul ei straniu și plin de pistrui. Și mai ciudat arată și fotomodelul Melanie Gaydos, care, suferindă de displazie ectodermică, alopecie și parțial oarbă, a reușit să distrugă toate stereotipurile din modă. De asemenea, Madeline Stewart (are sindromul Down), Shaun Ross (un manechin de culoare care este albinos), Andrea Pejic (model transgender), Erika Ervin (2,03 metri), Rick Genest (supranumit și Zombie Boy din cauza tatuajelor) și Molly Bair (anorexie) și-au făcut un nume în lumea modei, fiind extrem de apreciați tocmai datorită aspectului lor diferit. Iată că un aspect ciudat și câteodată respingător, din punctul unora de vedere, poate deveni un alt fel de frumusețe. Vă invităm să vă convingeți privind galeria foto!

Andrea Pejic a fost cândva bărbat. Acum este un model transgender foarte apreciat.Andrea Pejic a fost cândva bărbat. Acum este un model transgender foarte apreciat.

Oana Pantazi

Foto Hepta, Shutterstock, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton