Un nou proces pentru Fulgy în dosarul drogurilor. Ce le-a cerut judecătorilor

 Dumitrache Laura
.

Un nou proces pentru Fulgy în dosarul drogurilor. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut probleme cu legea, fiind condamnat la doi ani, cu suspendare, după ce a tâlhărit un jurnalist. Recent, Fulgy a solicitat instanței să renunțe la obligația de a urma un tratament de specialitate, considerând că s-a făcut bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fulgy de la Clejani a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu un an. Fiul lui Ioniță de la Clejani a fost obligat de instanță să se interneze într-o instituție specializată pentru a scăpa de dependența de droguri. Acum, tânărul artist solicită judecătorilor să anuleze hotărârea.

FulgyFulgy

În anul 2021, Fulgy a fost declarat un pericol public de către magistrați, iar aceștia au impus urgent un tratament pentru problemele de comportament pe care Fulgy le avea. Astfel, fiul lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a fost obligat să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

Citește și: Fulgy are din nou probleme cu legea! Miza:o țeapă de 600 de euro. Cum a ajuns în acest scandal

Citește și:Dosarul de tâlhărie a lui Fulgy de la Clejani a fost amânat din nou!Ce scrie în decizia instanței

Citește și:Ce legătură are Gigi Becali cu nunta lui George Simion. Patronul FCSB, dar inedit pentru mire:„Ne va ajuta cu…'

Citește și:Ce semnificație specială are Iair, numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei.Provine din Biblie

Un nou proces pentru Fulgy în dosarul drogurilor

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost condamnat la doi ani, cu suspendare, după ce a tâlhărit un jurnalist. Judecătorii au decis să-l condamne pe Fulgy, iar tânărul a fost nevoit să achite și daune de 10.000 de lei persoanei care l-a reclamat. Recent, Fulgy de la Clejani le-a cerut judecătorilor să renunțe la obligația de a urma un tratament de specialitate.

Conform legii, încetarea obligării la tratament medical se poate dispune abia după efectuarea unei expertize medico-legale cu privire la starea de sănătate a persoanei față de care este luată măsura de siguranță. În acest caz, magistrații vor lua o decizie doar dacă medicii admit că Fulgy și-a revenit complet. „După primirea raportului de expertiză medico-legală şi a concluziilor medicului de specialitate, instanţa. In şedinţă publică, ascultă concluziile procurorului, ale persoanei faţă de care este luată măsura de siguranţă şi ale avocatului acesteia. Precum şi ale expertului şi medicului desemnat de aceasta, atunci când consideră necesar, şi dispune fie încetarea măsurii obligării la tratament medical, fie internarea medicală', prevede legea, relatează spynews.ro.

Fulgy a fost obligat de instanță să meargă la o clinică de dezintoxicare

Fiul lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a fost obligat, anul trecut, la cererea procurorilor, după ce a fost prins drogat la volan, să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

Fulgy a fost obligat să își trateze problemele pe care le are din cauza substanțelor interzise. În ultima perioadă, Fulgy a stat departe de lumina reflectoarelor, iar părinții lui au refuzat să mai comenteze pe acst subiect.

Ghinioanele s-au ținut lanț de copiii soților de la Clejani

Fulgy și Margherita de la Clejani au avut numeroase probleme în ultimii ani, fiind protagoniștii a mai multor scandaluri. În timp ce fiica Clejanilor a fost implicată într-un accident rutier, fiind sub influenta drogurilor, Fulgy a fost oprit de polițiști și dus direct la IML. Rezultatul a arătat că fiul Vioricăi de la Clejani conducea sub influenta substanțelor interzise. De asemenea, tânărul a fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendare, după ce a tâlhărit un jurnalist. Fulgy a fost obligat să-i plătească acestuia daună morală de 10.000 de lei.

Sursa foto:Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton