Cătălin Măruță i-a făcut parastas tatălui său, iar apoi a mers cu mama lui să se reculeagă la mănăstire: „Cuvintele sale ne-au alinat sufletul. Sunt recunoscător pentru acest moment de lumină și pace, care ne-a adus liniștea în aceste clipe grele”

 Tudorache Simona
.

Cătălin Măruță a mers la mânăstire să se reculeagă după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum. Prezentatorul de la PRO TV a ajuns la lăcașul de cult alături de cea care i-a dat viață, vizibil marcată de pierderea suferită. Cei doi și-au oferit astfel un moment de alinare după drama trăită în urmă cu câteva zile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În vârstă de 73 de ani, Constantin Măruță era internat de la începutul lunii august la spitalul Matei Balș și ducea o luptă cu boala, el fusese diagnosticat cu Covid și avea și diabet. Deși familia credea în refacerea lui, destinul a decis altceva. Cei care l-au cunoscut pe Constantin Măruță își amintesc de cariera sa în justiție și de felul în care își iubea familia.

maruta 100maruta 100

Cătălin Măruță i-a făcut parastas tatălui său, iar apoi a mers cu mama lui să se reculeagă la mănăstire

Cătălin Măruță le-a mulțumit celor care l-au susținut în această perioadă grea și i-au oferit un gând bun. Prezentatorul de la PRO TV a ales, după moartea tatălui lui, să își găsească mângâierea la mânăstire, unde a mers alături de mama lui.

„Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru că v-ați gândit la mine în aceste momente de durere, la pierderea tatălui meu. Fiecare gând bun și fiecare gest de sprijin m-a ajutat in această perioadă dificilă. Mi-ați oferit puterea de a merge mai departe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ieri am avut binecuvântarea de a sta la povești cu Părintele Stareț Ioachim de la Mănăstirea Lainici, un om cu o înțelepciune și o căldură sufletească rar întâlnite. Cuvintele sale ne-au alinat sufletul. Sunt recunoscător pentru acest moment de lumină și pace, care ne-a întărit credința și ne-a adus liniștea în aceste clipe grele', a scris Cătălin Măruță, pe o rețea de socializare.

Cătălin Măruță era atașat de tatăl lui

Cătălin Măruță s-a despărțit cu mare durere de cel care i-a fost sprijin și mentor. Constantin Măruță a fost înmormântat în Gorj. Mesajul prezentatorului de la PRO TV este răvășitor.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace„, a scris Cătălin Măruță, în mediul online.

Citește și: Andreea Esca consideră că America Express a schimbat modul în care sunt percepuți copiii ei, Aris și Alexia Eram: „A fost o oportunitate bună pentru a arăta lumii cine sunt. Ei au plecat cu dezavantajul…' / EXCLUSIV

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul'

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură”

Andra suferă după moartea socrului ei

Andra a mărturisit ce a însemnat socrul ei pentru familia lor, pe care o înconjura întotdeauna cu vorbe calde. Ea a recunoscut că era foarte apropiată de tatăl soțului ei, iar pierderea acestuia a creat un gol imens în sufletul lor.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Andra Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton