Unde a fost Denise Rifai în vacanță: „O țară pe care o iubesc enorm”. Când va reveni la Kanal D

 Dumitrache Laura
.

Unde a fost Denise Rifai în vacanță. Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta va reveni pe micile ecrane, cu cel de-al treilea sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată la Kanal D. Până atunci, Denise s-a bucurat de o vacanță de neuitat în unul dintre cele mai frumoase orașe din Turcia, Istanbul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Unde a fost Denise Rifai în vacanță. Denise Rifai este pregătită să revină pe micile ecrane. Vedeta s-a bucurat de o un concediu de neuitat petrecut în Istanbul. Prezentatoarea de la Kanal D s-a declarat fascinată de Istanbul, pe care îl recomandă tuturor. Denise a fost plăcut surprinsă de acest oraș din toate punctele de vedere.

Denise Rifai in vacantaDenise Rifai in vacanta

Denise Rifai își așteaptă telespectatorii cu un nou sezon al emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Vedeta promite invitați de seamă, cu personalități interesante, așa cum și-a obișnuit publicul. Emisiunea moderată de Denise va fi difuzată la ora 22.00, începând cu 28 august.

Citește și: Emisiunea lui Denise Rifai revine cu sezonul 3.Anunțul făcut de Kanal D

Citește și:Denise Rifai, semnal de alarmă pentru cei care se plimbă în Parcul Herăstrău:„Sunt cele mai mari pericole să te prăbușești'

Citește și:Raluca Pastramă, surpriză emoționantă de ziua soțului ei.Cum l-a fotografiat pe Ibrahim alături de fiica lor : „La mulți ani, tati”

Citește și: Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent.Formează un cuplu de câteva luni

Unde a fost Denise Rifai în vacanță

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din televiziunea românească. Vedeta va reveni cu cel de-al treilea sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’, difuzată pe Kanal D. Până atunci, Denise a povestit că a avut parte de o vacanță nemaipomenită în Istanbul. Prezentatoarea TV s-a declarat surprinsă de frumusețea orașului, dar și cât de diferită poate fi lumea.

Marea mea iubire este Istanbul, un oraș dintr-o țară pe care o iubesc enorm. Dincolo de priveliștea superbă pe care ți-o oferă, din toate colțurile posibile, din toate cartierele, este impresionantă trecerea de la bogăție la sărăcie, de la nimic la tot, sunt niște contraste care îți rămân pe retină și în suflet; de asemenea, trecerea de la lumea creștină la cea musulmană…Iubesc foarte mult moscheele și acele momente din zi când are loc chemarea la rugăciune. Am vizitat și biserica Izvorul Tămăduirii, lăcaș de cult creștin ortodox; este o biserică absolut spectaculoasă cu o încărcătură energetică fabuloasă; e un loc magic, toți cei care merg în Istanbul ar trebui să o viziteze măcar o dată', spune Denise Rifai, relatează libertatea.ro.

Tatăl lui Denise Rifai este de origine iordaniană

Denise Rifai se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe lângă cariera de succes, prezentatoarea TV face parte dintr-o familie minunată. Tatăl vedetei este de origine iordaniană, însă are cetățenie română, profesând în România.

Pentru că așa îl cheamă pe tata. Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea. Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. declara în urmă cu ceva timp Denise.

Emisiunea lui Denise Rifai revine cu sezonul 3

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' revine pe micile ecrane începând cu 28 august, de la ora 22.00, la Kanal D. Prezentatoarea Tv este nerăbdătoare să le prezinte telespectatorilor invitați de seamă, cu personalități puternice.

„Îmi doresc să îi aduc în fața celor din fața micilor ecrane pe acei oameni pe care telespectatorii își doresc să îi vadă în emisiune. Sper să avem în continuare același succes ca și până acum. Mulțumesc echipei mele pentru dăruirea cu care lucrează pentru fiecare ediție a emisiunii și mulțumesc publicului care este alături de noi și ne inspiră să fim tot mai buni în ceea ce facem', a mai spus vedeta tv.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton