Unde își petrec luna de miere Anda Călin și Liviu Vârciu: "Nu am emoții în ceea ce privește vacanța. Mergem doar noi doi, fără copii"

 Dumba Gabriela
.

Anca Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit civil și religios pe 23 august, după opt ani de relație și acum se pregătesc pentru luna de miere. Cei doi proaspăt căsătoriți au stabilit că vor merge singuri în luna de miere, fără copii, pentru a se bucura total de noul lor statut. Aceasta este a doua căsătorie pentru Liviu Vârciu, în timp ce Anda Călin a spus „Da” pentru prima oară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor azi. După opt ani de relație, cei doi au ajuns astăzi nu doar în fața ofțierului de la Starea Civilă, ci și în fața Altarului, unde și-au unit destinele pentru tot restul vieții.

img-2024-08-23t144811.616img-2024-08-23t144811.616

Unde pleacă Anda și Liviu Vârciu în luna de miere

Inițial se anunțase că nunta Andei Călin și a lui Liviu Vârciu va avea loc sâmbătă, dar mirii au luat pe toată lumea în surprindere când au fost surprinși vineri la Starea Civilă și mai apoi la biserică. Încă de la început, cei doi au declarat că va fi un eveniment intim, doar cu prietenii apropiații și familia și așa a fost.

Chiar în acest weekend, Anda și Liviu Vârciu pleacă în luna de miere și va fi o escapadă romantică, fără copii. „Plecăm în Santorini. Nu am emoții în ceea ce privește vacanța. Mergem doar noi doi, fără copii', a declarat Anda Călin pentru fanatik.ro.

Anda și Liviu s-au cunoscut în urmă cu 8 ani și au știut din prima clipă că sunt făcuți unul pentru celălalt. S-au văzut prima dată într-un club, ea fiind atunci manager acolo, iar el s-a dus la ea cu tupeu și i-a spus direct: ‘De ce ești în club? Copiii unde sunt? Iar răspunsul ei l-a lăsat mască: ‘La maică-ta!.

El i-a cerut numărul de telefon, ea nu i l-a dat, însă mai apoi au conversat pe Facebook și într-un final au ieșit și la întâlnire. Așa s-au cunoscut Liviu și Anda, iar de atunci au trecut nu mai puțin de opt ani.

‘Sunt opt ani, avem doi copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc, a spus Liviu Vârciu.

Citește și: Anda Călin și Liviu Vârciu s-au căsătorit azi, în mare secret, după 8 ani de relație! Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Când are loc nunta lui Liviu Vârciu cu Anda Călin, după 8 ani de relație: „Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns'

Citește și: Dana Marijuana, despre problemele de sănătate mintală: „Medicii mi-au blocat creierul, începând cu creierul mic. Îmi mergea inima și atât. Vorbeam cu entitățile negre' / A fost prinsă drogată la volan, ieri

Citește și: A murit actorul Mihai Răducu. Oana Pellea, Manuela Hărăbor și Bianca Brad au transmis mesaje de condoleanțe: „Dumnezeu să te ierte și să-ți dăruiască liniștea sufletească pe care o căutai'

Liviu Vârciu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Anda Călin

După ani și ani în care au tot vorbit despre nuntă și nu au ajuns la un numitor comun, așa cum chiar ea declara, totul fiindcă ea voia un eveniment restrâns, iar prezentatorul TV unul fastuos, iată că minunea s-a întâmplat.

Azi, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, îmbrăcați în rochie de mireasă și costum de mire, cu toți cei dragi lângă ei. Anda Călin a atras toate privirile la cununia civilă, dar nu numai, fiindcă rochia de mireasă pe care a ales-o i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Cu un decolteu adânc, mărgele pe toată rochia de mireasă și cu un voal spectaculos, soția lui Liviu Vârciu a cucerit pe toată lumea, de la mic la mare!

Bucuros din cale afară, Liviu Vârciu a postat un videoclip cu el și soția lui, în care au arătat că s-au căsătorit. Cu umorul la el, nu s-a putut abține și a zis clar: ‘Am păcălit-o!’, stârnind amuzamentul tuturor.

‘Trebuie să vă zic, că sunteți ai mei pe viață, dacă vedeți ce am prins… deci am prins bine rău de tot, nu așa. Ia uite ce am prins. Mamă, mamă, ce mireasă! Hai, să fim sănătoși și să ne iubim mult, că e gratis. Am păcălit-o!’, a declarat Liviu Vârciu, pe Instagram.

Fanii nu s-au putut abține când i-au văzut într-o astfel de ipostază emoționantă, astfel că secțiunea comentariilor a fost imediat luată cu asalt. Mulți le-au urat doar de bine și i-au felicitat pentru acest pas important, mai ales că sunt împreună de opt ani și au doi copii superbi împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton