Unde a mai purtat Simona Halep rochia cu care a făcut furori la nunta lui Ianis Hagi. A accesorizat-o cu o geantă pe măsură, cu un preț năucitor, de zeci de mii de euro

.

Simona Halep a făcut furori la nunta lui Ianis Hagi, cu o rochie superbă, decupată în zona taliei, pe care a accesorizat-o cu o poșetă Hermès Kelly Mini, al cărei preț este năucitor. După ce Simona Halep a postat fotografii de la nuntă, pe conturile sale de socializare, unii dintre fanii sportivei a remarcat imediat că rochia superbă neagră a mai fost purtată o dată în trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep a fost însoţită la nunta lui Ianis Hagi de părinţii ei, tatăl său, Stere, fiind un apropiat al lui Gheorghe Hagi. Rochia Simonei Halep a atras toate privirile, mai ales că a tot stat pe ringul de dans, fiind o nuntă pe placul ei, după cum chiar ea a declarat.

280949558_543357883820663_7252733299859476572_n280949558_543357883820663_7252733299859476572_n

Simona Halep a mai purtat o dată, la un eveniment special, rochia cu care a întors priviri la nunta lui Ianis Hagi

Simona Halep a purtat la nunta lui Ianis și a Elenei Hagi o ținută cu o semnificație aparte. Este vorba despre aceeași rochie, creată de brand-ul AZZEDINE ALAIA, pe care jucătoarea de tenis a purtat-o în 2019 la cina campionilor, organizată după ce a câștigat turneul de la Wimbledon, când a învins-o pe Serena Williams în mai puțin de o oră.

O rochie asemănătoare, a acestui brand, costă în prezent aproximativ 2500 de euro, potrivit elle.ro.

Cât despre accesoriul prețios cu care a apărut la nuntă Simona Halep, este vorba despre poșeta Hermès Kelly, în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Aceasta a devenit faimoasă în 1956, când Grace Kelly, Prințesa de Monaco, a fost fotografiată cu ea, folosind-o pentru a-și ascunde de paparazzi una dintre sarcini.

Citește și: Dorin Mateiu, primele declarații după ce a ieșit la masă cu Simona Halep: „O relație amoroasă, de cuplu? Exclus așa ceva. Eu am invitat-o pentru că…'/ Cine este și ce afaceri are milionarul

Citește și: Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că…'/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

Citește și: Simona Halep, apariție răvășitoare într-o ținută de peste 30.000 de euro, la un eveniment sportiv, în Cluj. A purtat o geantă Hermes și a fost însoțită de tatăl ei

Simona Halep a primit aprecierile stiliștilor pentru că a ales să poarte de două ori aceeași rochie

Deși unii ar putea judeca gestul Simonei Halep de a purta a doua oară aceeași rochie, stilistul Florin Burescu a aplaudat decizia marii campioane.

„Rochia este impecabilă și o avantajează din punct de vedere al siluetei. Mi-a plăcut foarte mult să văd că a îndrăznit puțin. Știm că sportivii, mai ales fetele, nu sunt atât de îndrăznețe când vine vorba de ținute elegante.

Mi-au plăcut acele decupaje foarte fine care i-au marcat talia. Arată foarte bine din punct de vedere al corpului. Nu mi-a plăcut, sincer, părul. Având o rochie atât de frumoasă ar fi trebuit să-l coafeze puțin, nu doar să-l îndrepte și să-l lase ca pentru o zi normală. Nu aș fi văzut-o mult mai accesorizată. Chiar dacă rochia i-ar fi permis, tocmai pentru că nu este stilul ei. Rochia i-a venit impecabil”, a explicat Florin Burescu pentru WOWbiz.ro.

Florin Burescu le dă peste nas tuturor celor care susțin că nu dă bine să porți aceeași rochie de mai multe ori, la evenimente mari cel puțin, mai ales dacă ești vedetă.

„În momentul în care iei o rochie care nu respectă niște tendințe actuale, ci este o rochie de viitor, pe care tu o mai poți purta. Acea rochie nu a costat doi lei, așa că în momentul în care dai câteva mii de euro pe acea piesă și ea poate fi combinată și purtată de mai multe ori, nu este greșit.

Asta este doar în rândul oamenilor extrem de snobi. Vorbim de o rochie care pe ea o avantajează și dacă tot discutăm de avantaj, ne dăm seama cât de bine arată ea dacă, după atâta timp, poate purta aceeași rochie. Este clar pentru toată lumea că arată foarte bine la corp. Pentru mine asta nu este o greșeală, din contă, eu o mai sfătuiesc să poarte această rochie atunci când mai are ocazia. Le poți purta fără probleme și de trei ori și de patru ori, nu este ceva greșit, mai ales că nu este o piesă ostentativă, o piesă care să capteze atenția mai mult decât este cazul”, a mai spus Florin Burescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton