Unde sărbătoresc Brigitte și Florin Pastramă cinci ani de relație, chiar de Ziua Îndrăgostiților: ”Nu mai rezist la frig...” Când se întorc în România / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Pe 7 februarie, Brigitte Pastramă își serbează ziua de naștere, iar de Ziua îndrăgostiților face cinci ani de mariaj cu Florin Pastramă! Cum va petrece vedeta și de ce a venit acum în România. Într-un interviu pentru viva.ro, bruneta spune că a scris o carte și cum se numește aceasta, dar vorbește și despre cele două zile importante: aniversarea și cinci ani de relație cu soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 7 februarie, Brigitte Pastramă își serbează ziua de naștere, iar de Ziua îndrăgostiților face cinci ani de relație cu Florin Pastramă! Cum va petrece vedeta și de ce a venit acum în România. Bruneta va tipări o carte-mărturie de numai 76 de pagini, într-o ediție limitată.

2297c8dd-ce70-489f-9e4c-4fb035e347c82297c8dd-ce70-489f-9e4c-4fb035e347c8

Citește și: Brigitte Pastramă a vrut să se sinucidă în închisoare, când avea 26 de ani. Cine a salvat-o: „În starea aia de letargie eu am auzit… A fost foarte complicat”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Brigitte Pastramă a ales să se mute în Dubai: „Am zis că nu vreau să trec de două ori prin asta”

Citește și: Codin Maticiuc, adevărul despre averea și cuceririle sale: „Am cheltuit mai mult decât am produs. Mi-a dat sângele pe nas pentru fiecare gagică, n-a venit nimic ușor' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Rita Mureșan la cariera de model, după ce a rămas însărcinată prima dată: „M-am mutat pentru 7 luni în spital. Aveam disgravidie cronică, doctorul mi-a spus că vor fi probleme…'. Cu ce se ocupă fiicele ei / EXCLUSIV

De Ziua Îndrăgostiților, Brigitte și Florin Pastramă sărbătoresc cinci ani de relație

Pe 7 februarie, Brigitte Pastramă își serbează ziua de naștere, iar de Ziua îndrăgostiților face cinci ani de mariaj cu Florin Pastramă! Cum va petrece vedeta și de ce a venit acum în România, ne spune chiar aceasta, într-un interviu pentru viva.ro.

Ce mai faci, Brigitte?

Sunt în România. Plec miercuri înapoi în Dubai. Am venit după Sărbători, dar anul acesta cred că voi sta mai mult pe aici. Am renovat un business, am scris o carte și acum caut o editură să o public. Volumul este despre viața mea, mărturia, cum l-am cunoscut pe Dumnezeu. Nu știu dacă îi fac lansare, dar vreau să o public și în limba română și în limba engleză.

Casa din Dubai ai renovat-o? Ai terminat lucrările?

Da. Am pus la punct casa din Dubai.

Fiica ta s-a acomodat în Emiratele Arabe Unite?

Da. Ea este acolo la studii. Mă bucur că învață foarte bine. A primit și diplomă de merit, chiar și la arabă. Ea învață business și psihologie la instituții de prestigiu, GEMS Metropolitan Internațional School și Regent Internațional School din Dubai.

Brigitte Pastramă: 'Așa a fost dintotdeauna'

Văd că acum este o mare campanie de promovare pentru achiziționarea unei case în Dubai…

Așa a fost dintotdeauna. Dar eu nu am luat-o să am o casă de vacanță, am luat-o ca să-i fie mai ușor fetei mele să stea acolo. Altfel ar fi fost mult mai scump.

Dacă acum te pregătești să pleci la cald, când mai vii din Dubai?

Mai vin peste două săptămâni. O să fie ziua mea pe 7 februarie și am zis că stau în Dubai până pe data de 14 februarie. De Valentine s Day facem cinci ani de când avem o relație. Deci, chiar de Ziua Îndrăgostiților ne-am combinat și vreau să petrec în Dubai această zi, la fel și ziua mea de naștere. Vreau să stau cu familia de ziua mea, nu fac nimic altceva. Așa și pe 14 februarie. Am venit, muncesc, plec și mă întorc, iar după 14 februarie o să tipăresc cartea. Florin a rămas cu fiica mea, pentru că ea nu are permis și nu are cine să o ducă la școală. Sunt 15 kilometri până la școală. De Ziua Îndrăgostiților facem cinci ani de când avem o relație.

Brigitte Pastramă: 'Cartea mea are doar 76 de pagini'

Cum se numește volumul?

Cartea se numește 'Nevrednică de îndurarea lui', așa se numește. Deocamdată, intenționez să o tipăresc în tiraj mic. Fac un tiraj de 1000 în limba română și 500 de bucăți în limba engleză. Va fi o ediție limitată. Și îți mai spun că ea nu este mare, are doar 76 de pagini. Nu este o carte mare, pentru că este o carte-mărturie.

Deci, te întorci la căldură...

Da. Chiar mi se pare foarte frig aici. Nu a mai fost de ceva timp așa frig. Cu toată căldura din casă, mie îmi e frig noaptea. Mă trezesc că îmi este frig. Nu mai rezist la frig.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton