Unde va fi înmormântat tatăl lui Cătălin Măruță: „Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi"

 Tudorache Simona
.

Tatăl lui Cătălin Măruță va fi înmormântat în comuna Stănești, Gorj, locul unde Constantin Măruță și-a trăit cea mai mare parte din viață. Prezentatorul de la PRO TV trece prin momente cumplite după ce părintele său a fost răpus de Covid. În vârstă de 73 de ani, Constantin Măruță era internat de la începutul lunii august la spitalul Matei Balș și ducea o luptă cu boala, el având și diabet.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cei care l-au cunoscut pe Constantin Măruță își amintesc de cariera sa în justiție și de felul în care își iubea familia. Cătălin Măruță a renunțat pentru o vreme la emisiunea de la PRO TV pentru a se ocupa de funeralii și a-și susține mama în aceste momente complicate. Constantin Măruță și-a încurajat întotdeauna fiul și și-a iubit cu ardoare nepoții.

parintii lui marutaparintii lui maruta

Unde va fi înmormântat tatăl lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță se desparte cu mare durere de cel care i-a fost sprijin și mentor. Constantin Măruță va fi înmormântat în Gorj. Mesajul prezentatorului de la PRO TV este răvășitor.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace', a scris Cătălin Măruță, în mediul online.

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: 'Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult…'. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

Citește și: Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Călin Goia: au fost împreună 7 ani și au existat zvonuri legate de infidelitate / Fosta solistă de la Hi-Q: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică zilnic'

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan, scene romantice cu iubitul, în vacanța din Turcia. Daria locuiește deja împreună cu magicianul Darisian

Andra, marcată de moartea socrului ei

Andra a mărturisit ce a însemnat socrul ei pentru familia lor, pe care o înconjura întotdeauna cu vorbe calde. Ea a recunoscut că era foarte apropiată de tatăl soțului ei, iar pierderea acestuia a creat un gol imens în sufletul lor.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace', a transmis Andra Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton