Unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel: "Este un moment greu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel. Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, s-a stins din viață zilele trecute, iar anunțul a fost făcut chiar de fiul cel mic al cuplului, Cristian. Soția lui Alexandru Arșinel va fi înmormântată astăzi, chiar lângă marele actor. Marilena murit în urma unor probleme de sănătate care o chinuiau de mai mult timp. După trecerea în neființă a lui Alexandru Arșinel, soția acestuia a fost internată într-un azil, pentru îngrijire medicală de specialitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel. Soția lui Alexandru Arșinel a murit la nouă luni de după ce marele actor s-a stins din viață. Problemele de sănătatea care o chinuiau de ani de zile s-au agravat după moartea celui care i-a fost alături vreme de 50 de ani. Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, va fi înmormântată azi, potrivit spuselor lui Cristian Arșinel, fiul cel mic al cuplului. Potrivit unor surse, Marilena, soția lui Alexandru Arșinel ar urma să fie înmormântată, tot la Cimitirul Bellu, lângă marele actor.

index-10index-10

Unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel

Zi tristă pentru familia actorului Alexandru Arșinel. La nouă luni după ce maestrul s-a stins din viață, iată că și soția acestuia a murit, din cauza problemelor grave de sănătate. Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, va fi înmormântată azi, și, potrivit unor surse citate de Click!, aceasta ar avea loc de veci alături de soțul ei, la cimitirul Bellu.

„Astăzi o sa fie înmormântată mama. Este un moment greu', a declarat Cristian Arsinel pentru Click!

Citește și: Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel, a ajuns la spital, din cauza problemelor de sănătate. Fiul actorului: „Sperăm să fie spre bine. Este…’

Citește și: Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Au fost căsătoriți timp de 54 de ani

Citeșe și: „Avea insomnii și urma să se interneze pe…” Doky Scarlat, asistenta personală a lui Stephan Pelger, a fost ultima persoană care a vorbit cu el înainte să moară

Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni de la decesul actorului

În seara de 9 iunie, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel a anunțat, devastat de durere, că mama sa și soția actorului a încetat din viață.

„Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară.

Nu îmi iau la revedere de la tine, deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC, MAMA!’, a scris pe Facebook fiul celor doi, Cristian, în seara de 9 iunie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton