Unde va locui Andrei Ionescu după moartea soției lui, Ileana Stana Ionescu. De ce nu vrea să își urmeze fiul în America: „Cu fiul meu vorbesc zilnic, pe Internet, povestim și câte 2-3 ore. Mereu mi-a zis că eu și Ileana am fost cei mai buni părinți din lume"

.

Andrei Ionescu va rămâne în casa în care a locuit cu Ileana Stana Ionescu după moartea actriței. Actorul nu își va urma fiul în America, pentru că nu își imaginează o viață într-un alt colț de lume, mai ales că după moartea partenerei sale de viață suferința îl încearcă din plin și nu mai are decât amintiri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andrei Ionescu a luat în calcul varianta de a locui la un azil, dar se teme că acolo nu ar avea cu cine să socializeze. Acasă are o femeie care a început să îi îngrijească atunci când problemele de sănătate cu care se luptau au devenit tot mai apăsătoare și care astăzi îi e de un real ajutor.

ileana-stana-ionescu-98-1ileana-stana-ionescu-98-1

Andrei Ionescu va continua să locuiască în casa în care a stat cu Ileana Stana Ionescu

Andrei Ionescu își plânge marea iubire. Actorul își continuă viața în care a locuit cu Ileana Stana Ionescu. Aici are o grădină mică, dar și multe amintiri.

„Deocamdată, voi locui în casa în care stăteam cu Ileana mea, aici mă simt cel mai bine, aici am amintirile cu ea. Nu vreau să plec din casa mea, în altă parte, am aici și o grădină mică. De mine și de Ileana s-a ocupat o doamnă, dânsa ne ajuta la menaj, deci aș avea în continuare parte de ajutor, în gospodărie. Important este să-mi dea Dumnezeu putere, ca să trec peste durerea asta, sănătate să am, ca să pot duce această grea despărțire!', a spus Andrei Ionescu, pentru Click!

De ce nu s-au mutat Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu la azil

Andrei Ionescu și Ileana Stana Ionescu au mers, la un moment dat, la un cămin de bătrâni. Au fost impresionați de condiții, dar au realizat că nu au cu cine să socializeze, așa că nu s-au mutat acolo.

„Am mai fost cu Ileana, la un cămin de bătrâni, acum vreo doi ani, la o clinică foarte frumoasă, curată, era bine din multe puncte de vedere. Însă, din păcate, nu aveai cu cine socializa, căci eu de asta sufăr, nu prea am cu cine vorbi. Foarte mulți dintre cei cazați acolo nu erau coerenți, nu vorbeau, suferiseră AVC-uri, așa că ne-am întors acasă. Nu ne-am fi dus deloc, dar doamna care se ocupa de noi a avut o perioadă de concediu, a trebuit să plece o lună de la noi și aveam nevoie de ajutor. Eu nu prea mai văd bine, am probleme cu ochii, de aceea am nevoie de ajutor prin casă', adaugă Andrei Ionescu.

Andrei Ionescu nu vrea să se mute la fiul lui în America

La vârsta lui, Andrei Ionescu respinge ideea de a-și urma fiul în America. Acesta profesează ca medic în S.U.A.

„Nu mă mut în America, aici stau, în țara mea, în casa mea, ce să fac acolo? Cu fiul meu vorbesc zilnic, pe Internet, povestim și câte 2-3 ore. Mereu mi-a zis că eu și Ileana am fost cei mai buni părinți din lume, că are amintiri atât de frumoase din copilărie, când mergeam la mare. A fost frumos, a fost un copil iubit. A venit în țară după decesul mamei lui, a venit să își ia adio de la mămica lui. Venise și în urmă cu vreo 11 zile, a prins-o în viață. Ea nu mai recunoaștea pe nimeni, dar lui i-a zâmbit', a mai declarat Andrei Ionescu.

Citește și: Daniela Crudu, botez cu doar 50 de persoane pentru fiul ei, după ce la primul copil a făcut petrecere mare. Mihai Mitoșeru: „Eu nu am văzut-o niciodată pe Crudu așa fericită”

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce note a luat fiica Emiliei Ghinescu la BAC: „Urmează admiterea. Îți țin pumnii și sunt lângă tine!”. Erika își dorește să devină medic estetician

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată și depusă apoi în cimitirul crematorului. După acest eveniment tragic, cei dragi ei au luat o masă de adio, la un local.

„A fost incinerată, apoi urna cu cenușă va fi depusă în cimitirul crematoriului, acolo avem o casetă. A fost dorința ei să fie incinerată, ca să fie lângă mama ei, urmez eu. Oricum nu voia niciodată să vorbească despre moarte, evita subiectul, ea era mai sensibilă, suferise și câteva AVC-uri. După incinerare, am organizat cu ajutorul unor oameni dragi o masă de adio, la un local. I s-a pus poză ei mare, într-un tablou, iar cei prezenți au fost serviți cu ciorbiță și cu friptură, mâncărurile ei preferate', a mai spus actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton