Val Kilmer afirmă că e pregătit pentru “Top Gun 2”. Actorul este însă de nerecunoscut…

 Oana Pantazi
.

La 57 de ani, Val Kilmer pare să fi câștigat lupta cu boala nemiloasă de care suferă, iar acum afirmă că e pregătit pentru continuarea filmului „Top Gun”, producție care, cu 21 de ani în urmă, l-a consacrat.

 

 

Val Kilmer în rolul Iceman („Top Gun”, 1986)

 

 

Deși Val Kilmer are o filmografie memorabilă, iar roluri ca cel al lui Jimmy Morrison (The Doors) sau Simon Templar (The Saint) au dat adevărata măsură a talentului său, cel mai cunoscut personaj din toate timpurile, care îi este automat asociat actorului, este Iceman, din filmul devenit deja iconic Top Gun, în care el i-a dat replica într-un mod extrem de convingător rivalului său, Tom Cruise. Spre bucuria fanilor, Tom Cruise a anunțat că vor începe curând filmările la producția Top Gun 2: E adevărat. E adevărat. Voi începe filmările probabil anul viitor. Știu. Se întâmplă. Chiar se întâmplă… Sunteți primii oameni cărora le spun asta.'

 

 

Evident, s-a născut întrebarea dacă producătorii și prietenul său Tom Cruise vor reuși să-l convingă și pe Val Kilmer, fără de care filmul nu ar avea cu siguranță același succes, să revină pe platourile de filmare și să-i dea viață din nou lui Iceman. Prezența actorului a fost de la început cu un mare semn de întrebare, deoarece Kilmer abia în luna aprilie a recunoscut că se recuperează în urma cancerului, afecțiune de care până atunci a negat că suferă.

 

 

Recent însă, Val a postat pe Twitter o fotografie din care lasă de înțeles că este pregătit pentru noua producție. Vizibil slăbit și extrem de schimbat în comparație cu Tom Cruise, care pare să sfideze trecerea timpului, Iceman este însă decis să devină din nou rivalul lui Maverick. Pe 24 mai, când s-a anunțat continuarea filmului, Kilmer a îmbrăcat un tricou cu mesaj (Cool as Ice) și i-a scris lui Cruise: „Sunt gata, Tom – încă mai am plăcuța cu numele meu! Încă mai am mișcările. Încă mă pricep la asta!'. Recent, actorul și-a reiterat oferta și pe Instagram, printr-o nouă postare: „Încă mă pricep la asta… Spuneam și eu așa…'. Nu putem decât să sperăm că Val Kilmer a vorbit serios, deoarece, în pofida fizicului său degradat de nemiloasa boală, suntem convinșți că va fi un adversar redutabil pentru Tom Cruise.

 

Oana Pantazi

Foto: Northfoto, Twitter, Instagram

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton