Valentin Luca, finalist la Românii au talent, singurul român de la petrecerea celui mai bogat om din India, unde a cântat Rihanna. Mark Zuckerberg și Bill Gates, pe lista invitaților

 Dumba Gabriela
.

Valentin Luca a fost barman la nunta celui mai bogat om din India, la care au fost invitați Mark Zuckerberg, Bill Gates și Rihanna. Finalistul de la „Românii au talent” a fost singurul român prezent la petrecerea dată de magnatul Mukesh Ambani, pentru a anunța nunta fiului său, moștenitorul unui imperiu de miliarde. Valentin Luca a fost surprins de băuturile cerute de invitații VIP.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Valentin Luca a pregătit o listă cu peste 100 de feluri de cocktailuri pentru nunta celui mai bogat om din India, dar a fost surprins să observe că invitații au preferat băuturi simple: whiskey ori tequilla cu apă minerală și lămâie verde. Mark Zuckerberg a băut șampanie de 800 de dolari, după cum a dezvăluit finalistul de la „Românii au talent”.

12291717_1005246809513338_2857451992982896158_o12291717_1005246809513338_2857451992982896158_o

Ce spune Valentin Luca despre nunta celui mai bogat indian

Valentin Luca, triplu campion mondial la jonglerii în bar, a fost responsabil cu băuturile invitaților VIP la nunta celui mai bogat indian, printre care Mark Zuckerberg, Bill Gates, Rihanna sau Ivanka Trump. Socrul mare ocupă locul nouă în topul Forbes al celor mai avuți pământeni.

Valentin Luca a preparat cele mai delicioase băuturi și a făcut un adevărat spectacol în fața celor mai bogați oameni de pe mapamond. Valentin Luca s-a pregătit intens pentru marea petrecere și a ales 100 de feluri de cocktail-uri, dar invitații VIP au cerut băuturi simple, whiskey ori tequilla cu apă minerală și lămâie verde.

„Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar. Aveau foarte multă gardă de corp. Asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly (n.r. prietenos). Cred că au destul de mulți dușmani acești oameni', a povestit Valentin Luca.

Valentin Luca a coordonat la petrecerea miliardarului indian o echipă de 14 barmani din mai multe țări, printre care America, Spania și Argentina.

„La bar, a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură. Rihanna, nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă, special făcută pentru ea. Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că, poate, o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia zi', a mai povestit finalistul „Românii au talent'.

Citește și: De ce nu primește Ovidiu Lipan Țăndărică pensie în România: „Nu primesc nici măcar un leu. Toată viața am fost și voi rămâne un artist liber’. Care e povestea numelui său de scenă

Citește și: Florin Ristei a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Naomi Hedman: „Am suferit. Am iubit. Nu a vrut niciunul să…'

Citește și: Anca Serea a ajuns cu trei dintre copii la spital, în miez de noapte. Ce diagnostic au primit: „O noapte de pomină, extraordinar de grea. Veștile nu sunt bune. Din păcate…„

Petrecerea din India, la care a fost Valentin Luca, a costat 200 de milioane de euro

Mukesh Ambani, un magnat cu afaceri în energie, comerț și telecomunicații, cu o avere estimată de Forbes la aproape 117 miliarde de dolari, a uluit planeta cu trei zile de festivități extravagante, înainte de nunta fiului său cel mic, Anant.

Petrecerea care anunță nunta a costat 200 de milioane de euro, doar onorariul Rihannei fiind de 9 milioane de euro, potrivit Pro TV.

Petrecerea la care au participat 1.200 de invitați, a avut loc într-un templu, în care au fost aduși 200 de elefanți și 200 de pisici sălbatice. Pe scenă a urcat cântărețul Akon, câștigător de 5 ori al World Music Awards. Cu o seară înainte, la petrecerea desfășurată într-un parc de distracții special amenajat, și-a făcut apariția Salman Khan, cunoscut la noi pentru relația cu Iulia Vântur.

Peste 100 de bucătari au fost aduşi în India și vor pregăti aproximativ 500 de feluri de mâncare, de la preparate tradiţionale la specialităţi din bucătăria internaţională.

Pentru nunta fiului meu cel mic cu Radhika am avut două dorinţe. Prima a fost să sărbătorim rădăcinile noastre. În al doilea rând, am vrut ca evenimentul să fie un tribut pentru arta, cultura şi moştenirea noastră„, a spus mama mirelui.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton