Valentin Sanfira, în scaun cu rotile după ce a suferit un accident în Italia: "Dumnezeu m-a ajutat și am ajuns acasă". Cum se simte artistul în urma operației la picior

 Oana Pantazi
.

În urmă cu două zile, Valentin Sanfira anunța că a suferit un accident destul de urât, săptămâna trecută, în timp ce se afla în vacanță în Italia. Artistul a fost operat de urgență la picior și acum a revenit acasă. Iată care este starea sa de sănătate în momentul de față!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Recent, Valentin Sanfira a suferit un accident în timp ce se afla în vacanță în Italia. Din păcate, artistul a avut nevoie nu doar de spitalizare, ci și de operație, însă acum este în afara oricărui pericol și, mai mult, s-a întors acasă. Chiar dacă se află încă în scaun cu rotile, interpretul este optimist cu privire la evoluția stării sale de sănătate.

275844414_535962164554601_5029203315102979054_n275844414_535962164554601_5029203315102979054_n

Valentin Sanfira, în scaun cu rotile după ce a suferit un accident în Italia

În urmă cu două zile, Valnetin Samfira își lua fanii prin surprindere cu un anunț îngrijorător… Asta cu atât mai mult cu cât postase și o fotografie în care se afla pe patul de spital. Aflat în vacanță în Italia, interpretul a fost victima unui accident nefericit, în urma căruia a fost operat la picior.

Citește și: Cine este Codruța Filip. Este căsătorită cu Valentin Sanfira

Citește și: Cine este Valentin Sanfira. A crescut în sărăcie: „Nu prea aveam pâine, doar de sărbători’

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!', a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o atunci pe Facebook.

Cum se simte Valentin Sanfira după operație

După ce mai bine de o săptămână a fost internat într-un spital din Italia, în urma unui accident, și a suferit și o operație la picior, Iată că Valentin Sanfira a revenit cu bine acasă. Dacă în urmă cu două zile posta o fotografie de pe patul de spital, recent artistul a revenit acasă, la locuința sa din Ilfov, și și-a liniștit fanii care își făceau griji cu privire la starea sa de sănătate.

Într-un InstaStory, însoțit de comentariul „Acasă e cel mai bine! Prima zi de fizioterapie'artistul a postat și primele imagini cu el. Chiar dacă nu a intenționat să arate asta, fanilor nu le-a scăpat faptul că Valentin Sanfira se află în scaun cu rotile, deci nu se poate deplasa încă.

„După 8 zile de spitalizare și o operație destul de grea, Dumnezeu m-a ajutat și am ajuns acasă. Astăzi este prima zi de fizioterapie și sunt încrezător că o să mă recuperez repede”, a scris artistul pe Facebook.

Sunt puternic, înconjurat de cei dragi, iar mesajele dumneavoastră îmi dau foarte multă putere.

Artistul a menționat însă că a început recuperarea și, după cum se vede și în zâmbetul afișat în filmare, are o stare psihică bună și este optimist în privința evoluției stării sale de sănătate.

Cum s-au cunoscut Codruța Filip și Valentin Sanfira

Cei care i-au văzut împreună la Te cunosc de undeva! nu doar că i-au îndrăgit din prima clipă, dar au realizat ce chimie extreordinară există între ei. Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au căsătorit religios în luna octombrie a anului trecut, însă cei doi artiști formează un cuplu de 5 ani.

Cu ceva timp în urmă, artista a fost invitată la podcastul Roxanei Nemeș, acolo unde a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe actualul soț și mai ales cum a fost surprinsă de atitudinea lui. Cei doi s-au cunoscut din întâmplare, în platoul unei emisiuni TV, acolo unde artistul a fost invitat pe ultima sută de metri.

„Eu cu Valentin ne-am cunoscut într-o emisiune TV, la Teo Show! Era ziua doamnei Laura Lavric, doamna Laura locuiește în Iași, este moldoveancă de-a mea și eu atunci colaboram cu fiul dumneaei. Aveam un proiect foarte frumos, făceam piese interesante și s-a nimerit ca în ziua respectivă și Valentin să fie invitat la Teo, la ziua doamnei Laura Lavric, dar el culmea că nu trebuia să fie invitat acolo.

A fost chemat așa pe ultima sută de metri, în ziua respectivă. Știu și eu din ce mi-a povestit el. Ne-am întâlnit acolo, am făcut cunoștință, dar prima dată nu l-am remarcat pentru că nu eram eu așa.Eram timidă și crispată pentru că veneam foarte rar la București nu prea cunoșteam lumea.

Ne-am întâlnit în platou și Valentin a fost foarte foarte drăguț și foarte insistent adică la un moment dat și-a luat scaunul și a venit lângă mine. S-a uitat la mine, foarte drăguț mi s-a părut, și mi-a spus: ești atât de frumoasă„, a mărturisit Codruța Filip.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton