Valentin Sanfira și-a reluat activitățile, după accidentul suferit în Italia: „Mă bucur că Dumnezeu a vrut să am harul ăsta, merg să cânt peste tot”. A petrecut alături de Cristian Țânțăreanu, de Ziua României / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Valentin Sanfira și-a reluat activitățile, după accidentul suferit în vară, în Italia. Artistul și-a revenit după cumpăna prin care a trecut în luna august a acestui an. Interpretul, care se află în turneu, a petrecut de Ziua României cu omul de afaceri Cristian Țânțăreanu, cu mititei, pomana porcului, proțap și fasole cu ciolan. Iată pentru ce îi este cel mai recunoscător lui Dumnezeu și ce planuri are de Sărbători!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentin Sanfira și-a reluat activitățile, după accidentul suferit în Italia. Artistul și soția lui au petrecut de Ziua Națională în Corbeanca, în complexul în care locuiesc, la petrecerea dată de omul de afaceri Cristian Țânțăreanu. Cântărețul s-a distrat pe cinste, mai ales că acum poate răsufla în sfârșit ușurat după ce, în vara acestui an, a fost implicat într-un accident.

20230926_16415720230926_164157

Citește și: Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia. Codruța Filip, soția lui: „A fost un an care ne-a supus la multe încercări. Încă se recuperează…'/ EXCLUSIV

Citește și: Valentin Sanfira a scăpat de scaunul cu rotile, dar merge în cârje, la două luni de la accidentul suferit în Italia: „O mare cumpănă. Puteam să mor, dar Dumnezeu face minuni' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Daniel Mischie de la Imperiul Leilor soția: „Avem trei copii și locuim cu mama mea'. Cu ce se ocupă partenera lui și cum a fost la nunta lor / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a măritat Andreea Berecleanu cu medicul Constantin Stan abia după 3 ani de la cererea în căsătorie: „Nu am vrut să risc deloc să-i rănesc printr-un gest de nerăbdare' / EXCLUSIV

Valentin Sanfira și-a reluat activitățile, după accidentul suferit în Italia

Valentin Sanfira și soția lui, Codruța Filip au luat parte la petrecerea organizată de Cristian Țânțăreanu, de Ziua României. Artistul și soția lui locuiesc în Corbeanca, în complexul de vile ridicat de celebrul milionar, care, spune solistul, dă petreceri de pomină, de fiecare dată. Artistul ne spunea că este fericit că pleacă la Londra, să cânte pentru românii de acolo. De 1 Decembrie, cântărețul ne-a mărturisit că nu a mai cântat la Londra de dinainte de pandemie.

Cum de petreci de 1 Decembrie? Artiștii nu sunt de obicei la cântări de Ziua României?

Am zis să vin și eu lejer azi și mi-am pus tricolorul în piept, cu care mă mândresc, că îl am de la ambasadorul din Viena de acum câțiva ani, când am cântat acolo. Petrecem cu mâncare bună, cu ciolanul și cu fasolea, care nu poate lipsi de pe masa românilor. La domnul Țânțăreanu ne simțim bine de fiecare dată.

Ce planuri are Valentin Sanfira de Sărbători

Valentin, tu nu erai în turneu?

Ba da. Mai stăm puțin și plecăm. În seara aceasta o să cântăm la un eveniment privat, mâine plecăm în Londra să le cântăm românilor de acolo. Mă bucur tare mult, că nu am mai fost în Londra de dinainte de pandemie. Este o comunitate foarte mare de români acolo. Dacă românii noștri nu ajung acasă de 1 Decembrie sau la alte sărbători, mergem noi și le cântăm cântecele noastre românești. Pentru că trebuie să o spun și să recunosc că, de multe ori, românii plecați dincolo de hotare simt mai tare această perioadă și sunt mai români decât noi. Simt dorul de casă mai tare și mă bucur că Dumnezeu a vrut să am harul ăsta și să merg să le cânt peste tot.

Ce faci de Crăciun și de Revelion?

O să cânt de data aceasta și de Crăciun, pentru că am un prieten la care nu ajung de Revelion și trebuie să merg atunci de sărbătoarea Nașterii Domnului. Dar familia e alături de noi, vecinii, socrii, frații, prietenii trec pe la noi. Iar de Revelion, și eu, și Codruța, avem vreo patru-cinci locații în care alergăm să cântăm. Și pe data de 1 ianuarie, la fel. Mulțumim lui Dumnezeu că sunem lângă românii noștri care ne iubesc și care ne apreciază.

Valentin Sanfira a mers în cârje, după accidentul din vară

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira a trecut printr-un accident teribil, în vacanța petrecută în Italia, în vară. Un șofer de dubă i-a tăiat calea, când el se deplasa pe un drum cu prioritate. Când a căzut pe asfalt, acesta putea să moară, dacă nu ar fi avut cască. În acel moment i s-a frânt femurul. Deși medicii i-au spus că va merge mai bine abia prin noiembrie, artistul s-a recuperat mai repede.

'Am avut o mare cumpănă, mare… Puteam să mor, dar Dumnezeu m-a păzit. Am stat în spital timp de patru zile, iar medicii nu au vrut să mă opereze. În final, am suferit o intervenție la picior. Acum sunt mult mai bine. Dumnezeu face minuni', a declarat artistul Valentin Sanfira, pentru viva.ro.

Cum s-a petrecut accidentul din Italia

La jumătatea lunii august, Valentin Samfira își lua fanii prin surprindere cu un anunț îngrijorător… Asta cu atât mai mult cu cât postase și o fotografie în care se afla pe patul de spital. Aflat în vacanță în Italia, interpretul a fost victima unui accident nefericit, în urma căruia a fost operat la picior.

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o atunci pe Facebook.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton