Valentina Fătu și Vasile Muraru, expoziție specială pentru Stela Popescu și Cristina Stamate, cu rochiile de scenă ale regretatelor actrițe, la Teatrul Constantin Tănase: „Cei care vin…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Valentina Fătu și Vasile Muraru fac o expoziție specială pentru Stela Popescu și Cristina Stamate, cu rochiile de scenă ale regretatelor actrițe, la Teatrul Constantin Tănase. Evenimentul va avea loc astăzi, 20 septembrie 2024, și sunt așteptați toți fanii marilor artiste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Valentina Fătu și Vasile Muraru au organizat o expoziție specială, cu obiectele marilor actori, în foaierul Teatrului Constantin Tănase. Vineri, 20 septembrie 2024, vor fi expuse rochiile de scenă ale regretatelor acrițe Stela Popescu și Cristina Stamate.

452350556_928567225980587_8965585674720161468_n452350556_928567225980587_8965585674720161468_n

Citește și: Cristina Stamate ar fi împlinit 77 de ani. Valentina Fătu, amintiri de suflet cu regretata actriță: 'Îmi țineam respirația când treceam pe lângă ea…' Ce obiecte mai poartă de la ea / EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis Stela Popescu, în ultimele ei clipe de viață: „L-am văzut abia după ce am aflat ca a murit”

Citește și: Cele mai elegante cupluri de la VIVA! Influencers Party 2024. Soții Anca Serea – Adi Sînă și Ana Maria Pop – Daniel Pavel au impresionat prin rafinament

Citește și: VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'

Valentina Fătu și Vasile Muraru, expoziție specială pentru Stela Popescu și Cristina Stamate, cu rochiile de scenă ale regretatelor actrițe, la Teatrul Constantin Tănase

Rochiile de scenă ale regretatelor acrițe Stela Popescu și Cristina Stamate vor fi expuse de astăzi. În perioada 20-22 septembrie 2024, Teatrul Tănase sărbătorește Zilele Bucureştiului, un proiect iniţiat şi realizat de Vasile Muraru și Valentina Fătu. Vineri, 20 septembrie de la ora 14, în foaierul teatrului are loc vernisajul acestei expoziții la care participă și membri ai familiei regretaților artiști.

Pe 20 septembrie se împlinesc şi 565 de ani de la prima atestare documentară a orașului București. Cu acest prilej, are loc vernisajul Expoziției de costume de teatru și obiecte personale ale unor unor mari artiști ai Revistei. Dar și caiete-program vechi, afișe și fotografii rare cu artiștii înscriși pentru eternitate în istoria centenară a Teatrului de Revistă.

Vor fi expuse ţinutele de scenă şi obiecte care au aparţinut regretaților artişti: Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Nae Lăzărescu, Cristina Stamate, Horia Șerbănescu, Nicu Constantin și Jean Constantin. Dar și ale lui Dan Spătaru, ale coregrafului Cornel Patrichi și scriitorului Aurel Storin. La vernisaj vor participa și membri ai familiilor acestor mari artiști. Intitatul special este Mihai Sarca din Râmnicu Sărat, un binecunoscut colecționar și păstrător al istoriei Teatrului Românesc.

Expoziția de costume de teatru și obiecte personale ale acestor mari artiști va putea fi admirată, în foaierul Sălii Savoy din Calea Victoriei 33, și sâmbătă, 21 septembrie, și duminică, 22 septembrie 2024, între orele 18.00 – 20.00.

Vasile Muraru: 'Încep să se vadă eforturile. S-a schimbat fața teatrului'

Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase susține că s-au depus eforturi ca această instituție cu tradiție să se mențină la standardele pe care le merită.

'Pregătirile pentru toamnă au început din ianuarie Să-ți faci iarna car și vara sanie. Este o vorbă românească foarte înțeleaptă. Și încep să se vadă roadele acestui efort pe care l-am făcut noi, conducerea, să zicem, și echipa care este în jurul doamnei Valentina. Și încep să se vadă eforturile. S-a schimbat fața teatrului. E o imagine nouă, proaspătă, așa cum merită Constantin Tănase, și cei care vin la spectacole au observat acest aspect.

Avem și spectatori noi, pe lângă cei vechi, care vin de ani la noi. Tinerii se miră de ceea ce văd pe scena Teatrului Tănase. În afară de aspectul estetic, pregătim și evenimentele cu care Teatrul Constantin Tănase deschide stagiunea 20024-2025', a declarat actorul Vasile Muraru, directorul Teatrului Constantin Tănase.

Valentina Fătu: 'Avem o strategie de a aduce și public nou și public tânăr'

'Avem acțiuni nu doar de formă, ci și de fond, în sensul că, exact ce spunea domnul Vasile, avem o strategie de a aduce și public nou și public tânăr. Publicul nostru este un public pe care sperăm să îl fidelizăm și am trăit așa, având spectatori care văd și revăd spectacolele noastre. Însă, în ultima vreme, strategia noastră a fost să-l mai facem cunoscut și tinerei generații – o generație care e atrasă de tot ce este pe internet. Și atunci încercăm să facem spectacole care să îi aducă și pe ei în sălile de spectacole. E un proces firesc și ne și iese.', a declarat Valentina Fătu, actriță la Teatrul Tănase.

Valentina Fătu: 'Efectiv suntem dedicați teatrului'

'Avem o echipă bine structurată de marketing, destul de puternică. Am adus câțiva oameni pe care ne bazăm. Și alături de care lucrăm foarte bine, cărora le suntem recunoscători că țin pasul cu noi și cu efortul acesta uriaș impus de domnul Vasile și de mine. Pentru că avem de recuperat. Suntem implicați de-adevăratelea. Efectiv suntem dedicați teatrului și avem drag de acest teatru și de acest gen, unic. Seamănă cu musical-ul dar nu e musical, seamănă cu variete-ul, dar nu e doar variete. Este ceea ce de la Tănase citire spunem cu toții revista. Fiind un gen care are 105 ani, dacă e să ne luăm după cărți. Genul nostru a apărut în urmă cu 105 ani, odată cu trupa Cărăbuș a lui Constantin Tănase.', a mai declarat actrița Valentina Fătu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton