Cum se descurcă Valentina Pelinel, după ce a preluat toate afacerile de la Mihaela Borcea: „Nu-i place să...”

 Martin Lorena
.

Cum se descurcă Valentina Pelinel, după ce a preluat toate afacerile de la Mihaela Borcea. Valentina Pelinel se poate declara o femeie de afaceri! Aceasta a preluat toate afacerile de la prima soție a lui Cristi Borcea și este pregătită să înfrunte toate obstacolele care îi apar în cale. Mai mulți cunoscuți ai săi au vorbit despre modul în care fostul fotomod reușește să gestioneze firmele soțului său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel a intrat cu adevărat în afaceri! Soția lui Cristi Borcea a preluat atât hotelul din Olimp, cât și cele două ștranduri din București de la fosta parteneră de viață a fostului acționar de la Dinamo. Se pare că deși nu este familiarizată cu domeniul, fostul fotomodel de talie internațională reușește să joace extrem de bine rolul de șefă. Iată ce spun apropiații blondinei!

Valentina-Pelinel-3Valentina-Pelinel-3

Despre aceasta nu s-au auzit decât cuvinte de laudă, semn că se pricepe extrem de bine la gestionarea unei afaceri. Ba mai mult, soția lui Cristi Borcea este recunoscută ca fiind extrem de implicată!

Citește și: Regizorul Jaime Osorio Márquez a murit prin sinucidere asistată. Avea 46 de ani

Citește și: Cine e bărbatul alături de care Alexandra Stan s-a afișat la trei luni de la divorț. Se zvonește că ar fi noul ei iubit

Citește și: Delia și soțul ei au sărbătorit 9 ani de căsătorie. Ce spune mama artistei despre un nepot:Nu vreau să mă mai…

Citește și: Ce regulă respectă mereu Ștefan Bănică, de Crăciun, și ce spune despre soția lui, Lavinia Pârva:Ea este resposabilă de toate

Cum se descurcă Valentina Pelinel, după ce a preluat toate afacerile de la Mihaela Borcea

Valentina Pelinel se poate declara o femeie cu adevărat împlinită! Aceasta nu doar că are parte de o dragoste necondiționată din partea soțului ei, ci s-a implicat cu adevărat și în afaceri. Fostul fotomodel se ocupă în acest moment atât de cele două ștranduri din București, cât și de hotelul familiei Borcea, din Olimp. Munca nu este deloc una ușoară deoarece complexul are 13 etaje și 210 camere. Cu toate acestea, apropiații vedetei au doar cuvinte de laudă la adresa acțiunilor desfășurate!

„Valentina supraveghează bunul mers al lucrurilor, dar nu-i place să rezolve problemele prin telefon. Pentru hotelul de la malul mării se mută în Olimp, timp de trei luni, pe perioada verii. Ea verifică mâncarea de la micul-dejun, dar și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor. Fără aprobarea ei nu se face nimic', ne-au declarat apropiații Valentinei, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Valentina Pelinel s-a ocupat de renovarea hotelului

Valentina Pelinel se implică în orice munca legată de proprietățile pe care soțul său le deține. Aceasta a fost chiar și șefă de șantier în momentul în care hotelul din Olimp se afla în renovări.

'Destinația voastră de vacanță este aproape gata. Suntem încă în pregătiri pentru ca hotelul să vă întâmpine odată cu deschiderea sezonului de vară', a scris ea pe Facebook.

Clienții și apropiații vedetei susțin că Valentina are grijă la toate detaliile ce țin de hotelul din Olimp. Prietenii ei susțin că aceasta verifică inclusiv curățenia din camere!

'Valentina Pelinel a fost prezentă la renovarea hotelului din Olimp, a supravegheat echipa de muncitori, toate camerele au acum mobilă nouă. Ea verifică și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor, dar și meniul pentru micul-dejun. Se ocupă și de programul de divertisment, de seară, de la restaurantul hotelului. Vara, ea locuiește acolo, într-un apartament din hotel, alături de Cristi și de cei trei copii ai lor', a spus o persoană apropiată ei, pentru sursa citată.

Cât costă să te cazezi la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp

Valentina Pelinel susține că deja s-au făcut multe rezervări la hotelul de trei stele din Olimp, pe care soțul ei îl deține. Prețurile sunt diversificate, în funcție de luna de ședere. Pentru mai și iunie prețurile sunt de 340 de lei, pentru două nopți de cazare, iar în iulie sunteți așteptați pentru trei nopți de cazare, la prețul total de 1.100 de lei.

'Deja au fost rezervate mai multe camere, unii dintre turiști revin aici cu plăcere, e curat, mâncarea e bună, seara este program antrenant de divertisment, nu te plictisești, sunt și dansatoare din buric', au dezvăluit aceleași surse.

Mihaela Borcea și Valentina Pelinel promovează hotelul pe rețelele de socializare

Deși amândouă au avut legături amoroase cu Crist Borcea, acest lucru nu înseamnă că nu pot fi apropiate în afaceri. Cele două promovează hotelul din Olimp de fiecare dată când au ocazia, pe rețelele de socializare.

'Bună dimineața! Vă trimit energia pozitivă a mării, de pe terasa hotelului', a scris Valentina.

Mihaela Borcea a venit în completarea acesteia, promovând „Pam Beach'.

Dragii noștri, așa cum v-am obișnuit, de fiecare dată venim în întâmpinarea voastră cu noi pachete de servicii, care fac ca timpul petrecut la noi în unitate să fie un timp prețios și de calitate! De aceea s-a alăturat echipei noastre unul dintre cei mai buni specialiști terapeuți pe care vi-l recomand', a scris Mihaela.

Se ocupă și de ștrandurile din București

Hotelul din Olimp nu este singura ocupație a vedetei. Aceasta a promovat de mai multe ori și ștrandurile pe care soțul ei le deține în Drumul Taberei și Crângași.

'Întâmpinăm vara cu o petrecere la cele mai cool locații din București: Magic Summer Waves & Magic Place Aqua Park, petrecere si super distracție dedicată celor mici și celor mari deopotrivă', a spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton