Valentina Pelinel și Cristi Borcea, apariție rară alături de toți cei 9 copii: "Familie mare! Copii fericiți, părinți fericiți! Suntem binecuvântați". Patru dintre ei au fost concepuți în închisoare

 Dumba Gabriela
.

Valentina Pelinel a distribuit o imagine pe rețelele de socializare cu soțul ei, Cristi Borcea, și cei nouă copii pe care afaceristul îi are din cele trei căsnicii ale sale și o aventură extraconjugală. Având în vedere că cei nouă frați locuiesc în țări diferite, este de înțeles că nu a fost deloc ușor pentru Cristi Borcea să-i strângă pe toți la aceeași masă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Fostul acționar de la Dinamo a fost în centrul atenției nu doar pentru activitățile sale din lumea afacerilor, ci și pentru viața sa personală tumultuoasă. La 54 de ani, Cristi Borcea a fost însurat de trei ori și are nouă copii cu patru femei, însă, așa cum a declarat mereu, a avut grijă să nu le lipsească nimic și s-a achitat pe deplin de datoriile sale de tată.

409617697_18408417442015430_1416945811140351490_n409617697_18408417442015430_1416945811140351490_n

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, la aceeași masă cu toți cei 9 copii ai milionarului

Valentina Pelinel a postat pe Facebook o imagine, poate, unică, în care apar toți cei nouă copii ai lui Cristi Borcea.

Dintre cei nouă copii, cei mai mari sunt Patrick (26 ani), Melissa (20 ani) și Angelo (22 ani), pe care îi are din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea. După ce a divorțat de aceasta în anul 2011, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican, dar în paralel a avut și o altă relație, cu avocata Simona Dana Voiculescu. Alături de aceasta din urmă, el are o fetiță, Andreina Carolyn Christine (16 ani), în timp ce Alina Vidican i-a dăruit doi copii.

În prezent, fostul acționar al lui Dinamo este căsătorit cu Valentina Pelinel, care i-a devenit soție în anul 2018 și alături de care are trei copii: Milan, Indira Maria și Rania Maria.

„Familie mare! Nouă copii! Copiii noștri! Copii fericiți, părinți fericiți! Suntem binecuvântați', a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii.

„Frumos! Ăsta da bărbat! De toți are grijă și de toate! Iar tu ești o deosebită. Frumoasă și inteligentă! Mai presus de toate ești o femeie bună', „O familie minunată', „Asta realizare! Cât de bogat poți fi alături de atâția copii' și „Să fiți uniți toată viața voastră' au fost câteva dintre mesajele pe care fanii le-au lăsat în dreptul imaginii de pe rețelele de socializare.

Citește și: Dragoș Dolănescu mai are un frate, în afară de Ionuț Dolănescu. Cine este și cum arată Junior și cum au sărbătorit-o împreună pe mama lor, în Costa Rica: „Mai întâi, am…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano, mama fostului politician: „Mi-a dat niște bani, dar i-am aruncat, pentru că…’ / EXCLUSIV

Cristi Borcea: „În primii 3 ani la pușcărie, am făcut 4 copii”

Fostul președinte al Clubului Dinamo București a fost căsătorit între 1988-2011 cu Mihaela Borcea, Între 2011 și 2016 cu Alina Vidican și în 2018 a ajuns în fața ofițerului Stării Civile la brațul Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea susține că în acest moment are 50 de persoane în întreținere.

„Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema. Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora.

Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru 9 copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone. Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața', a spus Cristi Borcea în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”.

Cristi Borcea a petrecut 5 ani și jumătate în închisoare, după sentința primită în „Dosarul Transferurilor”. n acest context, inevitabil, dinamovistul a devenit ținta glumelor, precum 'Doar dacă se uită Borcea la o femeie, rămâne însărcinată':

'Normal. Au apărut, știi de ce? Eu, în primii 3 ani la pușcărie, am făcut 4 copii. Nu m-au deranjat niciodată (n.r.- glumele)', a punctat Borcea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton