Valentina Pelinel, despre diferența de 11 ani dintre ea și soțul ei, Cristi Borcea: „Noi am fost împreună mai întâi la rău și apoi la bine. Amândoi am făcut lucrurile așa cum am simțit"

 Tudorache Simona
.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trecut prin multe ca să fie împreună, dar în cele din urmă iubirea a triumfat. Deși îi desparte o diferență de 11 ani, aceasta nu a fost un impediment în povestea lor. Astăzi, privesc către moștenitorii pe care îi au, și la care regăsesc multe dintre trăsăturile lor, și realizează cât i-a apropiat rolul de părinți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii, pe Rania, Indira și Milan, dar omul de afaceri mai are șase din alte relații, așa că se bucură împreună de o familie mare. Valentina Pelinel a fost un fotomodel de succes și are la activ multe prezentări pe podiumurile internaționale, dar astăzi face afaceri imobiliare și se descurcă tot mai bine în acest domeniu, care nu mai are secrete pentru ea.

valentina palinel 76valentina palinel 76

Cum percepe Valentina Pelinel diferența de 11 ani dintre ea și Cristi Borcea

Valentina Pelinel nu ar schimba nimic din povestea ei cu Cristi Borcea. Vedeta crede cu tărie că au fost împreună întâi la greu, apoi la bine, dar toate aceste episoade le-au întărit și mai mult relația.

„Noi am fost împreună mai întâi la rău și apoi la bine. Amândoi am făcut lucrurile așa cum am simțit și iubirea și-a spus cuvântul. N-aș schimba nimic și sunt foarte mândră că am avut putere, acum că privesc în urmă. S-a dovedit că iubirea învinge, pentru că este o forță reală, nu poate să fie distrusă de judecăți, vorbe rele, distanța fizică sau alte obstacole. Mă consider atât pe mine, cât și pe Cristi, două persoane asumate în tot ceea ce facem și simțim. Și am dovedit acest lucru. Noi în prezent suntem o familie unită și fericită. Nu îmi pot dori ceva mai mult de la viață și sunt recunoscătoare pentru cum s-au desfășurat lucrurile, oricât de greu a fost trecutul. Noi am fost împreună mai întâi la rău și apoi la bine. Amândoi am făcut lucrurile așa cum am simțit și iubirea și-a spus cuvântul. N-aș schimba nimic și sunt foarte mândră că am avut putere, acum că privesc în urmă. S-a dovedit că iubirea învinge, pentru că este o forță reală, nu poate să fie distrusă de judecăți, vorbe rele, distanța fizică sau alte obstacole. Mă consider atât pe mine, cât și pe Cristi, două persoane asumate în tot ceea ce facem și simțim. Și am dovedit acest lucru. Noi în prezent suntem o familie unită și fericită. Nu îmi pot dori ceva mai mult de la viață și sunt recunoscătoare pentru cum s-au desfășurat lucrurile, oricât de greu a fost trecutul„, spune Valentina Pelinel pentru Ciao.ro.

Valentina Pelinel, despre viața cu trei copii

Deși astăzi au mai puțin timp pentru ei și relația lor, momentele pe care le petrec alături de Rania, Indira și Milan sunt neprețuite și dau culoare vieții lor.

Avem poate mai puțin timp doar pentru noi doi, dar experiența de a fi părinți ne-a apropiat mai mult decât orice altceva. Ne place să ne petrecem timpul cu ei, să ne jucăm și să fim alături de fiecare dintre ei în creșterea lor. Ne amuzăm că recunoaștem la ei trăsăturile noastre, gesturi, felul cum acționează în anumite situații. Ne uitam la ei, apoi ne uităm unul la altul și zâmbim„, mai spune Pelinel.

Citește și: Andreea Bălan susține că Victor Cornea nu o lasă să plătească nimic: „Nu prea am avut bărbați bogați, el e singurul. Într-o relație anterioară, cumva am dat bani și mi-am pierdut respectul…”

Citește și: Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au făcut parastas la 9 ani de la moartea politicianului, dar mama lor nu a putut participa. De ce a lipsit Doina Vadim: „Un prilej de aducere aminte și de rugăciune pentru sufletul celui care a făcut atât de mult bine cât a trăit pe pământ”/ EXCLUSIV

Citește și: Rita Mureșan recunoaște că frumusețea a ajutat-o în carieră. Cât de mult i s-a schimbat viața, după ce a plecat în străinătate ca model: „Eu, o fetiță simplă din Breaza, m-am transformat într-o persoană sofisticată” / EXCLUSIV

Citește și: 'Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc….' Ce face și cum arată astăzi Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, la 20 de ani de la moartea artistului / EXCLUSIV

Citește și: Irina Fodor recunoaște că era geloasă la începutul relației cu Răzvan Fodor, pe când era unul dintre cei mai râvniți burlaci: „El a fost tot timpul înțeleptul…” / EXCLUSIV

Valentina Pelinel s-a implicat în afacerile imobiliare

Valentina Pelinel a descoperit alături de Cristi Borcea și lumea afacerilor imobiliare. Vedeta a deprins tot ce ține de acest domeniu și acum se descurcă de minune.

„Mă implic în afacerile familiei sub îndrumarea lui Cristi. M-a atras in ultima vreme partea imobiliara a afacerilor, în trecut fiind mai mult implicată în afacerile din turism, entertainment si hospitality. Mi-am dedicat timp și studiului adăugându-mi la colecție câteva diplome de la Cornell University din USA. Eu sunt o fire foarte organizată, notez tot, fac totul conform agendei', mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton