Valentina Pelinel se va întâlni cu Alina Vidican în America. Cristi Borcea nu va merge împreună cu soția sa: "Vor veni și frații lor..."

 Dumitrache Laura
.

Valentina Pelinel va pleca în Statele Unite ale Americii împreună cu cei trei copii. Soția lui Cristi Borcea se va întâlnit cu fosta parteneră a afaceristului, Alina Vidican, care locuiește în SUA. Fostul acționat de la Dinamo nu va merge împreună cu soția și copiii săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună trei copii, pe Milan și gemenele Rania și Indira. Fostul acționar al Dinamo mai are șase copii cu trei femei. Recent, Valentina Pelinel a declarat că va pleca în America, împreună cu copiii săi, acolo unde locuiește Alina Vidican, fosta parteneră a lui Cristi Borcea.

valentina si cristivalentina si cristi

Valentina Pelinel va pleca săptămâna viitoare în SUA, împreună cu fiul său și gemenele Indira și Rania. Cei trei vor merge la Miami, acolo unde locuiește Alina Vidican, împreună cu fiul ei, Alex și fiica sa, Gloria, si ei copiii lui Cristi Borcea.

Citește și: Cum se înțelege Valentina Pelinel cu soacra ei, mama lui Cristi Borcea: „E genul de om cu care…”

Citește și:Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel și cum s-a îndrăgostit de ea: 'Eram căsătorit, dar am zis că trebuie să o cheme Borcea. Gata, declanșăm atacul'

Citește și:Cristina Spătar a împlinit 51 de ani. Ce cadou de 2 milioane de euro a primit de la soțul ei, Vicențiu Mocanu: „M-a răsfățat cu…”

Citește și:Ce meniu a stabilit Andreea Antonescu pentru botezul fiicei sale, Venice Victoria: „Am ales…'

Valentina Pelinel se va întâlni cu Alina Vidican în America

Valentina Pelinel va pleca săptămâna viitoare cu cei trei copii ai săi, în America, la Miami, acolo unde se află Alina Vidican, cea de-a fosta soție a lui Cristi Borcea. Cele două plănuiesc ca micuții lor să se întâlnească și să petreacă momente de neuitat împreună.

Valentina Pelinel și Alina Vidican au o relație civilizată, deoarece își doresc ca micuții lor să se înțeleagă bine. Cristi Borcea are doi copii cu Alina Vidican, Alex și Gloria. De asemenea, afaceristul mai are trei copii cu prima soție, Mihaela Borcea, și o fetiță cu avocata Simona Voiculescu. „Duminica viitoare voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta o săptămână', a declarat Valentina Pelinel pentru cancan.

Cristi Borcea nu o va însoți pe Valentina Pelinel în America

Valentina Pelinel va merge într-o mini vacanță în America, alături de cei trei copii ai săi. Cu toate astea, Cristi Borcea nu îi va însoți, deoarece el trebuie să se ocupe de afacerile familiei. În America, Valentina Pelinel va închiria o casă, unde vor veni și copiii Alinei Vidican. „Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor', a mai spus Valentina Pelinel. „Cristi are nouă copii și mii de angajați. Muncește mult pentru noi toți, el nu poate pleca, mai are treabă aici'.

Valentina Pelinel va fi ajutată de două bone. „Voi merge însoțită și de două bone. Nu pot călători singură cu trei copii și cu bagaje. Când sunt doar eu cu Milan e altceva', a adăugat aceasta.

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei

Cristi Borcea a fost căsătorit 20 de ani cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii, Patrick și gemenii Melissa și Angelo. În timpul căsniciei cu prima soție, Borcea a început o relație cu Alina Vidican, iar după divorțul de Mihaela Borcea, cei doi s-au căsătorit.

Împreună cu Alina Vidican, Borcea are doi copii, Alex și Gloria. De asemenea, fostul selecționer al Dinamo mai are o fiică cu avocata Simona Voiculescu. În prezent, este căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care a început o relație în perioada în care era condamnat la închisoare. Cei doi au trei copii, pe Milan și gemenele Indira și Rania.

Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari', a declarat Cristi Borcea despre fostele soții.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton