Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea în privința celui de-al patrulea copil: "Eu cred că am ştiut"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea în privința celui de-al patrulea copil. Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt un cuplu care a trecut peste multe piedici pentru a fi împreună. Superbul model și fostul acționar Dinamo s-au căsătorit în timp ce afaceristul era încă în închisoare. După ce a fost eliberat, Cristi Borcea a devenit un familist convins și, alături de Valentina Pelinel, a devenit tatăl a trei copii. Valentina Pelinel a vorbit recent despre planurile de a-și extinde familia cu încă un copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre ele mai trainice cupluri din showbiz. Chiar dacă afaceristul are nouă copii cu patru femei, se pare că superba Valentina Pelinel s-a dovedit a fi cea care l-a sedus pentru totdeauna. Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt mândri părinți a două fiice și a unui băiețel. Soția afaceristului a vorbit recent despre valorile familiei, pentru care a luptat dintotdeauna și a spus dacă plănuiește să aducă pe lume încă un copil.

index-1-1index-1-1

Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea în privința celui de-al patrulea copil

Valentina Pelinel și Cristi Borcea duc un trai armonios alături de cei trei copii ai lor, fetițele gemene și fiul, Milan. Modelul și-a dorit foarte mult să devină mamă și chiar s-a confruntat cu infertilitatea. Se pare că Valentina Pelinel se oprește la trei copii și nu mai are de gând să rămână însărcinată.

Citește și: Cum se descurcă Valentina Pelinel ca mamă și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu Cristi Borcea: „Viața în căsnicie este o provocare. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei: „Am ales să urmez calea inimii’ / EXCLUSIV

Am 42 de ani! Eu cred că am ştiut să mă opresc la timp! Mai în glumă, mai în serios, nu-i poţi priva pe alţii de această bucurie! La noi nu mai e cazul! Între mine şi Cristi a existat şi există o chimie. Fără chimia asta, despre care vorbesc, nu poţi rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se ştiu, despre altele, mai puţin. Toate astea ne-au sudat legătura!', a declarat modelul, pentru Playtech.

Valentina Pelinel, despre divorț: „O familie trebuie să încerce să reziste”

Valentina Pelinel și-a exprimat părerea apropo de faptul că divorțurile au devenit tot mai frecvente în ziua de azi și este convinsă că un cuplu ar trebui să lupte pentru rămâne împreună, ca familie.

„După mine, ceea ce se produce în zilele noastre nu ar trebui să se întâmple. Mă declar o familistă şi cred că orice femeie sau orice bărbat ar trebui să lupte cu tărie, din toate puterile lor, pentru a-şi apăra familia. O familie trebuie să încerce să reziste şi nu e deloc simplu să se întâmple asta', adaugă Valentina Pelinel, pentru Playtech Știri.

Valentina Pelinel: „Încerc să am grijă de mine”

Valentina Pelinel a spus și cum decurge o zi obișnuită din viața ei. Soția lui Cristi Borcea își împarte timpul între educația copiilor și antrenamentul la sală, în prezența unui antrenor. Valentina Pelinel a mărturisit că că weekend-urile le petrece alături de familie, acasă, unde se simte cel mai bine.

„Trebuie să-mi împart cât mai bine timpul, cu fiecare dintre ei, dar şi cu ei împreună. Plus că încerc să am grijă şi de mine. Aşa că pot exista dimineţi când îmi duc fetele la grădiniţă şi apoi dau o fugă până la sală. Îmi aranjez programul în aşa fel încât să beneficiez şi de prezenţa instructorului personal. Sau am în program zile în care merg cu Milan la orele lui de fotbal şi de karate. Dacă programul nu-mi permite, atunci aranjez ca pe gemene să le ia altcineva de la grădiniţă.

„Zilele de weekend sunt de departe preferatele noastre. Ne facem programul după voia inimii, fără să fim condiţionaţi de şcoală, de antrenamente sau de mai ştiu eu ce! Şi am să vă mai spun un mic secret al familiei noastre. Cel mai mult ne place acasă la noi! Cum cred că se întâmplă, de altfel, în multe alte familii. Mai ascultăm o muzică, ne mai jucăm sau ne plimbăm împreună. Cu excepţia vacanţelor, acasă e locul nostru preferat.

Copiii încep să crească şi-ţi oferă deja surprize. Nu mai departe de perioada de Crăciun! M-am trezit cu Milan care vine şi-mi şopteşte că el ştie deja cine e Moş Crăciun. Şi că ştie şi cine e Iepuraşul. Fiindcă a aflat de la şcoală cum stau lucrurile deja. Mi-a făcut semn că eu şi tatăl său suntem Moşul! Sau Iepuraşul, după caz! Dar mi-a plăcut că nu a strigat în gura mare chestia asta. Le-a lăsat pe cele mici să se bucure de toate cadourile primite!', mai spune Valentina Pelinel, exclusiv pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton