Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie la Paris: "A spus da!". Imagini cu inelul de logodnă

 Radulescu Ruxandra
.

Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie la Paris. Influencerița Valerie Lungu este în culmea fericirii, după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie, în Paris, unul dintre cele mai romantice locuri din lume. Valeria Lungu a decis să se căsătorească cu actualul ei iubit, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de peste șase luni. Influencerița a încercat să păstreze secretă logodna, însă partenerul ei a dat-o de gol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie la Paris. Valeria Lungu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, din Republica Moldova, s-a logodit cu iubitul ei. Frumoasa vedetă a fost cerută în căsătorie la Paris, „Orașul Luminilor”, un loc preferat de multe cupluri de îndrăgostiți.

Chiar dacă călătoria la Paris cu iubitul s-a concretizat într-o logodnă, începutul vacanței nu a fost chiar de bun augur. Valerie Lungu a trecut printr-o întâmplare total neașteptată, când i s-a furat telefonul. Iubitul ei a anunțat furtul telefonului, printr-o postare pe rețelele de socializare. Odată ce au trecut peste acest moment neplăcut, partenerul lui Valerie Lungu a transmis că și-a cerut iubita în căsătorie.

valerievalerie

Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie la Paris

Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie și nu oricum, ci în Paris, unul dintre cele mai romantice locuri din lume. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a dorit să țină secretă logodna, dar iubitul ei a dat-o de gol, când a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Se pare că totul a fost spontan, căci inelul a fost prea mare. Chiar și așa, ea și-a pus inelul de logodnă pe două degete și i-a răspuns afirmativ viitorului soț.

'A spus da!', a scris iubitul ei, pe Instagram. Alex, logodnicul lui Valerie Lungu, este și el foarte activ pe rețelele de socializare și postează adesea imagini alături de partenera sa.

Citește și: Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în vizita oficială din Argentina. Prima Doamnă a României a atras toate privirile

Citește și: Cum au fost surprinși Oana Matache și noul iubit, Radu Siffredi, la un eveniment, după ce sora Deliei a divorțat

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la Tribunal, în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a obținut deja ce și-a dorit

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Singura mea durere e că fostul soț și-a uitat copilul'

Valerie Lungu, sfaturi pentru a arăta cât mai bine în poze

Valerie Lungu este una dintre cele mai populare influencerițe de pe social-media, unde are peste 500.000 de urmăritori. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil!' a oferit și câteva sfaturi despre cum putem face fotografii, care să ne pună cel mai bine în valoare calitățile.

Cred că lumina contează foarte mult, poziția corpului și cam atât. Și clar, hainele pe care le alegem trebuie să fie perfecte pentru corpul nostru. Să fim autentici (n.r. pentru a deveni cunoscuți pe social media), să diversificăm contentul neapărat, mereu să venim cu chestii noi, mereu să fim atenți la trendurile care apar și probabil asta contează cel mai mult', spune Valerie Lungu, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton