Vali Vijelie, bănuit de soție că a avut de-a face cu zvonurile divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan: "Auzi, mă, nu cumva ți-ai băgat tu coada?"

.

În urmă cu un an și jumătate, Rareș Ciciovan a mințit un jurnalist că a divorțat de Georgiana Lobonț, iar vestea a luat amploare în presă și printre cunoscuții lor, așa cum era de așteptat. Înainte să afle că totul a fost o glumă a soțului Georgianei Lobonț, Vali Vijelie a fost bănuit de soția sa că este implicat în divorțul celor doi buni prieteni ai lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Rareș Ciciovan a făcut o farsă, cum spune el, în legătură cu mariajul său cu Georgiana Lobonț și a anunțat presa că au divorțat. Până să se afle adevărul, apropiații cuplului, printre care și Vali Vijelie și soția lui, au luat totul în serios.

cuplu-georgianacuplu-georgiana

Vali Vijelie, bănuit de soție că are legătură cu zvonurile divorțului Georgianei Lobonț

Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, Vali Vijelie a povestit cum a reacționat soția lui atunci când a văzut, în presă, știrea că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au divorțat. Manelistul mărturisește că el s-a gândit din primul moment că este o strategie de promovare, dar soția lui a luat totul de bun și chiar l-a bănuit că are vreo legătură.

Invitată și ea în același podcast, Georgiana Lobonț a povestit că totul a plecat dintr-o glumă, în timp ce ea se afla în vacanță împreună cu soțul și alți prieteni. Soțul său a făcut o glumă atunci când a fost sunat de jurnaliști, mințind că el și Georgiana Lobonț sa sunt pe cale să divorțeze.

„Toți căutau pe Google „Georgiana Lobonț divorț'„, se amuză cântăreața acum.

Ce a făcut Rareș fără să știu eu: ca în vacanță, ca tot omul, bea, se simte bine, era cu băieții. La un moment dat noi fetele eram cu copii. Îl sună de la altă televiziune și Rareș ce zice „Aaa, păi nu știți? Am divorțat”. Rareș l-a luat la mișto. Măi și văd direct „Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorțează”, dar asta s-a întâmplat la câteva minute de la momentul în care el a zis că divorțăm', a explicat Georgiana Lobonț.

Vali Vijelie a povestit și el cum a primit soția lui vestea, la momentul acela: „Ia uită-te și tu, divorțează” (n.r. i-a spus soția sa). M-am uitat așa și i-am zis „Ieri am vorbit cu Georgiana și cu Rareș, ce au făcut astăzi?”. În mintea mea, să fiu sincer „Bă, face vreo regie, scoate piesă nouă”. Nevastă-mea ce îmi spune „Auzi, mă, nu cumva ți-ai băgat tu coada?”.

Citește și: „Am fost ușor gelos…'. Rareș Ciciovan, prima reacție după ce a anunțat că divorțează de Georgiana Lobonț:

Citește și: Georgiana Lobonț a pierdut sarcina. Anunțul dureros al artistei: „Am avut o stare de șoc. Mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul’

Citește și:De ce a vrut Georgiana Lobonț să divorțeze de Rareș Ciciovan: „Sunt momente în care zic că nu mai suport'

Declarația lui Rareș Ciciovan despre divorțul de Georgiana Lobonț

Zvonul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan a fost un subiect comentat în lumea mondenă la începutul anului 2023. Mai mult decât atât, pe atunci și apropiații cuplului au confirmat că lucrurile nu mai mergeau foarte bine între ei, iar deși se aflau în vacanță, aceștia susțineau că au făcut acest lucru de dragul copiilor.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu.

Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. o împăcare) dar acum, astăzi, e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a transmis Rareș Ciciovan, la acea vreme.

Ulterior, Rareș Ciciovan a dezvăluit că are un simț al umorului aparte și totul a fost o glumă.

M-am gândit că toate acele zvonuri vor aduce mai mult vorba despre noi. Și atunci am încercat să profit la maximum de situația creată. Cred că nici dacă aș fi scris o carte despre mariajul meu nu s-ar fi vorbit atât cât s-a dezbătut acest subiect, al divorțului meu de Georgiana, nu s-ar fi creat un asemenea interes.

Uneori, am fost poate ușor gelos pe notorietatea soției. În multe locuri unde mergem, ea e vedeta. Doar ea! Lumea nu știe că am și eu partea mea de contribuție. Mie mi se spune soțul Georgianei, de cele mai multe ori!Așa că am decis să-mi găsesc și eu un nume de scenă. De acum înainte voi fi Mister Divorț. Lumea mă va ține minte mult mai ușor!, a spus soțul Georgianei Lobonț pentru Playtech, în urmă cu ceva timp.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton