Vali Vijelie, declarații neașteptate despre retragerea din muzică: "Am și afaceri. Eu din meseria asta vreau să ies doar cu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Vali Vijelie, declarații neașteptate despre retragerea din muzică. Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele și muzică de petrecere. Artistul a reușit să-și construiască o carieră de succes și îi place la nebunie să aducă buna dispoziție în sufletul oamenilor. Invitat la Xtra-Night Show, manelistul despre momentul când se va retrage din muzică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vali Vijelie, declarații neașteptate despre retragerea din muzică. Vali Vijelie, 53 de ani, a reușit să-și facă un adevărat nume în lumea muzicii de petrecere, iar la momentul actual este un artist respecta și îndrăgit de fani. Artistul are și o familie frumoasă alături de soția Carmen Rusu și cei patru copii ai lor. Meseria de artist nu este deloc ușoară, acesta fiind plecat adesea la cântări, departe de cei dragi. Vali Vijelie deține mai multe afaceri, însă până la urmă muzica este marea lui pasiune. Cât despre retragerea din domeniul industria muzicală, Vali Vijelie a vorbit cu sinceritate la Xtra Night Show.

img-64img-64

Vali Vijelie, declarații neașteptate despre retragerea din muzică

Vali Vijelie nu concepe să se retragă din domeniul muzical și să nu aibă parte de fericirea pe care i-o oferă prezența pe scenă, în fața publicului. Artistul dorește să cânte până la ultima suflare, căci toată viața a dedicat-o muzicii și nu a pus banii pe primul loc.

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile rămas însărcinată cu el: 'Am început să plâng. Era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem, nu știam dacă vrea să stea cu mine…'

Citește și: Romanița Iovan dezvăluie cauza reală a morții lui Adrian Iovan, la 10 ani de la tragedia din Apuseni: „Putea fi salvat. Eu am certificatul de deces…’

Citește și: Ce a făcut Rinda, sora Ronei Hartner, cu rochiile regretatei actrițe și unde locuiește acum fiica acesteia: „E încă foarte amărâtă, supărată că și-a pierdut mama…’

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

„Nu vreau să mă las niciodată. Eu din meseria asta vreau să ies doar cu picioarele înainte. Îmi place ce fac. Am și afaceri, dar la un moment dat te plictisești.', a declarat Vali Vijelie, exclusiv pentru Xtra Night Show.

„Când îți faci meseria din suflet, și nu pui banii pe primul loc, atunci o să câștigi mult. Ieri aveam o discuție cu băiatul meu, Florin, și i-am spus că are o meserie din care o să facă tot timpul bani. I-am zis să fie corect. Când îți faci meseria și locul de muncă, va fi bine. Niciodată (nr. nu s-a gândit la retragerea din muzică), din meseria asta… mi s-a stins lumina, gata. Dacă eu trăiesc 400 de ani ca cioara vreau ca atât timp să cânt.', a mai spus manelistul.

De ce nu vrea Vali Vijelie ca fiica lui să cânte

Vali Vijelie a vorbit despre cariera artistică și de ce nu îi lasă pe copiii lui să urmeze această meserie. Își dorește ca aceștia să învețe carte și să nu existe niciodată comparații între ei și artist, așa că nu-i sfătuiește să îl urmeze în ceea ce face.

„Copiii mei nu vor cânta. Mădălin de la Vâlcea i-a făcut cadou fetei mele o orgă. Și a început să se învețe. Când am văzut asta, am luat instrumentul și l-am pus sus. Nu, tu învață carte.’

A, fata lui Vijelie.’ Tot timpul o să fie comparată cu mine. Pune mâna și învață. În meseria asta mereu o să fie greu pentru o fată, eu așa văd’, a povestit Vali Vijelie, citat de kfetele.ro.

Cu ce se ocupă copiii lui Vali Vijelie

Deși tatăl lor este celebru, doar fiul cel mic îi calcă pe urme lui Vali Vijelie, în timp ce ceilalți doi și fiica sa au ales meserii modeste.

Acum ceva timp, Vali Vijelie a dezvăluit că fiul lui cel mare care a lucrat ca instalator în Marea Britanie, lucrează în prezent chiar în complexul unde a avut loc petrecere mondenă. Rafi, cel de-al doilea fiul al lui Vali Vijelie lucrează ca șofer, iar cel mic este încă la studii, dar urmează să lucreze la o ambasadă.

„Florin, cel mai mare, chiar lucrează aici, la acest ansamblu rezidențial. El lucrează, este instalator, el răspunde de toate pompele, de tot, băiatul meu. Rafi muncește ca șofer la o companie, în România. Cati este la facultate, o să devină notar. Nuțu învață, o să lucreze în ambasadă. Eu o să scot foarte multe melodii să distrăm oamenii‘, a mărturisit Vali Vijelie.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton