Vanessa Hudgens e însărcinată cu sportivul Cole Tucker. Și-a etalat burtica de gravidă la Premiile Oscar

 Tudorache Simona
.

Vanessa Hudgens e însărcinată cu sportivul Cole Tucker. Actrița și soțul ei abia așteaptă să își întâmpine primul copil. Cei doi s-au căsătorit la sfârșitul anului trecut, în decembrie. Evenimentul a avut loc în Mexic și a reunit doar familia și prietenii apropiați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vanessa Hudgens și-a arătat burtica la Premiile Oscar, unde a uimit într-o rochie neagră până la podea Vera Wang Couture, în timp ce găzduia emisiunea ABC „Countdown to Oscars: On the Red Carpet Live!' la Dolby Theatre din Los Angeles.

Vanity Fair Oscar Party – Los AngelesVanity Fair Oscar Party – Los Angeles


Vanessa Hudgens e însărcinată cu sportivul Cole Tucker

Ea a purtat bijuterii Chopard, inclusiv un colier cu un diamant galben în formă de pară de 10 carate și aproape 30 de carate de diamante albe, precum și inele și cercei cu diamante din colecția Haute Joailler a mărcii. Vanessa Hudgens și jucătorul MLB s-au căsătorit în decembrie anul trecut. Ei au spus „Da' în fața celor 100 de persoane prezente la evenimentul de la muzeul Azulik City of Arts din Tulum, Mexic. „Știam că este locul nostru', a spus ea pentru Vogue despre nunta lor.

Citește și: Ilinca Vandici, reacție surprinzătoare după ce fostul soț, Andrei Neacșu, s-a afișat cu noua iubită: „Am văzut, îți dai seama. Ce să simt? Cumva…”

Citește și: Cum au aflat părinții Paulei Seling că vor fi bunici: „Și-a dorit foarte mult un copil. Am iubit-o imediat, ne-a schimbat foarte mult viața”

Citește și: Cum se simte Adelina Pestrițu la 3 săptămâni după ce și-a scos silicoanele: „Țesutul se reface, am voie să…”. Care a fost reacția soțului ei, Virgil Șteblea

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au cumpărat apartament pe litoral: „Ne-am îndeplinit un vis'. Inna și Codin Maticiuc le sunt vecini în complexul de lux

Vanessa Hudgens și Cole Tucker, momentele care le-au marcat relația

Actrița și sportivul profesionist s-au îndrăgostit la sfârșitul anului 2020. Ei au fost văzuți pentru prima dată îmbrățișându-se la Canyon Country Store din Los Angeles în luna noiembrie, dar după acest episod s-au tot afișat împreună. Vanessa Hudgens și Cole au participat la la gala AFI Fest 2021 și s-au logodit doi ani mai târziu.

„Am fost extrem de surprinsă', a spus Vanessa Hudgens după ce a apărut vestea logodnei lor. „Cu siguranță vorbisem despre asta, dar nu mă așteptam să se întâmple așa cum s-a întâmplat și în momentul în care s-a întâmplat', a adăugat ea.

Vanessa Hudgens a avut o relație și cu actorul Austin Butler

Vanessa Hudgens a avut o relație de nouă ani și cu actorul Austin Butler. Cei doi și-au separat drumurile din cauza programului încărcat pe care îl aveau. Vanessa Hudgens și Austin Butler se vedeau tot mai rar, iar în anul 2020 s-a produs ruptura. Cei doi vorbeau despre căsătorie, dar nu au ajuns să mai facă marele pas. 

Foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton