La ce vârstă a început Andreea Mantea să muncească: "În vacanța de vară, am căutat în ziare oferte de serviciu. Cum eram foarte mică..."

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea și-a dorit de mică să fie independentă și să-și câștige proprii bani, fără a fi nevoită să ceară părinților. Astfel, Andreea Mantea nu a așteptat să fie majoră și a început să muncească de la o vârstă mai mică, la care alți adolescenți nici nu visează la așa ceva. Andreea Mantea își amintește cum a găsit primul loc de muncă, la începutul unei vacanțe de vară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea s-a născut în București, într-o familie modestă, și, prin urmare, a început să-și câștige singură banii de buzunar încă din adolescență. Ei bine, primul său loc de muncă nu a avut legătură cu lumea showbizului și nici nu credea atunci că acesta va fi drumul său în viață.

271098473_466145388207745_8368470437648437968_n271098473_466145388207745_8368470437648437968_n

La ce vârstă a început Andreea Mantea să muncească

Andreea Mantea nu se rușinează cu trecutul său, nu este complexată de condițiile modeste în care a copilărit și i-a încurajat tot timpul pe tineri să încerce pe cât posibil să-și câștige banii de buzunar.

Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu.

Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: „Da”. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.

Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc’, a povestit vedeta într-un interviu mai vechi pentru Formula As.

Locul de muncă modest avea să-i deschidă însă drumul. În timp ce servea pe la mese, Andreea a fost remarcată de șefa unei agenții de modele… iar restul e istorie. Ulterior, și-a câștigat banii de buzunar fiind hostess.

„Pe la 17-18 ani cam așa, eram hostess. Uite așa la evenimente, stăteam acolo la intrare și ziceam: Bună seara. Bine ați venit! Sănătate, ura și la gară! Și îmi luam banii și plecam acasă. Mereu rupeam ușa, Doamne!', se amuză în prezent Andreea Mantea într-un interviu pentru playtech.ro.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Cum a reacționat Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată din competiție

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Moroșanu de la Survivor All Stars. Georgiana profesează ca medic, a absolvit două facultăți și deține o afacere prosperă

Citește și: Ioana Tufaru crede că tatăl ei, regretatul Dan Tufaru, i-a falsificat diagnosticul de retard mintal, la 18 ani: „A încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta. Nu m-a vrut

Andreea Mantea recunoaște deschis că reușea să-și fenteze angajatorii prin scurtarea intenționată a programului de lucru, care oricum presupunea doar câteva ore pe zi: „Trebuia să stăm până la finalul evenimentului ca să mai spunem și la revedere'. Cum se intra și vedeam eu că nu mai vine nimeni, o dată ce mi-am primit banul, plecam. Și nu aveau ce să îmi zică, pentru că eram așa de drăguță și mă mai chemau”.

Andreea Mantea a debutat pe sticlă ca reporter la Kiss Fm, după care și-a încercat norocul la un casting făcut de Răzvan și Dani la Neatza, unde și-a adjudecat postul de vecină. Între timp, a ajuns una dintre vedetele TV cu cel mai mare salariu.

Pe ce își cheltuia Andreea Mantea banii în adolescență

În adolescență, Andreea Mantea se bucura de fiecare sumă câștigată și avea grijă să își planifice cheltuielile astfel încât să nu risipească banii pe lucruri inutile.

Dar să știi că nu am fost foarte cheltuitoare niciodată. Am fost foarte chibzuită, m-am stricat acum la bătrânețe, nu știu de ce, probabil încerc să compensez anumite lipsuri pe care le-am avut și încep să arunc cu banii: pâc, pâc', a mai spus Andreea Mantea pentru Playtech.ro.

Vedeta recunoaște că are câteva slăbiciuni, în care investește constant. Mâncarea, gențile, pantofii nu prea. Mâncarea și vacanțele', spune vedeta Kanal D.

Andreea Mantea a preferat să își încarce bateriile într-o vacanță exotică și a ales Insulele Maldive, unde s-a distrat cu fiul ei, David.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton