Văru' Săndel și-a căsătorit fiica. Iulia a avut o nuntă fastuoasă, cu 420 de invitați: „Nu i-am dat niciun sfat direct ginerelui, când i-am adus fiica la altar, dar, aș fi putut să îi spun..." / Cât a costat rochia pe care a purtat-o

.


Văru’ Săndel și-a căsătorit fiica. Iulia s-a măritat la 25 de ani cu un inginer, ea fiind farmacistă de profesie. Evenimentul, care a avut loc la Palatul Snagov pe 6 octombrie, a adunat 420 de invitați. S-a lăsat cu lacrimi, dar și cu multă voie bună. Mireasa a fost superbă și a îmbrăcat o rochie care nu a depășit suma de 5.000 de lei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Sandu Pop își dorește să își vadă fiica fericită întotdeauna și speră ca Iulia va avea un mariaj de lungă durată, așa cum are și el cu soția lui. Văru’ Săndel și partenera lui de viață sunt căsătoriți de 28 de ani. S-au cunoscut în anii de facultate, s-au susținut în momentele grele și au simțit că trăiesc atunci când viața le-a făcut mici bucurii. Sandu Pop și Maria au doi copii împreună, pe Iulia și pe fratele ei, Andrei.

varu sandel 760varu sandel 760

Săndu Pop i-a făcut fiicei nuntă cu 420 de invitați

Sandu Pop a trăit mari emoții la nunta fiicei sale Iulia. Actorul a condus-o la altar cu lacrimi în ochi, iar petrecerea a ținut până dimineața.

A fost o nuntă superbă, cu 420 de invitați, am petrecut la Palatul Snagov, pe 6 octombrie. Iulia, fiica mea, este farmacistă, de profesie, iar ginerele Octavian este inginer, el a absolvit Automatizări în Transporturi, la Politehnică', a spus Văru’ Săndel pentru Click.

Cum a reacționat Văru’ Săndel când și-a văzut fiica mireasă

Actorul a plâns de emoție atunci când și-a văzut fiica mireasă. De această dată, Sandu Pop a ales să nu cânte și a lăsat în seama altora această sarcină.

Iulia a purtat o rochie de mireasă superbă, dar nu foarte scumpă, pe cât pare, pot spune că nu a depășit suma de 5.000 de lei. Am plâns de emoție când mi-am văzut fata mireasă, era atât de frumoasă. Și ea a plâns.

Deși, la alte petreceri, susțin un antrenant program artistic, aici, nu am cântat, am avut bandul Prestige Orchestra și Alesis, ei au întreținut atmosfera. Însă, m-am distrat, am dansat toată noaptea', a povestit el.

Ce spune Sandu Pop despre ginerele lui

Actorul nu a avut vreun sfat pentru ginerele lui, pentru că are convingerea că își iubește foarte mult fiica și totul va fi bine între ei.

Nu i-am dat niciun sfat direct ginerelui, când i-am adus fiica la altar, dar, aș fi putut să îi spun: „Să ai grijă de fata mea!'. Se vede că o iubește mult, că se înțeleg, așa că atunci nu am considerat că mai era cazul să îi mai zic și eu ceva.

Le doresc să fie fericiți, să trăiască în pace, pentru că viața este foarte scurtă, să aibă o căsnicie frumoasă, așa cum avem eu și soția mea, Maria. Secretul unei relații lungi? „Când nu ești destul de isteț, să fii înțelept', a mai spus Sandu Pop.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton