Vărul lui Culiță Sterp a fost găsit împușcat în cap, în casa părinților. Ionică Sterp s-ar fi sinucis din dragoste

 Dumba Gabriela
.

Tragedie în familia lui Culiță Sterp! Ionică Sterp, în vârstă de doar 30 de ani, s-a sinucis pe data de 17 mai. Potrivit apropiaților, vărul lui Culiță Sterp ar fi suferit o decepție în dragoste și acesta ar fi motivul pentru care a decis să-și pună capăt zilelor. Ionică Sterp a fost găsit împușcat în cap, în casa în care locuia cu părinții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cei care l-au cunoscut pe vărul lui Culiță au numai cuvinte de laudă despre el și spun că nu-și închipuiau vreodată că Ionică va recurge la un asemenea gest, căci nu dădea vreun semn care să-i fi dus cu gândul la o așa nenorocire.

6230408762304087

Vărul lui Culiță Sterp s-a împușcat cu o armă de vânătoare

În dimineața zilei de 17 mai, autoritățile au fost alertate cu privire la decesul unui tânăr din localitatea Sânaindrei din Timiș. Cu arma de vânătoare pe care o deținea în mod legal, Ionică Sterp s-a împușcat în cap, chiar în camera sa, în casa unde locuia cu părinții.

Chiar mama tânărului a fost cea care a auzit împușcătura și l-a găsit pe bărbat prăbușit, în dormitor.

Oamenii legii s-au deplasat imediat la locul faptei, dar a fost mult prea târziu pentru a-l putea salva.

„La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă', transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Citește și: Ana Morodan, declarații în lacrimi după ce a produs accidentul rutier: „Nu cred că sunt primul om care a condus sub efectul unor substanţe’. Ce decizie a luat

Citește și: Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 45 de ani: ‘Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30 de ani și…’

Citește și: Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Nu aș putea să trec peste infidelitate'

Vărul lui Culiță Sterp s-ar fi sinucis din dragoste

Ionică Sterp, și-ar fi luat viața la doar 30 de ani după ce se despărțise de femeia pe care o iubea cel mai mult. Înainte de a se împușca, tânărul a înștiințat-o în legătură cu ceea ce vrea să facă, spunându-i să sune la Poliție.

Sursele din anchetă susțin faptul că ar fi lăsat un mesaj de „adio' pe o rețea de socializare către fosta iubită. Decepția în dragoste l-ar fi împins spre gestul extrem.

„E urât și greu și atât. Nu a pomenit niciodată despre așa ceva' „Din dragoste. Cum a fost și cum s-a întâmplat eu nu știu să vă spun', au spus apropiații victimei pentru wowbiz.ro.

Frații Sterp, marcați de plecarea tatălui de acasă

Zilele acestea, Ileana Sterp fost invitată la emisiunea „În Oglindă', unde a făcut dezvăluiri dureroase din viața de familie. Sora cea mare a lui Culiță Sterp a vorbit abia acum despre plecarea părintelui și cât de tare a fost afectată la vremea aceea.

„Țin minte perfect. Eram la poartă, spălam niște covoare cu furtunul, și l-am văzut venind, foarte nervos. Am văzut că ceva nu e bine. Avusese o discuție cu fratele meu, Culiță, tocmai din motivul că noi nu mai eram de acord cu violența, cu înjurături, lucruri negative din partea lui spre mama. Avuseseră ei, în ziua respectivă, o discuție mai urâtă, aș spune.

Tata atât de tare s-a enervat, s-a supărat, încât a venit acasă, a intrat în casă, și-a luat documentele, actele, câteva haine, și o țin minte pe mama că a ieșit după el.

I-a zis: ‘Te rog, stai, ce faci, unde pleci? Ce s-a întâmplat?. Țin minte că era atât de tăcut… nu voia să zică nimic. La un moment dat a zis niște vorbe urâte, s-a urcat în mașină și a plecat. Și asta a fost. Noi nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce, având în vedere că nu era la prima plecare', a povestit Ileana Sterp, în podcastul lui Mihai Ghiță.

foto: wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton