Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a devenit tatăl unui băiețel. Gabriela Pavel, soția lui, a născut: "Ai adus o bucată de Rai în viața noastră"

 Radulescu Ruxandra
.

Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a devenit tatăl unui băiețel. Bucurie mare în familia lui Gigi Becali, căci viitoarea soție a nepotului său tocmai a adus pe lume un băiețel sănătos. Proaspătul tătic Vasi Geambazi și partenera lui, Gabriela Pavel, au împărtășit deja primele imagini cu micuțul. Cuplul este peste măsură de fericit, mai ales că s-au pregătit cu mult entuziasm pentru venirea pe lume a primului lor copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a devenit tatăl unui băiețel. Familia lui Gigi Becali s-a mărit cu un nou membru, care a venit pe lume în urmă cu o zi. Nepotul patronului de la FCSB, Vasi Geambazi, este proaspăt tătic, după ce viitoarea lui soție, Gabriela Pavel, a dat naștere unui băiețel sănătos. Cei doi părinți sunt extraordinar de entuziasmați și trăiesc momente magice, alături de fiul lor. Gabriela Pavel a adus pe lume un copilaș de nota 10, moment care a adus multă bucurie în familia lui Gigi Becali. Vasi Geambazi și partenera lui au postat primele imagini cu micuțul.

356812457_10228860773717030_3108946880617698710_n356812457_10228860773717030_3108946880617698710_n

Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a devenit tatăl unui băiețel

Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali și 'mâna dreaptă' a patronului de la FCSB, a devenit tată pentru prima dată. Logodnica lui Vasi Geambazi, Gabriela Pavel, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a luat nota 10 la naștere

Gabriela Pavel, iubita lui Vasile Geambazi, a publicat primele imagini cu micuțul alături de un mesaj emoționant în care își exprimă fericirea pe care o trăiește într-un astfel de moment.

Citește și: Ce note au obținut fiicele lui Mihai Morar la Evaluarea Națională 2023: 'Nu-i fericire mai mare pentru un părinte. Valoarea lor este mai mare decât…'

Citește și: Motivul pentru care Misty și Keo au amânat nunta, din nou: „Planurile nu merg. Pentru el sunt…'

'Îți mulțumim că ai adus o bucată de RAI în viața noastră', a scris Gabriela Pavel pe Facebook, la puțin timp după ce bebelușul ei s-a născut.

Vasile Geambazi face din nou nuntă, la trei ani de la divorț

Vasi Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, are o relație de mai bine de trei ani cu fosta jurnalistă, blondina Gabriela Pavel. 

Nunta bate la ușă, iar cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune. Click! a aflat că Vasile Geambazi se pregătește de o nuntă ca în povești, iar mireasa va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Viitoarea mireasă a lui Vasi Geambazi s-a integrat foarte bine în familia Becali și se înțelege de minune cu Alexandrina Becali, mama latifundiarului din Pipera, care i-a luat locul în sufletul ei bunicii sale, pe care a pierdut-o cu mai mulți ani în urmă.

Când ai un dor de bunica cu care ai crescut, care ți-a fost ca o mamă, Dumnezeu îți scoate în cale o bunică de suflet.

Un înger pe Pământ, care mă mângâie și mă privește așa cum o făcea și bunica mea’a mărturisit Gabriela Pavel, emoționantă, postând pe Instagram o poză cu bunica de suflet, pe care o strânge la piept, chiar din biserica ridicată de Becali în Pipera.

Gigi Becali a trecut toate acțiunile FCSB pe numele mamei lui Vasi Geambazi

Gigi Becali este foarte devotat familiei sale și, ca dovadă, acesta a trecut acțiunile clubului FCSB pe numele surorii sale, Domnica Geambazi, mama lui Vasi. Becali are de gând are de gând să vândă clubul, astfel că până îi va găsi un client, a decis să facă această alegere.

Inițial, Gigi Becali vrut să treacă acțiunile pe numele fiicelor sale și ulterior al ginerilor, însă aceștia nu au acceptat. Domnica Geambazi, sora lui Becali și mama lui Vasile, este o femeie de afaceri foarte pricepută, fiind de profesie economist și ocupând funcții importante în stat, de-a lungul timpului.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton