Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au parodiat pe Viorica și Ioniță de la Clejani, într-un spectacol: ”Ei sunt populari și iubiți. Plus oameni cu haz. Nu ai cum să faci...” Ce au mai spus despre artiști și unde i-au invitat/ EXCLUSIV

.

Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au imitat pe Viorica și Ioniță de la Clejani, într-un spectacol, la Grădina Herăstrău! Când mai are loc reprezentația și ce spun artiștii. Cei doi actori susțin că i-au invitat pe Viorica și Ioniță de la Clejani să susțină un recital, în toamnă, la Teatrul Constantin Tănase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au imitat pe Viorica și Ioniță de la Clejani, într-un spectacol, la Grădina Herăstrău. 'Grădina cu zâmbete' va mai avea loc pe 26 iulie, iar 'Vacanța cea mare… iar!', pe data de 27 iulie, sâmbătă.

428614722_963879971762034_4278673344505408234_n428614722_963879971762034_4278673344505408234_n

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…”. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Citește și: Alina Laufer susține că „rutina” e secretul mariajului de 10 ani cu Ilan Laufer: „Cheia pentru o căsnicie fericită e să nu ai timp. Să nu ai timp să te cerți, să nu ai timp să despici firul în 14. La noi…” Dezvăluiri despre începuturile relației lor, când abia divorțase de Jorge / EXCLUSIV

Citește și: Ce a învățat Valentina Fătu de la regretatele actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate: 'Sfaturile lor despre teatru erau date cu atâta delicatețe și…' / EXCLUSIV

Citește și: Vasile Muraru și Valentina Fătu dezvăluie cât câștigă un actor în România: „Hrana noastră sunt aplauzele. Vacanța încă reprezintă un lux'

Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au imitat pe Viorica și Ioniță de la Clejani

Unul dintre momentele inedite ale spectacolului 'Grădina cu zâmbete' a fost acela în care cei doi actori i-au imitat pe inegalabilii Viorica și Ioniță de la Clejani, într-o parodie de zile mari. Următorul spectacol în care îi veți putea vedea pe Vasile Muraru și Valentina Fătu va avea loc vineri, 26 iulie.

Sâmbătă vor concerta Sanda Ladoși, Adrian Enache și Corina Chiriac, într-un spectacol de senzație intitulat: 'Vacanța cea mare… iar!'. Iar pe data de 28 iulie, spectatorii au ocazia să le revadă pe Mioara Velicu și Mirela Vaida tot la Grădina Herăstrău.

'Nu facem din asta caz.', a spus Vasile Muraru, pe scenă, la ultimul spectacol susținut sâmbătă, intitulat 'Grădina cu Zâmbete'. 'Este cea mai bună vreme să facem haz de necaz', a spus Valentina Fătu.

'Am probleme, am probleme cu Ioniță. /Nu mai umblă pe picior la aluniță…./Am probleme, am probleme cu Ioniță/ Nu mai umblă, nu mai umblă la pulpiță/Au… Nu mai rupem așternuturi/ Au, nu mai e ca la începuturi…/Măi, Ioane te bag la rebuturi', așa și-au început momentul de parodie cei doi actori.

Vasile Muraru și Valentina Fătu, moment de zile mari! Parodie Viorica și Ioniță din Clejani

'Ei sunt foarte populari. Noi am vorbit cu ei, ne dorim să-i chemăm în spectacol. Ei sunt populari și iubiți. Plus oameni cu haz. Nu ai cum să faci personaje pe scenă dacă nu sunt recognoscibile. Ei sunt foarte cunoscuți și oamenii îi iubesc.', a declarat Valentina Fătu, pentru viva.ro. Vasile Muraru, directorul Teatrului Constantin Tănase a declarat că își dorește ca într-un spectacol să vină și Clejanii și să susțină un recital, așa cum numai ei știu.

Vasile Muraru: 'Sunt prietenii noștri…'

'Sunt prietenii noștri, mari artiși și abia îi așteptăm să vină să cânte la noi la Teatrul Constantin Tănase. Ne dorim ca în toamnă să vină să susțină un recital al lor cu taraful. Sunt profesioniști, iar succesul e garantat. Sunt artiști în adevăratul sens al cuvântului', a declarat și Vasile Muraru, directorul Teatrului Constantin Tănase.

Ce a învățat Valentina Fătu de la Stela Popescu și Cristina Stamate

Valentina Fătu a fost fascinată de Cristina Stamate. Actrița le-a iubit enorm atât pe Cristina Stamate, cât și pe Stela Popescu. Ea a descoperit ce suflet au și ce fel de persoane sunt abia în turnee, căci nu se spune degeaba că omul se cunoaște la drum.

Și, dacă artiștii obișnuiesc să spună că un turneu poate scoate ce e mai rău, iată că Valentina a descoperit în cele două mari artiste niște persoane de toată isprava.

Valentina Fătu: 'Cristina Stamate și Stela Popescu erau…'

'Cristina Stamate era fascinantă. Și unde i-am descoperit eu ca oameni frumoși pe marii actori, s-a întâmplat în turnee, care scoate tot ce-i mai rău din om. Dar oamenii aceștia s-au comportat cu noi exemplar. Eu nu am avut sentimentul că stau lângă niște persoane care vor să trăiască în turnul lor de fildeș și în zona aceasta, elevată, a marilor artiști, în care foarte greu ți se permite să ajungi! Nu!

Cristina Stamate și Stela Popescu erau cu noi atât de normale și de firești! Și când aveam fericirea să fie amândouă în același spectacol cu noi, era nemaipomenit de frumos. Discuțiile noastre erau interminabile. La cabină, ne întrebam mereu una pe alta, ‘Ce mai gătim, fetelor?’ Îți dădeau sentimentul că aparții locului, era o comuniune, schimbam rețete…', a declarat Valentina Fătu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton