Vasilică Ceterașu a devenit tată a doua oară. A aflat sexul gemenilor la naștere: "Am rămas șocat..."

 Raiciu Adriana
.

Vasilică Ceterașu a devenit tată a doua oară. În urmă cu doar câteva zile, Vasilică Ceterașu a devenit tată pentru a doua oară, după ce soția lui a adus pe lume gemeni. Artistul și soția lui au aflat sexul gemenilor la naștere, iar în tot acest timp au crezut că vor avea fetițe. Iată primele declarații ale cântărețului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vestea momentului în showbiz! Vasilică Ceterașu a devenit tată pentru a doua oară. Soția artistului, Amalia Ceterașu, a adus pe lume doi băieți perfect sănătoși, iar părinții au avut parte de o surpriză total neașteptată în sala de nașteri. Mai exact, aceștia au aflat sexul bebelușilor în sala de operație, până în acel moment crezând că vor avea două fetițe. Ei bine, surpriză! Înainte cu patru zile de termeni, prin cezariană, soția cântărețeului a născut doi băieți.

ceterasu-gemeniceterasu-gemeni

După ce a născut am întrebat doctorii ce sunt… și ei erau mirați, cum adică, nu știți? Ai doi băieți, unul de 2,4 kg și unul de 2,75 kg. Am rămas șocat, am întrebat: sigur nu sunt fete?! E bună treaba, ne așteptam la fete. (…).

Am ales nume de fetițe, n-am apucat sa vorbesc cu ea după ce a născut, aștept ziua de mâine sa vedem ce nume le punem, ea le alege. La fată am pus eu, la băieți pune ea', a dezvăluit Vasilică Ceterașu, pentru Star Popular.

Citește și: Vasilică Ceterașu recunoaște că și-a înșelat soția: „M-a și prins, mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în dreapta…'

Citește și: Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu vor deveni părinți de gemeni. Soția artistului: „Am fost în stare de șoc”

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre ‘Everything Everywhere All at Once’, cel mai bun film de la Oscar 2023: „E foarte uman, până la un punct…’

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi'

Vasilică Ceterașu a devenit tată de gemeni

Amalia și Vasilică Ceterașu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia s-au cunoscut în anul 2001, însă s-au căsătorit abia în anul 2016. Împreună au o fetiță de aproape 7 anișori, Selena, iar acum au devenit părinți de gemeni.

Pe contul său de socializare, artistul a postat o imagine cu soția sa și gemenii, dar a scris și un mesaj emoționant.

„Mi-a dat Bunul Dumnezeu, doi feciori să am și eu! Îți mulțumesc nevastă ție pentru cea mai mare bucurie', a scris cântărețul pe rețelele de socializare.

Totodată, pentru Antena Stars, acesta a mai făcut și primele declarații despre starea de sănătate a soției sale, care a adus băieții pe lume prin cezariană.

„Este foarte bine după operație, este slăbită puțin, însă e ok, își revine într-o zi, două. A spus doamna doctor că este foarte bine. Au fost și bebelușii super', a spus îndrăgitul artist la Antena Stars.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton