Vedete superbe 50+ la VIVA! Influencers Party 2023. Tania Budi, Anca Țurcașiu și Monica Davidescu au atras toate privirile

 Oana Pantazi
.

Sintagma vârsta e doar un număr s-a potrivit perfect în cazul următoarelor vedete 50+ care au participat la VIVA! Influencers Party 2023. Iar pentru asta nu trebuie decât să pomenim doar câteva nume precum Anamaria Prodan, Anca Țurcașiu, Tania Budi sau Bianca Brad, celebrități care au făcut furori la cea mai tare petrecere a toamnei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedete superbe 50+ la VIVA! Influencers Party 2023. Cea mai tare petrecere a toamnei s-a desfășurat pe 7 septembrie, la Parklake. Influencerii și vedetele care ne-au onorat invitația au defilat încă din primele minute mai ceva ca pe covorul roșu, în ținute care mai de care mai spectaculoase, ce le-au pus în valoare atuurile. Printre aparițiile care ne-au cucerit se numără Denise Rifai, Cristina Cioran, Ana Pîrvulescu, Iuliana Marciuc și nu numai. Au fost însă și multe vedete consacrate de zeci de ani care ne-au impresionat nu doar prin ținută, ci și prin atitudine. Iată ce ne-a plăcut nouă cel mai mult!

IMG_1642-CopyIMG_1642-Copy

Vedete superbe 50+ la VIVA! Influencers Party 2023

E greu să faci un top al celor mai spectaculoase prezențe feminine fără să fii părtinitor, pentru că cel emai multe doamne și domnișoare ne-au impresionat prin ținutele alese la VIVA! Influencers Party 2023. Ca în fiecare an, vedetele prezente la eveniment au fost pregătite să facă din nou istorie. Și nu e de mirare, având în vedere ce ținute spectaculoase au îmbrăcat pentru această ocazie specială. 

La fel ca în edițiile anterioare, și de această dată, mare parte din invitații noștri celebri au respectat întocmai tematica. Anul acesta, la VIVA! Influencers Party 2023, vedetele au avut de respectat un dress code atipic și colorat, pentru care influencerii și-au dat frâu liber imaginației. „Embrace the colors of nature’ le-a inspirat din plin inspirat pe starurile noastre, drept dovadă că au îmbrăcat cele mai îndrăznețe, cool, extravagante și spectaculoase ținute.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la brațul lui Flavius Nedelea, la VIVA! Party Influencers 2023! Impresara a strălucit într-o rochie animal print, cu spatele gol

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Imagini fabuloase cu ținutele celebrului cuplu

Citește și: Cine este Spike. Artistul a fost surprins în timp ce se săruta cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea

Citește și: „Am tot încercat să scap de această rivalitate. În afara televiziunii…' Ce relație există acum între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase apariții a fost Anamaria Prodan, care a uimit nu doar prin superba ținută animal print, ci și prin alegerea partenerului – impresara s-a afișat la VIVA! Influencers Party 2023 la brațul fostului său partener Flavius Nedelea.

Prezențe remarcabile au fost și Anca Țurcașiu, Tania Budi, Bianca Brad, Monica Davidescu, Marioara Man Gheorghe și Nicola, care au declanșat automat blițurile fotografilor.

Anamaria Prodan, Tania Budi și Bianca Brad, apariții spectaculoase la VIVA! Influencers Party 2023

Fără doar și poate, Anamaria Prodan (50) a fost apariția serii la VIVA! Influencers Party 2023! Vedeta a venit însoțită de nimeni altul decât fostul ei iubit, milionarul Flavius Nedelea și a arătat spectaculos. Impresara a optat pentru o ținută animal print, lungă, pe corp, care i-a scos în evidență trupul perfect, respectând dress code-ul petrecerii „Embrace the colour of nature.

O altă prezență memorabilă și extrem de sexy a fost Anca Țurcașiu (54). Artista, care a demonstrat încă o dată că vârsta din buletin este doar un număr, a arătat senzațional într-o rochie lungă de culoare verde, cu decolteu amplu. Mai mult, Anca a venit însoțită, la cea mai importantă petrecere a toamnei, de un tânăr misterios… care în final s-a dovedit a fi fiul unei prietene.

Tania Budi, îmbrăcată în galben și negru, cu abdomenul perfect modelat la vedere și cu o coroniță din flori negre pe cap, a fost, de asemenea, o apariție wow. La 55 de ani vedeta arată perfect și a impresionat prin ținută și atitudine.

La fel de mult ne-a impresionat și Bianca Brad, care, cu o ținută all nude, paradoxal, s-a evidențiat din prima clipă. Superba actriță în vârstă de 55 de ani are un trup, dar și un chip de invidiat.

Toate privirile le-a atras și superba Monica Davidescu (51). Actrița, îmbrăcată într-o rochie roșie lungă și decoltată, nu a trecut neremarcată, cu atât mai mult cu cât avea și un partener pe măsură – pe Aurelian Temișan, partenerul ei de viață.

O altă apariție plină de eleganță a fost Marioara Man Gheorghe (62), mama Elenei Gheorghe, a cărei frumusețe artista a moștenit-o din plin. Interpreta de muzică populară a ales o ținută all balck la care a asortat pantofi nude și o geantă neagră, iar părul lung și des a ținut locul oricărui accesoriu.

De asemenea, Nicola a ales o ținută tinerească, în alb și negru, care i s-a potrivit perfect. La 54 de ani, artista arată cu 20 de ani mai tânără.

Nu în ultimul rând, nu putem să nu o menționăm pe doamna cântului popular Elena Merișoreanu, care, la aproape 76 de ani, este de invidiat pentru energia de care dă dovadă. Artista a respectat dress code-ul și a fost una dintre cele mai zâmbitoare prezențe ale serii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton