Vedetele din România la cununia civilă

 Florentina Liutic
.

Emoţii multe, priteni apropiaţi, familii fericite. Iată cum au arătat Anca si Stefan Lungu, Adelina si Cristi Chivu sau Andra si Catalin Maruta în momentul în care au spus „Da'.

 

După o nuntă surpriză în Toscana, Anca si Stefan Lungu s-au casătorit civil în România. Anca a fost o prezenţa extrem de elegantă, ea alegând o rochie în tonuri de crem şi bej, la care a asortat un superb buchet de trandafiri roşii.

 

Adelina şi Cristi Chivu au avut puţini invitaţi la căsătoria civilă. Adelina a purtat o rochie bej, scurtă, alegând să-şi i faca buchetul din stanjenei. Cristi Chivu, imbracat lejer, intr-o pereche de pantaloni negri si o camasa alba, a avut umarul stang imobilizat intr-o fasa din cauza operatiei la care fusese supus cu putin timp inainte.

 

La cununia civila Elena Basescu a purtat o rochie lila pana la genunchi, cu aplicatie de dantela, o creaţie Dior, extrem de elegantă A fost acelaşi model cu cel purtat de Mila Kunis la prezentarea colecţiei acestei case de modă. Rochia a fost accesorizată cu pantofi Miss Dior.

 

În 2008, Cătălin Măruţa şi Andra se căsătoreau civil la Casa de Casătorii a sectorului 3. Andra a purtat o rochie albă, baby doll, cu aplicaţii mov şi verzi pe corset şi sandale în aceleaşi nuanţe.

 

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au spus „Da' în faţa familiilor şi prietenilor apropiaţi. Alina a avut o rochie roz, iar designerul a mers pe aceeaşi nuanţă când si-a ales cămaşa şi cravata.

 

Extrem de emoţionaţi, Cabral si Andreea Pătraşcu s-au căsătorit civil într-o zi de vară. Ea a ales o rochie roşie, cu aplicaţii de dantelă albă şi pantofi roşii, iar el a purtat un costum gri si o cravata rosie.

 

Foto: Arhiva Ringier

 

Adelina si Cristi ChivuAdelina si Cristi Chivu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton