Ce venituri au Cristina Deleanu și Eugen Cristea, după ce au ieșit la pensie, și pe ce își cheltuie banii: "Nu avem casă, vilă, mașină sau piscină"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Deleanu și Eugen Cristea nu au pus niciodată preț pe partea materială a vieții. La pensie, își trăiesc povestea de iubire într-o garsonieră și chiar dacă nu au o vilă cu piscină, sunt fericiți. Actrița Cristina Deleanu a dezvăluit ce venituri au și pe ce își cheltuie banii cu bucurie la vârsta asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Deleanu a jucat în multe seriale de succes, cum ar fi Liceenii sau Declarație de dragoste, dar nu a strâns o avere din munca ei de-o viață și nici soțul ei, Eugen Cristea. Actorii nu au pus niciodată preț pe lucruri, nu au visat să trăiască în lux și au preferat dintotdeauna să-și cheltuie altfel banii.

516dde5b436fb037aa9392fa5516dde5b436fb037aa9392fa5

Din ce trăiesc acum Cristina Deleanu și Eugen Cristea

Cristina Deleanu trebuie să aibă grijă la cheltuieli pentru că veniturile din prezent nu le permit extravaganțe. Niciodată nu au avut foarte mulți bani, însă Cristina Deleanu și Eugen Cristea au fost fericiți cu ceea ce au trăit și simțit o viață întreagă, mai puțin cu ceea ce au avut.

„La vremea respectivă erau niște bănuți, dar nu ca să îți faci o casă dintr-o porție de bani de acolo. Dacă mă întrebi nici nu mai știu ce valoare aveau. Firește că am primit niște bani, dar nu m-a dărmat suma. Dar nu asta e problema.

Mie îmi place această meserie, pe care o iubesc. Dacă mi-am dorit să fiu remarcată și agreată de public, este pentru propria mea persoană, pentru propriile mele date, psihice și fizice.

Dacă s-a întâmplat să fie așa, iar în multe cazuri lucrurile așa au stat, nu au fost impuse de altceva, eu sunt bucuroasă. Sigur că am câștigat câte ceva, și la filme, și la seriale și prin alte modalități în care mă exprimam artistic, dar nu am făcut o avere. Și pe urmă banii se duc, pentru aia sunt făcuți, ca să fie cheltuiți', spune actrița pentru UNICA.RO.

Nu câștigă o avere din drepturile de autor, iar, de cele mai multe ori, vedeta trebuie să se implice și în alte activități pentru a avea un trai decent.

„Vin niște bani, e adevărat, există instituția Credidam, care urmărește evoluția acestor filme de ani și ani de zile, dar sumele sunt doar așa ca să spunem Mulțumesc, mai vine un leu, mai vin cinci. Nu asta e problema, nu pe asta mă bazez.

Nu ne-am bazat niciodată, pentru că, dacă mi-a plăcut să muncesc și mai fac și altceva, mai vine o reclamă sau mai vine nu știu ce colaborare sau o școală care cere să faci spectacol cu copiii, primești și de acolo. Munca sigur că trebuie răsplătită, dar nu am făcut niciodată o pretenție din asta. Adică nu am zis fără atâta nu, fără banii ăștia eu nu muncesc. Muncesc pentru că îmi place. Rezultatele au fost plăcute de fiecare dată', adaugă actrița.

Citește și: Diana Munteanu, replică usturătoare pentru fanii deranjați de postările ei în costume de baie sumare: „Un sac pe cap dacă se poate, ca să stea liniștite'

Citește și: Ce semnificație au florile din buchetul Cristinei Spătar de la nunta cu Vicențiu Mocanu. De ce se spune că aduc ghinion

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre relația cu părinții lui Victor Cornea, după ce s-a spus că aceștia nu o acceptă: „Am fost acasă la el, la Sibiu și…'

Pe ce preferă Cristina Deleanu și Eugen Cristea să-și cheltuie banii

Cristina Deleanu spune că a simțit lipsurile financiare, dar a încercat să nu le dea importanță, să își bucurie viața cu o călătorie, cu o tresărire lângă omul iubit.

„În clipa de față noi nu putem să plângem că nu avem pensie. E o pensie onorabilă și mai facem destul de multe lucruri în plus. Nu întotdeauna pe bani, dar se mai adună, câteva sute colo, câteva sute colo. Încercăm să fim niște oameni echilibrați, nu cu pretenții. Nu am casă, nu am vilă, nu am mașină, nu avem piscină.

Toți banii pe care i-am adunat, de la film sau de la alte colaborări, i-am cheltuit pe călătorii, asta e tot ce am făcut. Mai încercăm și acum, vorba aia la bătrânețe, același lucru. Astea sunt frumoase, ne amintim de fiecare drum, aventură, ne plac avioanele.

Plecăm în Cipru, cu ajutorul lui Dumnezeu, peste două săptămâni. Ne-am luat bilet pentru o săptămână, să mai schimbăm, acolo nu am fost niciodată. Am fost în multe părți din lume, multe cu un turneu aparte, unde eram cu Tamara, Stela, Arșinel. Am văzut cinci continente, am văzut tot ce se poate', susține Cristina Deleanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton