Vero Căliman a făcut terapie după ce a plecat din Gașca Zurli: "Sunt îngrămădită de frică. M-am simțit de multe ori sufocată"

 Oana Pantazi
.

Vero Căliman a mărturisit, recent, că a făcut terapie după ce a plecat din Gașca Zurli. Pentru ea, despărțirea de proiectul care a făcut-o celebră nu a fost ușoară, cu atât mai mult cu cât artista, acum în vârstă de 36 de ani, a bucurat nu mai puțin de 15 ani copiii pe când activa alături de Gașca Zurli.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Gașca Zurli, un proiect ce se bucură de un succes fabulos în rândul copiilor, a trecut prin clipe dificile, după ce trei membri și-au anunțat demisia. Ionuț Varodi, care îl interpreta pe „bucătărașul Lulu’, Răzvan Marina, care era „Truli’, dar și Vero Căliman care dădea viață personajului „Fetița Zurli’, au părăsit proiectul, spre întristarea fanilor. Vero era încă adolescentă în momentul în care a intrat în Gașca Zurli și, până acum, toată viața ei de adult a petrecut-o în Gașca Zurli, nefiindu-i deloc ușor după ce a părăsit proiectul. după cum a mărturisit, a avut nevoie și de terapie.

fetita-zurli-intro-1fetita-zurli-intro-1

Vero Căliman: „E o parte pe care o iau cu mine”

În cei 15 ani în care a fost alături de Gașca Zurli, simpatica actriță a câștigat un capital imens de popularitate și a adunat o mulțime de amintiri frumoase, însă, după ce a luat decizia de a pleca, regretele nu și-au mai avut locul, după cum a povestit în podcastul podcastul Altceva al lui Adrian Artene.

„Nu! Nu, o să fiu sinceră (n.r. nu îi este dor de costumul Fetiței Zurli). În general, eu sunt extrem de… îmi fac treaba, dar în momentul în care m-am hotărât, așa rămâne. E o parte pe care o iau cu mine, partea aia din mine e a mea, am dăruit-o acolo cât a fost nevoie, acum eu mi-am luat costumul meu pe mine', a spus Vero Căliman.

Citește și: De ce a părăsit Vero Căliman Gașca Zurli: „Cum e un cal cu ochelari, fix așa am fost'. În ce relație e acum cu foștii colegi

Citește și: În ce relații a rămas, de fapt, Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit Gașca Zurli: „Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea. După această decizie…’

Citește și: Vero Căliman, alias Fetița Zurli, a ajuns director de teatru pentru copii după demisia din Gașca Mirelei Retegan: „Nu voi pierde niciodată conexiunea cu copiii’

Pe de altă parte, schimbarea nu a fost deloc una ușoară pentru Vero, care, la 36 de ani, a pornit pe un nou drum.

„Acum sunt ca un adolescent care abia a ieșit de pe băncile facultății, am dat nas în nas cu viața, pentru că dincolo de orice am fost extrem de protejată cât timp am fost în Zurli, era un mediu sigur, era foarte clar ce aveam de făcut, de unde până unde, nu ajungeau multe lucruri la mine, nici din cele mai puțin plăcute', a completat Vero.

Vero Căliman a făcut terapie după ce a plecat din Gașca Zurli

Fosta Fetiță Zurli nu ezită să mărturisească faptul că are temeri acum, după ce s-a despărțit de rolul pe care l-a jucat timp de mai bine de un deceniu. Vero Căliman a luat-o din nou de la zero la 36 de ani și spune că s-a decis să nu-și mai ignore fricile, așadar a luat decizia de a apela la terapie.

Acum m-am trezit novice la viață, cum s-ar spune. Sunt îngrămădită de frică, sincer. Mă educ să învăț că e OK să greșesc. Greșeala pe care o făceam până acum era că încercam să dau frica la o parte, să nu o bag în seamă, să o ignor. Nu, trebuie băgată în seamă, cel puțin așa funcționează pentru mine. În fiecare dimineață și în fiecare seară fac acest exercițiu (n.r. se privește în oglindă). Sunt unii care refuză să pună întrebări, iar alții care își pun prea multe.

Eu m-am găsit de multe ori pe partea întrebătorului și m-am simțit de foarte multe ori sufocată, pentru că e greu să îți răspunzi uneori unei singure întrebări, imaginează-ți să ai cinci, zece care te macină constant. Sunt destul de greu de dus și destul de greu de găsit răspunsurile. Am apelat la terapie', a mai spus Vero Căliman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton